Mixausta ja vesitouhuja

Heippa!
Mun yksi ominaisuus on jättää monet asiat aina viime tippaan, kuten tänäänkin :D
Kirjoittelin aikasemmin että aion mixata combattia ja aloitin biisien opettelut tänään päivällä kun aikaa oli 1 tunti ennen töihin menoa :D No onneks kappaleet ja koreot iskeytyi aika nopeesti kaaliin, mutta en ehtinyt vaihtaa kun…….

1. No Easy Way Out / Are You Gonna Go My Way – Bodycombat 45
2. Frozen – Bodycombat 50 (oli jo viime viikolla)
4. Zombie – Bodycombat 36
6. The Black Pearl – Bodycombat 43
7. You are going down – Bodycombat 47 ( oli jo viime viikolla)
8. Your Shining – Bodycombat 44

Muut olikin sitten nykyisestä ohjelmasta! Tykkäsin näistä biiseistä tosi paljon!! Oli hyvä yhdistelmä ja hiki virtas tottakai. Ensi viikolle sitten pitäis laittaa vielä ainakin 5.biisi vaihtoon :)
Jouduin säätää combatissa mikkien kanssa hieman ja en sitten ehtinyt juoda huikkaakaan tunnin aikana, perään oli heti RPV ja fleda oli taas aivan sekasin ja sotkus ja piti saada se jotenkin kuosiin kauheessa kiireessä niin siinä meni sekin juomahetki. Voin kertoo että oli hieman kuiva suu kun temponu 2 h ilman juomista :D 
Aamulla unohdin ottaa spinningiin juomapullon mukaan, mutta onneks se oli vaan 30 min poljenta ja pullo odottikin toisessa salissa missä Bodypump pidettiin. 
Juon tosi paljon muuten päivän aikana.. Aamulla ennen kuin syön mitään juon vähintään litran vettä ja aamiaisen jälkeen toisen samanlaisen. Sillä saa jo hieman nestettä varastoon päivän hikoiluja varten. Päivän aikana hulahtaakin litra vettä vähän väliä :) 
Olis aika mielenkiintoista laskee montako litraa juo kokonaisuudessa päivän aikana. Täytyypi laittaa ylös huomisen juomingit. 
Miten te nesteytätte päivän aikana??


No Responses to “Mixausta ja vesitouhuja”

  1. Janna sanoo:

    Hui, oli varmaan pikkusen kuiva suu tuon jälkeen! Mulla kulkee vesipullo mukana aina kaikkialla, paha sanoo paljon tulee ruoan ja treenijuomien lisäksi juotua, mutta ehkä 3-5l riippuen päivästä vähän :D

  2. Anonymous sanoo:

    Zombie on niin hyvä <3

Kommentoi