Parempi Purilainen ja Nike Twisted Tempo Shorts

Voi poijjaat nyt on masu täynnä! Tein tänään herkku-hamppareita perjantain kunniaksi.
Tein kaiken ihan omin pikku kätösin sämpylöistä alkaen 🙂
Sämpylät tein ruis ja täysjyvävehnäjauhoista. Pihvit paistijauhelihasta, kanamunista sekä sipulista uunissa paistaen.
Jos haluatte voin laittaa tarkempiakin reseptitietoja. Tämä nyt ei oo mikään kovin erikoinen ruoka ja jokainen varmasti osaa tehdä purilaisia vai mitä? Väliin voi sitten iskee mitä ikinä mieli tekee. Korvasin ketsupin tomaattipyreellä, majoneesin maustetulla kermaviilillä ja lisäsin ”paljon” vihanneksia väliin (salaatti&tomaatti).

Posti toi tänään mieluisan paketin jonka tilasin viime perjantaina Nikeltä

NIKE  Twisted Tempo Shorts

Loput tilauksesta tulee myöhemmin, niitä odotellessa 🙂
Muuten päivä ja koko tämä viikko on ollut erittäin rento. Treeniä on kertynyt huikeat 3 tuntia 😀
Vielä olisi yksi jumppa huomenna vedettävänä. 4 Tuntia voi olla ihan sopiva ja normaali määrä jollekin toiselle, mutta kun on tottunut urheilemaan 14-18 h viikossa niin se tuntuu todella vähäiseltä!
Ei kyllä haittaa yhtään, nyt on saanut palautua kunnolla ja ensi viikolla pääsee toivottavasti kunnolla hommiin jälleen.

Mukavaa viikonloppua!


7 Responses to “Parempi Purilainen ja Nike Twisted Tempo Shorts”

  1. Anonymous sanoo:

    Olitkos Aino ryhmäliikunnanvastaavana kuntokeskuksella? Miten valitset uudet ohjaajat? Miten ”testaat” heidät, entäs jos jostakin ohjaajasta on päästävä eroon, miten toimit? Postaustoivetta siis siitä kuinka valmistautua hakemaan töitä ryhmäliikuntaohjaajana?

  2. Anumaaria sanoo:

    Sä oot kyllä ahkera! Mä en osaisi ees sämpylää leipoa. 😀 Noi shortsit on kyllä tosi makeet. On lievästi kade teille kaikille, jotka niitä voi pitää. Mun jaloille pitkät tai max. hieman pidemmät caprit on ainoa oikea treenivarustus.

    • Voi Anu se on helppoa kun vaan seuraa reseptejä ja ohjeita, varmasti osaisit 🙂 Eri asia on sitten tykkääkö ruuan laitosta ja kuten varmaan huomaa niin minä tykkään!Siis nyt meni ohi jotain, miksi ihmeessä et voisi pitää shortseja?? =)

  3. Henna sanoo:

    Hih mekin tehtiin tänään kotitekoisia hamppareita poikien kanssa! – Pojat nautiskeli ihan perinteisillä hampparisämpylöillä cheddarin ja kaikenmaailman soossien kanssa, mun versio oli ruisleivällä sekä halloumilla höystetty, nam! Ja itsetehdyt 100% naudanlihapihvit tietty! Elimistökin on varmasti onnellisempi kuin esim. vastaavan ravintola-annoksen jälkeen, Heseistä ja Mäkeistä puhumattakaan 🙂 Tykkään Aino näistä sun ruokapostauksista!Ps. Ihanat sortsit – Täällä on muuten Niken Outlet, aattelin käydä katsomassa josko ne freet löytyis edullisesti sieltä 😉

    • Juu mä jo sun blogista kurkkasinkin teidän hamppari-illasta, nam nam =)Nike Freet on ollu erittäin hyvät ainakain mun jalkaan, toivottavasti löydät hyvät! Ja ainahan voi suunnitella omat niken sivulla mutta hintakin on sit aika erilainen kun muualla =) Haleja <3

Kommentoi