ASICS

Helou hei! Yllä komeilevat uudet kenkäni; Asicsen Gel Nimbukset! Huomasin että jalkapöytä kivut ovat johtuneet kengistäni, jotka myös olivat uudet, mutta eivät näköjään sopivat mun jalalle! No tänään kävin Intersportissa ja siellä katsottiin miten astun +  tarvitsenko pronaatio tukea. Olen kokoajan luullut että tarvitsen, mutta tämä testi todisti toisin. Eli neutraali kenkä ja hyvät iskunvaimennukset! Kengät pääsivät heti tänään hyvään testiin kun vedin sekä stepin että attackin, pientä puutumista tuntui jaloissa mutta niin on kyllä melkeen aina uusien kenkien kanssa, muuten tuntui tosi hyviltä ja mikä parasta pystyin kävelemään vielä tuntien jälkeenki :)

Tänään on muuten ollut aika kova päivä Aamusella Spinning + Body Pump ja nyt illalla Body Step + Body Attack :) Huomenna sitten vähän rennomin vaan 1 tunti urheilua, että kroppa saa välillä palautua!

Nyt TV päälle ja Dieetit vaihtoon, se on Adios  ja Öitä =) 


No Responses to “ASICS”

  1. Avatar Sofia sanoo:

    Hyvä että löysit sopivat kengät!

  2. Avatar Gretu sanoo:

    Loistavaa Rou, ei onneks kestäny kauan tajuta ostaa kunnon kengät, mulla kyl löytyis vanhat aerobic tossut kaapissa jos kuitenkin haluat jatkaa traditioo :D

Kommentoi