Hengailua&Svengailua

Heippa vaan! Kello on 8.20 sunnuntaina ja on aika pimeetä ja hiljasta voin kertoo :D Heräsin jo 7.00, ihme taas kun tietää että on kello soimassa niin ei tuu nukuttua kovin sikeesti. Tunnin kuluttua pitäis raahautua salille ja jatkokoulutukset käyntiin BODYPUMPilla. Kaikki tunnit menee onneks aika putkeen niin ei tarvitse odotella hirveesti. Tosin ei oo kovinkaan paljoa aikaa syödä tai muutakaan välillä kun tuntien välissä on vaan vartti. Pumpin jälkeen on BODYATTACK, sitten BODYCOMBAT ja viimeisenä BODYSTEP. Mieluten olisin tehnyt pumpin viimeisenä mutta eiköhän nuo noinkin mene.
Ostin eilen muutaman patukan ja väsäilin parit eväsleivät varmuudeksi, syön ne sitten tuntien jälkeen jos ei muuten ehdi :)

Eilen lepäilin melkeen koko päivän kotosalla. Käväsin päivällä pikaisestu kaupoilla, mutta oli niin jäätävä ilma ettei paljo huvittanut enää astua ulos koko iltana. Olin ajatellut hakee subin illan aikana, mutta ei vaan millään jaksanut nousta ja pukee kun matkaakin on runsaat 100m :D

Yleensä ennen pitkäkestoisia jumppasuorituksia oon vetänyt edeltävänä päivänä mässyy yms. tankkausta mutta nyt sokerittomuuden nimissä mitään kummempia tankkauksia en oo tälläkertaa tehnyt, mutta ei tuo 4h nyt loppupeleissä mikään paha nakki oo! :)  Ylläolevat patukat ajattelin kelpuuttaa kuitenkin jos tarvii jossain välissä haukata jotain nopeesti. Sokeria ei kuitenkaan pysty ihan täysin välttämään muutenkaan kun sitä on jonkun verran melkein kaikessa missä on hiilaria. Pääasiassa vältän sellaisia tuotteita missä sokeri on pääosassa. Piparit ja muut joululeipomiset saa siis jäädä vielä väliin :D

Nyt pitäis laittaa kamat kasaan ja lopettaa koodailu. Jos jaksan/ehdin niin kirjottelen vielä illemalla yhteenvetoa uusista ohjelmista! Kivaa sunnuntaita :)

Koti-Rotta


No Responses to “Hengailua&Svengailua”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Moikka! En oikeen tiedä keltä mun pitäisi tätä kysyä, mutta sä tulit ekana mieleen, ois kiva jos vastaisit :) elikkä kuinka paljon sun mielestä ruokavalio vaikuttaa mielialaan? Tuntuu että oon koko ajan tosi väsynyt ja apaattinen ja haluaisin siihen muutoksen. Syön mun mielestä tosi epäterveellisesti (suht säännöllisesti kuitenkin) enkä oikeen tiedä miten voisin ruokavaliota muuttaa. Herkut tietenkin pitäis jättää pois, mutta mitä muuta?

  • Avatar Aino sanoo:

   Moi! Tärkeintä on syödä säännölisesti ja mainitsit sen olevan kunnossa? Syötkö monipuolisesti niin että saat kaikki tarvitut ravinto-aineet? paljon vihanneksia/kasviksia, proteiinia, täysjyväviljaa, hyviä rasvoja/öljyjä jne? Jos syöt päivittäin sokerisia ja rasvaisia herkkuja voi se aiheuttaa myös väsyneen ja jopa masentuneen olotilan. Kokeile rajata herkuttelu vaikkapa viikonlopulle aluksi ja keskity syömään viikolla paremmin. Pienillä muutoksilla on helpompi aloittaa. Näin talvella on myös hyvä ottaa ainakin D-vitamiinia ja C-vitamiinia lisäravinteena :) (+omega-3 )

 2. Avatar Annastiina sanoo:

  Mistä kaupasta onnistuit löytämään tuota salmiakki-lakritsiprotskupatukkaa? (: Oon kuolaillut sitä mainosta Kivihaan Cittarin pihalla joka päivä mutta en oo vieläkään onnistunut ainakaan sieltä niitä löytämään, kääk! :D

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Millainen on jumppaohjaajan joulu? Kerro joulukuun kunniaaksi joulustasi, ruuasta, lahjoista, treenailusta yms.

 4. Avatar Henna sanoo:

  Täällä nuo Raw patukat on superhalpoja, vain 90penniä kipale! :) Ja niissä ei oo mitään lisäaineita, pelkkiä pähkinöitä ja taateleita/muita hedelmiä. Hyviä snacksejä töissä jos on kiire yms. :)

 5. Avatar Michaela sanoo:

  Heheh, vad är det jag ser? Jo en RAW-BITE!! :D Wow. Toivottavasti tykkäsit siitä. :)

Kommentoi