2013

Heippa! Nyt on viimeisetkin vapaat takana ja aika palata kunnolla takasin arkeen. Unirytminkin oon hienosti saanu käännettyä ihan vinksin vonksin, illalla ei tuu uni ja aamulla taas huvittais kääntää vaan kylkee kun kello soi! Tänään tulikin pienimuotoinen kiire ehtiä ajoissa Bodyattackia ohjaamaan, mutta ehdin kuitenkin onneksi 😀 Vähän meinas olla hitailla aivot ja kroppa kun ollut 2 viikon tauko attackista, onneksi ohjelma on kuitenkin juurtunut jo aika hyvin päähän.
…Niin ja huomasi tosiaan että nyt on tammikuu kun porukkaa oli melkeen tuplasti enemmän normaaliin verrattuna, monilla on varmaan vielä lomaa tää viikko jolloin kl 11.00 tunnit on aika hyvässä suosiossa.
Tuuraan tänään vielä toisenkin Bodyattackin leidarin puolella kl. 17:45 heti oman TBC:n jälkeen 🙂

Tänään oli myös aika palata normaaliin ruokavalioon ja voin kertoo että kaurapuuro maistui ehkä  vähän mauttomalta, mutta eiköhän siihenkin taas totu. Viimeiset 2 viikkoo oon ottanut vähän rennomin ruokailujen suhteen, käynyt mm. ulkona syömässä lounaalla ja muuta normaalia mitä en tavallisesti harrasta 😉

Sitten infoa blogikirppikseen liittyen. Mä vien huomenna torstaina kaikki vaatteet LadyLinelle, laitan pusseihin teidän nimillä ne ja voitte sitten hakee sieltä respasta kun ehditte, rahat voi maksaa mun tilille: FI7180002716526099 (SAMPO).
Sinä jolle lupasin lähettää postitse, laitatko mun mailiin sun osoitteen : aino.rouhiainen@ladyline.fi.
..Ja sitten vielä seinjoelle menevät kuteet; ilmoitan huomenna mistä saat hakea ja milloin =)


7 Responses to “2013”

  1. Janna sanoo:

    Mulla sama juttu unirytmin takia! Yli rasittavaa pyöriskellä aikakausia ennen ku uni tulee ja aamulla on vaan väsy! 😀

  2. mea sanoo:

    Mä en uskaltanut tulla attackiin kun olin varma et sielä on niin paljon jengiä 😀

  3. Eve sanoo:

    Sama täällä, ei meinaa uni tulla millään iltasin ja oon nukkunu jopa 10 asti päivisin, hurjaa! 😀 onneks ens viikolla pääsee taas töihin niin tulee rytmi kuntoon ja uni maistuu.

  4. Anonymous sanoo:

    Aikatauluissa lukee että lady linen asiakkailla on käyttöoikeus myös wsc:n Hot studioon. Onko siellä jotain tunteja? Mistä niitä pääsis katsoon? entä syke spinning? Onko kaikki niitä syke ohjattuja vai vaan tietyt?

  5. Essi sanoo:

    Oon maksanu vaatteet tänään. Näkyy sun tilillä varmaa perjantaina, kun on eri pankki! 🙂

  6. Henna sanoo:

    Sama täällä unirytmin kanssa, vaikka olinkin välipäivät töissä… Onneksi iltavuoropäivinä voi nukkua 10 asti. Toisaalta olisi kiva treenata aamupäivällä ennen töihinmenoa, kun sitten ilta jää lyhyeksi jos pääsee vasta puoli kahdeksan aikaan lenkille. Treenaan maratonille niin lenkit ovat työpäivinä 45 min – reilu tunti. Ehkä se tästä, nyt kun päivät pitenevät pikkuhiljaa niin josko pirteyskin löytyisi 🙂

Kommentoi