SuolaHIMO

Mulla on ollut ihan jäätävä suolanhimo eilen ja tänään :D kaikki muu maistuu puulle eikä tee mieli esim. maustamatontajugurttia+marjoja mitä tungin tänään suuhun väkisin. Hikoilu määrillähän ei varmaan oo mitään tekemistä tän asian kanssa ;)
Oon haaveillu koko päivän ruisleivästä jonka päällä on TONNIKALAPASTEIJAA, jep luit oikein. Oli pakko totetuttaa haave ja laittaa toisen iltapalaleivän päälle tätä kyseistä ainetta ja toiselle sitten graavilohta.

Älkää kokeilko, koukuttavaa tahnaa ;)

Kävin aamulla pitämässä SpinningBodypumpin ja meni oikeen mukavasti, mitä nyt spinu veti jalat totaalisen hapoille, tuli taas tehtyä astetta rankempi ohjelma. Illalla ohjasin BODYCOMBATIN & RPV:n joten treeniä on tullut ihan kiitettävästi tänäänkin :)

Kesäloman aikana koukutin itseni BIGGESTLOSER tv-ohjelmaan joka tulee joka arkipäivä kl.18.00. Nythän en enää voi katsoo jaksoja telkkarista mutta onneks ne pystyy katsoa netistä, joten se olis BL-pyörimään ja pää tyynyyn. Huominen päivä alkaa BODYATTACK+Core tykityksellä kl. 11.oo.


No Responses to “SuolaHIMO”

  1. Avatar Eve sanoo:

    Tuo on koukuttava sarja, täälläkin just BL:t pyöri katsomosta! :D

Kommentoi