AleRea

Jou! Käväisin kaupungissa tsekkailemassa mitä alennusmyynneillä on tarjota..No ei kyllä kovin paljon mitään! En oikeestaan edes tarvitse mitään, mutta piti muodon vuoksi käydä kiertelemässä 🙂 Löysin yhden treenitopin ja yhden alustopin. Ihan basic kamaa, mutta noilla nyt on ainakin käyttöä. Tuo musta pitkä toppi on NIKEn PRO sarjaa ja materiaali vaikuttaa ainakin hyvältä ja malli ihonmyötäinen.

Vaatteista puheenollen mulla olis edessä suuri urakka, nimittäin vaatekaapin siivous ja turhien vaatteiden erottelu. Tällä hetkellä vaatteet ei meinaa mahtua enää kaappiin koskien sekä normaaleja kuteita että myös treenivaatteita. Ajattelin lahjoittaa ylimääräiset pelastusarmeijalle koska kirpparihommiin mun aika ei yksinkertaisesti riitä. Jos täällä on vaasalaisia jotka on kiinnostuneita koluamaan läpi mun treenikuteita niin käsi ylös! Voisin raahata ylimääräiset säkissä vaikkapa Ladylle!

Kivaa Vloppua!! 🙂


3 Responses to “AleRea”

  1. Janna sanoo:

    Juuuu tuo Ladylle, mä ainaski oon kiinnostunut! Mulla on kans kaks pussillista kuteita ja aattelin tuoda ne muille koluttavaksi 🙂

  2. Anonymous sanoo:

    Olen myös kiinnostunut! Aika hyvä tapa päästä eroon vaatteista 🙂 /e.e

  3. Siiri sanoo:

    Toi musta toppi on niin kiva!!:)

Kommentoi