J niinku Joulukuu!

Loppu-slut-puhki-poikki! Aamu TBC:n jälkeen menin auttamaan vanhempia muutossa ja tyhjäsimme heidän vinttti komeron..Talo on 6. kerroksinen ja siinä ei ole hissiä, joten muutamat rappuset tuli vedettyä tänään :) Kun homma oli valmis sain melkeen samantien hypätä pollen päälle polkemaan :) Eli Spinning ja siihen päälle vielä RPV tunti. Voin kertoa kaverit että jalat on aika hyytyneet tällä hetkellä :)

Nyt pitäsi vielä etsiä uusia biisejä uusiin jumppa ohjelmiin ja sitten vielä keksiä joku keino miten saan ladattua ne mun iPodille :) Oon joutunut nyt polttamaan muutaman CD:n taas, koska tietokone ongelma elää edelleen..Ipod on niin paljon kätevämpi kun sinne voi aina muokkailla biisejä kuten haluaa eikä tarvi joka kerta polttaa uutta CD:tä kun haluaa vaikka vaihtaa yhden biisin pois ohjelmasta…HUOOH!

Heittäkää muuten hyviä biisi vinkkejä mitä SINÄ haluaisit kuulla spinning/body/step yms yms tunneilla! Otan mielellään ideoita vastaan!

Huomenna vedän vielä omien tuntien lisäksi Body Attack tunnin illalla. Edessä siis tehokas Body Step + Body Attack yhdistelmä iltaan..Aion mixata molemmat ohjelmat vanhoista (HYVISTÄ) kappaleista , it’s gonna be FUN :)

Hyvää Yötä <3


Kommentoi