11-21

Aamusta iltaan liikenteessä, tuntuu että vieläkin aivot menee ylikierroksilla vaikka kello on puolituntia vaille keskiviikko! Aloitin päivän 30 minuutin kovalla spinningillä + 45 minuutin Bodypumpilla. Tänään tuntui siltä että nyt voisi taas pikkuhiljaa lisätä painoja pumpissa, oon tehnyt näillä samoilla jo aika kauan. Hauikseen oon nyt viime kerroilla lisännyt 1kg kiekot vitosten lisäksi eli yhteensä 6kg per puoli = 12 kg.
Ens viikolla täytyy lisäillä muihinkin enemmän. Jumppien jälkeen oon ollut duunissa siihen asti että alkoi päivän toinen setti eli Bodystep & RPV.
Odotan innolla että saadaan meidän uuteen saliin vielä kunnon discovalot sun muut strobot että saa fiilistellä juuri steppi/attack tunneilla kunnolla :) Muutakin pientä hienosäätöä pitää fixailla vielä mm. äänentoiston kanssa, mutta hyvä tulee.

Huominen alkaa klo 11.00 Bodyattack 45 + Core 30 yhdistelmällä WasaSportsClubin puolella, nyt pitäisi pikkuhiljaa yrittää mennä nukkumaan!

Smoothie buumi is back on track! :D

=


No Responses to “11-21”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  hui helkkari onpa sulla kovat painot pumpissa! Ootko kauan käyny/pitänyt pumppitunteja? :)

 2. Avatar Katrina sanoo:

  Mistä voi varata niitä hieronta palveluita? ja miten ne maksetaan? ja missä ne pidetään? :)

 3. Avatar Aino sanoo:

  Anonyymi: Oon pitänyt pumppia vuodesta 2008 tai 2009 en muista :) sitä ennen kävin silloin tällöin. Pidän tällä hetkellä vaan yhden pumpin viikossa ja en oo muutenkaan koskaan ollut mikään ”himo bodypumppaaja”. Lihaskestävyys kuitenkin aika hyvä koska käytän myös body yms tunneilla suht isoja painoja.. :)Katrina: Hierontoja voi varata Ladyn respasta, maksetaan myös respaan kortilla/käteisellä. Hierontahuone on siellä uima-altaan takana olevassa tilassa :)

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  ihan järkyttävät painot sulla hauiksessa! :D ensimmäinen ohjaaja jonka oon ikinä nähny/kuullu vetävän tommosilla painoilla :Ditellä on 5kg per pää ja seki ottaa jo koville :D

 5. Avatar Aino sanoo:

  .. siis ymmärsittekö nyt ihan oikeen, eli mulla on 6kg PER PUOLI yhteensä 12 kg. :)

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  minä ainakin ymmärsin! Mutta on 6kg/per puoli oikeesti aika kova jo sellaisilla toistomäärillä! :)

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  Joo joo siis ymmärsin! :D oon ollu varmaan 6:n eri ohjaajan pumpissa ja kaikilla on ollu yleisin 3,5kg/puoli ja max 5kg :D

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  Saanko udella millaset painot muissa lihasryhmissä? Kiinnostaa vaan.. :D

Kommentoi