Right Now

Aina jos ei keksi otsikkoo voi linkittää biisin ja sen nimen otsikkoon, hah 😉 Rihannan uusi levy on julkaistu eilen (ainakin iTunesissa) En ehtinyt kuunnella kuin muutamia biisejä ja ostin sitten summissa guettan ja rihannan kappaleen, luotto on kova kun kaksi noin huikeeta artistia tekee biisin yhdessä. Ihan ok:lta vaikuttaa kipale ja se pääseekin mun RPV listalle heti tänään kun pitää uudistaa tunnin loppupäätä.

Heräsin tänään herätyskelloon ja olisin voinut vetää luukut kiinni vielä hetkeksi aikaa, mutta eipä auttanut kun nousta. Kello olis siis 9.30 ja ulkona oli ihan pilkkopimeetä?!
Olo oli aika uninen vielä salille päästyäkin, mutta spinning käyntiin ja siinä herää syvemmästäkin horroksesta 🙂
Spinning-Bodypump tunnilla oli mukana noin 15-20kpl lukioikäistä (ammattikoulu?) RUOTSINKIELISTÄ poikaa. Kaikki olivat vielä ensimmäistä kertaa kyseisillä tunneilla. Siinä sai vähän skarpata ohjauksen kanssa, sekä ruotsin puhumisen kanssa. Vaasa kun on kaksikielinen kaupunki niin tunneillakin monet ohjaajat puhuu molempia kieliä.
Itsellä olis tuon kanssa vähän parannettavaa, useesti toinen kieli unohtuu kokonaan.
Toisaalta jos osaa ohjata hyvin niin kehonkieltä käyttämällä pärjää pitkälle.
Mun tunneilla kävi yhdessä välissä norjalainen tyttö joka ei osannut sanaakaan suomea ja silti hän sanoi että pysyy mun tunneilla parhaiten mukana, vaikka jotkut toiset ohjaa paljonkin ruotsiksi. Eli ei se puhe oo aina se tärkein 🙂

Eilinen sali tuntuu kivasti pakaroissa, etenkin oikeella puolella 😀 Teen salilla nyt oikeestaan kaikki liikkeet aina yksi jalka kerrallaan. Huomaa kyllä joissakin liikkeissä puolieroja ja helposti käy niin että kun tehdään liikkeet kahdella jalalla se vahvempi tekee aina enemmän työtä, eristämällä liikkeet vain yhdelle koivelle kerralla pystyy keskittyy juurii siihen jalkaan. Huomaan myös että mun takareidet on paljon heikommat kuin etureiskat. Ihan hyvä siis vahvistaa takareisiä ja peppua erikseen.

Nyt pitäis lähtee palaveroimaan! Illalla BCMix ja RPV! BOOYAAA!


Kommentoi