HELMIKUU

Oujeee! Tammikuu takana ja taas ollaan hieman lähempänä kesää 🙂

Tänään olen ollut laiska! Nukuin 9 asti, vedin aamujumpat, söin, kiersin nopeen kierroksen kaupungilla ja makoilin kotona siihen asti että piti lähteä uudestaan jumppa hommiin kl 18.40!  Eli en ole tehnyt oikeestaan mitään järkevää (muuta kuin urheillut!).

Mulla oli äsken Step&Body ja RPV. RPV tunnit ovat todella suosittuja tunteja Ladylla, porukkaa oli äskenkin 55 henkilöä ja enemmänkin olisi ollut tulokkaita..Olen miettinyt tätä asiaa, että ”myykö” nimi Reisi-Pakara-Vatsa tuntia niin hyvin, vaiko se että se on ns. perus jumppa, eli ei mitään super-haastavia kuvioita yms. Tällä hetkellä olen itse ihan fiiliksissä kyseisestä tunnista! Oon tehnyt siitä hieman eri tyylisen kuin ennen ja tuntuu hauskalta vetää sitä. Perus on siis joskus tosi hyvä 🙂

Ostin tänään piikkimaton. Olen kokeillut sitä pari kertaa aiemmin. Nyt se maksoi vaan 11 € Anttilassa, joten päätin hommata itselle sellaisen! Makoilin siinä päivällä ja huomasin kyllä rentouttavan vaikutuksen, myös poikaystävä totesi saman mikä on jo melkoinen ihme 😀 Ajattelinkin kokeilla nyt lämpöpeitto-piikkimatto yhdistelmää, voipi olla että nukahdan samantien sohvalle! Huomenna ei laiskotella vaan painan duunia kevyesti aamu 6 ilta 6! Sitä innolla odottaen!

Hyvää Unia Toivottaa………..


Kommentoi