Plans

Moi!
Flunssan ja joulun jäljiltä back in sali bussines! Tälle viikolle oon saanut jo 2 salitreeniä tehtyä, mikä on siis ollut viikkotavoitteena nyt loppu vuodesta. Meillä alkaa uusi jumppa-aikataulu ensi viikon maanantaina ja mulla tulee 1 tunti lisää jumppia viikkoon mikä taas karsii sitten toisen salin veks.. Torstai aamuisin tulen ohjaamaan Move It tuntia mikä on 45minuutin aerobinen tunti ja sen jälkeen ajattelin veivata pakaratreenin vielä päälle. Maanantai aamut alan luultavasti pitää vapaana koska illan Attack,Spinni,Core on jo aika sopiva setti yhdelle päivälle.

Mun viikko tuleekin näyttämään tältä:

MA: Bodyattack, Spinning + Core
TI: Spinning-Bodypump, Bodycombat, RPV
KE: Bodyattack, Core, TBC
TO: Move It (+pakara/takareisi-treeni), Bodystep
PE: Body, Bodystep
LA: Spinning,Body
SU: LEPO

Yritän myös tehdä pidemmät venyttelyt 3 iltana viikossa, nyt viimeaikoina oon venyillyt satunnaisesti iltaisin TV:n ääressä. Mulla ei oo ollut todella pitkään aikaan mitään rasitusvammoja eikä jumejakaan pahemmin joten mitään extra huoltoo en tällähetkellä edes kaipaa 🙂 Kroppa ja mieli on jaksanut hyvin koko syksyn, jos jätetään nuo pari viikkoa välistä jolloin lepopäivä jäi pykälään BODYATTACK maratonin jälkeen ja jouduin hetkelliseen ylikuormitustilaan. Onneksi mun bodi palautuu nopeeta ja se menikin muutamalla ylimääräisellä lepopäivällä ohi. Siitä kuitenkin opin jälleen kerran kuinka tärkee tuo yksi vapaa on.

Määrät näyttää varmasti todella suurilta tavallisen liikkujan silmään, enkä neuvo ketään ottamaan mallia mun treeneistä! Kuten suurin osa teistä tietääkin jumppaaminen on ammattini ja päivärytmini on suunniteltu tukemaan jumppia 🙂

mitätota..


2 Responses to “Plans”

  1. Essi sanoo:

    Hei mitkä noi sun treenikengät on? Näyttää kivoilta tai ainaki siis kivan värisiltä! 😀

Kommentoi