Shimmy Shimmy yah Shimmy yam Shimmy yay

Hello! Kuka tietää mistä biisistä otsikko? 😀 Haha meikäläinen on hokenut tota viimesen viikonlopun ”muutamaan” kertaan..

Eilen toteutettiin kaverin kanssa pidempi PK-hölkkä; Juostiin 15 km rentoon tahtiin aikaan 1h40min. Keskisyke mulla oli 125.

Tänään aamulla tempasin 10km reippaan VK-lenkin aikaan 50min33sek. Päälle vielä jäähdyttelyt niin treenin kesto oli aika tarkkaan 60min. Nyt iltatreeninä olisi suunnitteilla salihommia, ollaan menossa saman eilisen treenikamun kanssa tekemään ylävartalotreeni.

Kävin tänään myös lisäravinneliikkeessä poikaystävän kanssa tarkoituksena ostaa hänelle palaria/lisäprodee ja löydettiinkin hyvä tuote. Mukaan tarttui myös itselle vitamiinilisä joka sisältää 12 eri vitamiinia, 9 mineraalia ja 19 antioxidanttia ..Oon vähä vitamiini höperö 😉 Ostin myös pullolisen L-Karnitiinia (tutun)myyjän suosittelemana. Otan ennen treeniä 20ml nestettä joka sisältää 4000mg L-Karnia tai sitten 10ml ennen treeniä ja 10ml treenin aikana rippuen treenin laadusta.
Tämä on siis rasvanpolttaja ja oonkin täällä todennut ettei fatburnerit tuo oikotietä onneen, mutta pientä lisätehoa niistä voi saada oikeenlaisen treenin ja ruoan avulla. Testaillaan nyt tuo pullo ja voinkin kertoo jos huomaan jotain apuja 🙂

L-Karni + Vitamiinilisä By BioTech USA

BioTech USA – L-Carnitine 100 000 Liquid 

L-karnitiinilla on rooli rasva-aineenvaihdunnassa. Se auttaa sinua polttamaan varastoitunutta rasvaa ja samalla lisää lihasten mahdollisuutta kasvuun.
L-karnitiinin hyötyjen lisäksi tässä juomassa ei ole lainkaan sokeria! Mukaan on saatu myös vitamiineja ja vihreää teetä.
Ravintosisältö per annos (10ml):
Energia………….8,27Kcal
Proteiini…………2g
Rasva……………0g
Sokeri…………..0g
Inuliini…………..100mg
L-karnitiini………2000mg
Vihreä tee uute…10mg
Vitamiini B1………1,4mg
Vitamiini B3………18mg
Vitamiini B5………6,5mg
Vitamiini B6………4mg
MONIVITAMIINILISÄ:


8 Responses to “Shimmy Shimmy yah Shimmy yam Shimmy yay”

  1. Anonymous sanoo:

    Anteeks mut mihin sulla on varastoitunut rasvaa? Sairasta

  2. maria sanoo:

    no, mä ajattelin heti et wow, tiedäks wu tang clania/ol’ dirty bastardia – mut kai tarkoitit jennifer lopezia tolla otsikolla 😀

  3. Anonymous sanoo:

    Huh kun oot kovassa kunnossa! (tai mä huonossa) juoksin meinaan just saman mittasen lenkin, samaan aikaan ja mun keskisyke oli melkein 170 😮

    • Aino sanoo:

      No hei jos jaksaa yleensäkkin juosta 15km niin ei silloin voi olla huonossa kunnossa 😉

  4. Sofia sanoo:

    Dance again, Jennifer Lopez feat Pitbull! 😀

Kommentoi