Learning BODYSTEP 84!

Juurikin niin, tänään oon takonut kaaliin uuden stepin ja ensimmäinen ohjaus oli parisen tuntia sitten! Pidin tunnin yhdessä toisen ohjaajan kanssa ja voin kertoo että uusi ohjelma on tosi hyvä!! Sykepiikeissä saa todellakin sykkeen kunnolla ylös, etenkin 10 kappaleessa jossa on se levypaino mukana!

Joku jo kyselikin mitä itse tykkään uusista ohjelmista ja yhteenvetona mun mielestä kaikki 4 joita ohjaan on hyviä. Tällä kertaa BODYSTEP ja BODYCOMBAT on kuitenkin parhaat! :)

Viime päivinä on tullut paljon kommentteja teiltä hyvät lukijat ja se jos joku on hieno homma! Lisää vaan mielipiteitä, kysymyksiä ja kommentointia :) Kiitos myös kaikille ihanille asiakkaille jotka jaksaa antaa positiivista palautetta. Siitä saa sitä uutta motivaatiota satsata vieläkin enemmän ohjaamiseen ja suunniteluun :)

Kysymyksiin palaten, aika monet on kysyneet mun ruokailutottumuksista ja oon joskus aikasemmin siitä jo kirjoittanutkin, mutta en siis noudata mitään ”dieettejä” vaan syön yleensä päivittäin:

  •  Aamiaisen (kaurapuuro+raejuusto tai pari palaa ruisleipää, kahvia!)
  •  Lounas (salaattibuffee..eli paljon salaattia, kurkkua,tomaattia,kanaa, ananasta,kanamunaa, oliiviöljyä ymsyms)
  • Välipala ( pari palaa ruissia tai esim smoothie, hedelmiä)
  • Iltapala (pari palaa ruissia+ smoothie marjoista ja maitorahkasta)

Lisäksi juon paaaljon vettä päivän aikana! Viikolla en syö mitään karkkia/jäätelöä/leivoksia yms yms herkkuja, mutta viikonloppuna mulla on 1-2 karkkipäivää jolloin en oo niin tarkka mitä syön. Suurin herkku on valkosuklaa-cashewpähkinät ja Ben&Jerry Macadamianuts jäde ja niitä menee sitten karkkipäivinä melko runsaasti ;)

Mulla on yleensä kausia jolloin syön aika paljon jotain tiettyä ja tällähetkellä on toi salaattikausi. Käyn yhdessä hyvässä lounaspaikassa josta saa ihan parasta salaattia ja paras on että saa itse täyttää lautasen!


No Responses to “Learning BODYSTEP 84!”

  1. Avatar Anonymous sanoo:

    JEEE!!!oon ihan intopinkeenä siitä että bodystep on hyvä!mun henkilökohtainen mielipide on että bodystep ei ole pitkiin aikoihin ollut mitenkään sydäntä sykähdyttävä, tarkoitan että se ei oo iskeny vaan on ollut lähinnä…hieman tylsä.painoillako se vika sykekappale tehdään? kuulostaa hurjalta.aurinkoista lauantaipäivää sinulle!terveisin urheiluhullu.

  2. Avatar Aino sanoo:

    Heippa! Se tehdään levypainolla (5-10kg) ei koko kappaletta vaan muutama kerta otetaan paino syliin, sillä saa sykkeen ylös tosi hyvin! Oon kans sitä mieltä että stepit ei oo ollu mitään ihan huikeita hetkeen mutta edellinen ohjelma ja tää uus alkaa taas näyttää paremmalta!

Kommentoi