MORNING!

Hyvää huomenta vaan…Tulipas tempaistua sellaset 11 h yöunet eli nyt pitäis jaksaa taas…Eilinen oli työntäyteinen päivä , olin kotosalla vasta 21 maissa ja siitä melkeen suoraan nukkumaan :) Kohta lähden kävelemään LadyLinelle, vuorossa olisi lauantain aamusetti : Spinning & Body !

Tänään meillä olisi myös LesMills tuntien jatkokoulutukset WSC:llä..Itse en kerkee Body Pumppiin joka menee päällekäin mun omien tuntien kanssa, mutta tarkoitus olisis mennä Body Attackiin ja Body Steppiin katsastamaan uudet ohjelmat, ELLEI mun jalka tule taas kipeeksi omien jumppien jälkeen, täytyypi vähän tarkastella tilannetta…

Iltasuunnitelmissa olisi sitten firman pikkujoulut….JEP! eikä siitä sen enempää =) ..Eikai, itseasiassa en jaksaisi juhlia tänään, eli voi olla et mun pikkujoulut menee tänä  vuonna ihan rauhallisesti hyvästä ruuasta nauttien ja sitten kotiin nukkumaan, mutta en kyllä mene vannomaan tietenkään etteikö mieli voisi muuttua…………………………………………………………………………………………………………

urheilijat :)

                                                              


No Responses to “MORNING!”

  1. Avatar Gretu sanoo:

    Voi gaad. :)

Kommentoi