Uutta settiä!

Tällä viikolla vaihtuu tosiaan sekä kesän jumppa aikataulut että myös uudet LesMills-ohjelmat. Mulla on 4 eri ohjelmaa opeteltavana; BODYATTACK, BODYCOMBAT,BODYPUMP ja BODYSTEP! Tänään vedettiin Jennin kanssa uusi attack ja combat yhdessä! Huomenna aamupäivällä spinnBODYPUMP. Oon tässä opetellut pumppia ja meinaan nukahdella samalla kun kuuntelen musaa :D Hahhah.. Ehkä parempi mennä nukkumaan ja jatkaa taas aamulla!

Oletteko te jo ehtineet kokeilla uusia LesMillsejä, mikä on tuomio? onko kivoja uusia musiikkeja/koreografioita??

Hyvää Yötä!

:)

väsynyt A! :)

No Responses to “Uutta settiä!”

 1. Avatar Hanne sanoo:

  Mulla on vain yks opeteltava ohjelma, Attack mutta viikko siinä on nyt jo mennyt kun olen opetellut. Tosin viime viikolla oli päivätöiden puolesta iltamenoja etten kyllä ehtinyt senkään takia… Uus Attack on kivasti vähän erilainen kuin viime ohjelma. 2-biisin discokädetkin jo menee kun niihin on tottunut. 3-biisi on varmaan hauskin ja 9-biisi crazyin. Tällä kertaa tykkään myös voimabiisien musiikeista. Punnerrukset ei ole ihan yhtä paha kuin viimeksi. Muista les millseistä käyn vain pumpissa, mutta vielä en ole päässyt uutta ohjelmaa kokeilemaan.Tsemppiä uusien ohjelmien oppimiseen! Neljässä on kyllä kova homma :D

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Uus steppi oli aika rankka, mut kiva! Aika erilainen ku aikasemmat.

 3. Avatar Jussi sanoo:

  Tykkään kovasti uudesta stepistä, hommaa on pistetty sen verran uusiksi että vaikuttaa tuoreelta. Uusi attack on kanssa ihan kiva ja 2-biisi tosiaan hyvää vaihtelua siihen ”vakavaan tekemiseen”, mitä on aikaisemmissa ohjelmissa. Uutta balancea ja pumpia oon kanssa kokeillut, balance ihan ok ja pump tuntuu toistaiseksi aika mitäänsanomattomalta. Ehkä tohon pumpiinkin innostuu tai sitten ei…

 4. Avatar Charlotte sanoo:

  me ollaan menty combatissa 4 ekaa biisiä..tosi kiva ohjelma ja hyviä biisejä mutta tuntuu paljon löysemmältä mitä edelliset ohjelmat..mutta kattotaan uudestaa ku ollaan koko ohjelma päästy vetämään :)

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  Odotan ihan innolla jo uutta atakkia ja steppiä!!!mikä noista uusista ohjelmista on sinusta kivoin?

 6. Avatar Gretu sanoo:

  Moi Sheriffi! Minulla olisi yks kysymys… koska ajattelit vetää attackin hattu päässä? :)

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  Combat ja bodyattack on ihan mahtavia erityisesti attackin kolmas biisi se on ihansairaan hauska plus että ku sä ja jenni piditte yhdessä attackin se oli ihan sairaan hauskaa ja jaksoi koko tunnin ilman että tulisi tylsää tai liian väsy alltså ni peppade hela tiden , jättekul !! (:

 8. Avatar Mira sanoo:

  Uusin combatti on aivan huippu, tykkään tosi paljon! Reidet on niiin kipeet seuraavana päivänä :D Uus attacki on kanssa kiva ja tehokkaan tuntunen. Nyt lauantaina olin ekaa kertaa uudessa Pumpissa ja jäi harmittaan, kun pistin vähän liian kevyet painot joissakin sarjoissa :D Musat oli meneviä ja jaksoi tunnin loppuun asti! En kyl enää osais elää ilman lessmills-tunteja, tai muitakaan jumppatunteja. Olis niin orpo olo,jos loppuis jäsenyys gymiltä/ladylinelta :D

 9. Avatar Aino sanoo:

  Kaikkia uusi lesmillsejä yhdistämällä saa kyllä tosi tehokkaan ja kattavan kesätreenin :) Muistakaa; vaihtelua ja monipuolisuutta lihashuoltoa unohtamatta. + Myös muita tunteja kuin vaan lesmillsejä jottei mee ihan pää jumiiin niihin, kuitenkin 3kk aikaa hyppiä,stepata ja lyödä noita ohjelmia! GRETU hattu laitetaan sit ens kerralla..tai sitku on rednexiä!

Kommentoi