Verta, hikeä ja kyyneleitä!

..Eheh, ei nyt ihan noin paha ollut illan treeni :)

Eka jumppasetti tempastu ja meni kivuttomammin mitä odotin :) Kävin aamupäivällä hakemassa tuntumaa lenkkipolulta. Juoksin tuttuun tapaan n. 10km 60minuuttiin.
Tämä Maanantainen jumppayhdistelmä on yks rankimmista koko viikolla ja rankimmalla on tietty hyvä aloittaa ;)
Mixasin attackiin 4 biisiä aikaisemmista ohjelmista ja sekin virkisti jo hieman! Siitä aasinsiltana edelliseen postaukseen eli uusiin tracklisteihin.
Bodyattack näyttää aikas hyvältä. Toivottavasti 1. biisi on hyvä remixi, koska toi kappale on jo aika kulutettu. Kaikkia biisejä en nimen perusteella tunnista mutta suurimman osan kyllä. Oon ehkä eniten fiiliksissä tuosta 9.kappaleesta vaikka sama kappalehan oli Bodycombatissa pari ohjelmaa sitten. Hyvältä  näyttää kokonaisuus kuitenkin.
Bodystepin kanssa on melkein aina sama juttu; biisilista ei oikeen aiheuta mitään reaktiota ja Stepin pääsee arvioimaan kunnolla vasta kun on tehnyt ohjelmaa läpi kerran kaksi.
Bodycombatin tracklist sisältää biisejä muiden lajien edellisistä ohjelmista, mutta kokonaisuus on todella jees! Pääsen luultavasti kokeilemaan uutta ohjelmaa jo aika pian koska meidän salilla on combat kouluttaja ja hän aloittaa ohjaamaan uutta combattia ja pumppia (en tiedä onko jopa aloittanut jo) ennen kuin ne vaihtuu ”virallisesti”.

Ehdin tehdä noin puolet uutta ohjelmaa Spinningiin, mutta Coren pidin vielä vanhalla ohjelmalla. Menee yllättävän paljon aikaa kun alkaa etsiä kappaleita ja sitten vielä suunnitella niihin sisällöt.

Päivän urheilut:

Juoksu 60′
BodyAttack 60′
Spinning 45′
Core 30′

Tänään poljettiin mm. tän tahdissa ;) …No Responses to “Verta, hikeä ja kyyneleitä!”

  1. Avatar minessan sanoo:

    Attack vaikutti kyllä tosi hyvältä! :) Steppi taas sen sijaan.. ei kuulostanut kovin ihmeelliseltä. Jotenkin laimea ja musan puolesta aika kulunut :/ Toivottavasti se on oikeasti sitten parempi kuin mitä biisilista ja teaser antavat ymmärtää.

Kommentoi