Boing Boing!

Tjena!

SpinningBodyPump 90′ takana ja vielä olisi illalla 2 tuntia edessä (Step + RPV). Mixailin tänään BodyPumpia hieman. Mixaus siis tarkoittaa että vaihtaa kappaleita vanhoista ohjelmista.. Vaihtelu virkistää!

Vedin eilen ponnistusvoimaa/räjähtävyyttä kehittävän harjoituksen eräälle ”koe-asiakkaalle”

Jos joku innostuu kokeilemaan niin täältä tulee :

Hölkkä 20’

·     vedot 3x20m

·     Vuoroloikka 3×12  

·     punnerus 3×10

·     1-jalan kinkka 3×6+6

·     linkkari 3×10

·     Luisteluloikka pysäytyksellä 3×12

·     leuan veto 3×5

·     Aidat + Spurtti 3×10

·     selkä 3×10

·     Portsov 3×12

·     vatsakierrot 3×10

Kävely/hölkkä 10-15 ’


Alkuun lämmittely kevyttä hölkkää n. 20 min sen jälkeen 3 lyhyttä vetoa = spurttia, ennen kuin lähdetään tekemään erilaisia loikkia. 
Kierros menee aina niin että esim. 12 vuoroloikkaa jonka jälkeen heti 10 mahdollisimman nopeeta punnerusta, ja heti perään sama uudestaan x 3. Viimeisen kierroksen jälkeen pidetään 2-3 minuutin palautus (ravistelua) jonka jälkeen alkaa uusi loikka. Jokainen loikka tehdään 110% niin räjähtästi kuin pystyy! Nuo nimet ei varmasti oo ihan selkeitä kaikille, mutta jos innostuitte enemmän voin havainnollistaa tarkemmin 🙂
Treenin kesto on 60 minuuttia.


4 Responses to “Boing Boing!”

  1. Anonymous sanoo:

    Tää tulee heti käyttöön! Nimimerkillä futiskausi tuloillaan..

  2. Johanna sanoo:

    Voitko selittää noi nimet vähän tarkemmin?(: koska sut voi tilata PT aikoja ?(:

  3. tasapAINO (se toinen L) sanoo:

    kato mäki löysin sun blogin! kivaa luettavaa! ja tää sun aihe tänään :ai saakeli! toi muistuttaa meiän yleisurheilutreeneistä aikoja sitten, nyt repeää varmaa muutama lihas jos tota yrittäis yhtäkkiä! kai mun pitäis pikkuhiljaa tollasta taas tehdä (piilossa jossain) et sais vähä ponnistusvoimaa ja joustavuutta takaisin! (+ VENYTTELY voi myös harkita) … no sit kesällä…hehevitsi toi Bortsow on niin paha jos tekee eikä oo tehny vuoteen, mä koitin viime kesänä, enkä kävelly paljo sen jälkee…vaik ei se tunnu ku tekee, mut sit seuraavana päivänä on hieman jalat tukossa!mä voin tulla kesällä tollasiin treeneihin jos haluat seuraa!jatka samaan malliin, on kivaa lukea!

  4. Aino sanoo:

    Voisin yrittää selittää liikkeet paremmin jollain lailla..ehkä jotain videokuvaa tms!EN osaa sanoa vielä milloin aloitan PT työt…ehkä kesällä jo, mutta voi olla että menee syksyyn, saa nähdä :)Kiva TasapAino et löysit tänne 😀 Kesällä voidaan vetää sit jotain hyviä treenejä kun mullakin on lomaa jumpista ja kerkee tehä omiaki treenejä 🙂

Kommentoi