So Fresh So Clean

Terkkuja vaan kiiltävän puhtaasta kodista! =)
Viime viikolla soitin äitille että nyt tarvis vähän siivous apua meidän kämpän kanssa ja tänään sitten molemmat vanhemmat saapuivat moppien, ikkunanpesureiden ja muiden kanssa tänne steedaamaan kämppää 😀 Itellä on aina niin kiire (muka) ettei kerkee kun pintapuolisesti siivota.
Lähdinkin itse töihin ja kun palasin oli täällä putsattu kaikki laatikot ja hyllyt, lattiat pesty ja tuoksu puhtaalle.  Huomenna vielä matot pääsee pesulaan ja sitten on syyssiivot paketissa!

Siivoominen sinänsä käy ihan hyvästä treenistä, mutta itse treeni oli tänään BODYSTEP Athletic. Ekalla kerralla kun pidin athleticin en tehnyt lautojen vaihtoja sarjojen välillä, ihan vaan ettei menisi liian sekavaksi kun kaikki oli uutta. Mutta tänään vaihdettiin siis lautoja aina jokaisen piikin jälkeen ja tänään sitten muutama asiakas sanoi ettei se athletic nyt niiiiin rankka ollutkaan 🙂 En tiedä oliko tuolla vaihdolla mitään osaa tai arpaa siihen. Jotkut kuitenkin toivoivat huomiselle Party&Speediä joten aattelin pitää sen huomenna jotta saan rytmin niin että joka toinen vko on wsc:llä athletic ja Ladylla party&Speed sekä toisinpäin!

Huomenna sitten taas viikonloppu (hurraa!hurraa!hurraa!) ja lauantaina meillä on Avoimet Ovet joten se on myös täysi työpäivä meikäläisellä. Mulla on omien aamutuntien lisäksi luultavasti Bodyattack 45 kl 16.00. Nyt meinaa nimittäin olla ohjaajat aika vähissä kun on tää flunssakausi pahimmillaan!

Tervetuloa siis kaikki jäsenet ja ”ei vielä – jäsenet” 😉 treenailemaan ja tutustuun meidän mahtavaan hyvän olo keitaaseen 🙂

Aikataulu lauantaina:

10.15 Lastenjumppa 45
10.15 Spinning 45
10.30 FitnessPilates 45/60
11.15 Body 55
12.30 Piloxing 60 UUTUUS
14.00 BODYVIVE 60
15.00 BODYBALANCE 60
15.00 BODYPUMP 60
16.00 BODYATTACK 45
16.00 LadySpinn 30 UUTUUS
16.45 ZUMBA 45


One Response to “So Fresh So Clean”

  1. Anonymous sanoo:

    Tykkäätkö zumbasta? Miksi /miksi et?

Kommentoi