iPod Ongelma..

Tekniikan ihmelapsi täälä jälleen ongelmissa! Mulla on siis käytössä iPod nanon uusin malli, sellainen pieni neliö jossa kosketusnäyttö.

Tänään tämä iPodini oli mennyt itsestään tilaan jossa se sekoittaa kaikki soittolistojen kappaleet. En löydä kapistuksesta vaihtoehtoa jolla sekoituksen saisi POIS?! Soittolistan ylhäällä lukee vain sekoitus ja jos sitä painaa se rupee heti sekoitteleen biisejä. Sama ongelma on ollut iPhonen kanssa kun sitä oon joskus käyttänyt, eli biisit ei tule soittolistassa olevassa järjestyksessä vaan miten sattuu.
Oli kivaa pitää Bodystep kun soitin heitteli mitä tahansa kappaleita kokoajan. Esim kolme ekaa biisiä kun menee ihan putkeen…No ei mennyt tänään :D

Osaako joku auttaa?!

Jumpparintamalla ollut muuten ihan normaali päivä, ihanaa kun viime viikon väsymys on pois ja jaksaa taas tempoo kuten ennen..eli mikään ei tunnu missään :)

Tänään:

 • Spinning 30
 • BodyPump 45
 • BodyStep 60
 • RPV 60
Öitä <3

No Responses to “iPod Ongelma..”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Vastakommenttina tuohon et ”mikään ei tunnu miltään”, se RPV:n askelkyykkybiisi veti jalat ihan veteliksi! -apua, mitä tuskaa :D

 2. Avatar Anna, sanoo:

  Biisin kohdalla kun näkyy kelaukset ja keskellä play -> rullaa oikealle (sormella vasuriin) -> tulee ympyränuolet vasemmalla, keskellä atomihässäkkä ja oikealla ristinuolet -> paina sitä vasemman reunimmaista. :)

 3. Avatar Anna, sanoo:

  Joo, painelin sen itekin vahingossa joskus sieltä sekaisin.. :) Ilo olla avuksi!

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Kääk, miten tuon saa sitten iPhonessa pois päältä, siis tuon automaattisekoituksen? Kiitos :)

Kommentoi