LÄHDIN MUKAAN NETTIVALMENNUKSEEN

Otsikko sen jo kertoi, mutta hetken on jo tuntunut siltä että kaipaan jotain rytmiä ja haastetta. Selkämpiä ohjeita ja sellaista fiilistä, että itse saa vaan toteuttaa ohjeita. Itsekin osaan tietysti suunnitella ohjelmia ja ruokavaliota, mutta jollain tavoin se ei ole ihan sama asia. Oon pohtinut jo pitkään, että ostaisinko ohjelmat joltain ulkopuoliselta koutsilta vai kokeilisinko vaihteeksi nettivalmennusta ja päädyinkin sitten siihen. Ajattelin, että koska itsekin teen nettivalmennuksia, voisin oppia tästä ehkä jotain uutta ja astua asiakkaan saappaisiin, jolloin osaan ajatella myös siltä kantilta kun suunnittelen uusia juttuja omalle sivulleni.

Nettivalmennukset ovat yleistyneet paljon viime aikoina ja saaneet myös osakseen negatiivista suhtautumista. Nettivalmennus ja yksilövalmennus ovat mielestäni eri asioita, eikä niitä tulisi edes verrata toisiinsa. Kumpikaan ei ole parempi tai huonompi, vaan kyseessä on enemmänkin se mitä kuluttaja tarvitsee. On sanomattakin selvää, että aloittelija, jolla ei ole juurikaan tietoa ravitsemukseen ja treenin liittyvistä asioista, saa enemmän apua yksilövalmennuksesta, mutta joskus ryhmässä tapahtuva nettivalmennus voi toimia todella hyvänä potkuna saada taas rytmeistä ja rutiineista kiinni. Itse kävin läpi myös yksilövalmennuksen, joka oli paras vaihtoehto silloiseen tilanteeseen ja tavoitteeseen nähden. Tarvitsin yksilöllisempää ohjausta aiemman ylirasituksen ja kehon ongelmien vuoksi. Jos olisin siinä tilanteessa ottanut massavalmennuksen ja jonkun matalakalorisen ruokavalion, ei lopputulos olisi luultavasti ollut kovin hyvä. :)

Valmennusta miettiessä kannattaakin miettiä, mitä tarvitsee ja ovatko omat tavoitteet sellaisia johon riittää tällaiset ”yleisohjeet”, joista on yleensä kyse nettivalmennuksissa. Nykyään toki myös massavalmennuksiin tehdään usein esim. painoluokittain ruokavaliota ja treenisuunnitelmia aloittelijoille sekä edistyneille, eli en missään nimessä tarkoita, että kaikki nettivalmennukset olisivat samasta puusta veistetty.

Juttelin eilen yhden Lean&Toned – valmennuksessa olleen kanssa ja oli niin mahtavaa kuulla kuinka hienoja tuloksia hän oli saanut. Muistan, kun juteltiin vuoden alussa ja hän empi ja pohti, että pitäisikö lähteä mukaan. Nyt tyyppi on kuusi kiloa kevyempi (lähtötaso oli normaalipainon sisällä) ja hän oli itsekin yllättynyt miten on saanut niin hyviä tuloksia, sillä aiemmin on ollut aina vaikeuksia saada painoa tippumaan! Lean&Tonedin voi edelleen aloittaa ja jos aloitat nyt, olet kuosissa juhannukseen mennessä. :D Mun sivulta voi ostaa myös henkilökohtaisia ravinto -ja treeniohjelmia!

Oma valmennukseni alkaa 16.4 ja kestää 8 viikon ajan, sen verran voin sanoa että kyseessä on jenkkilästä hankittu ohjelma, joten toivottavasti oppii sitäkin kautta hieman uutta. Kerron näistä yksityiskohdista sitten tarkemmin, kun homma lähtee alkuun! :)

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


One Response to “LÄHDIN MUKAAN NETTIVALMENNUKSEEN”

  1. Annika sanoo:

    Mooi,

    Vieläkö on tulossa kamppista sun lean and tonediin? Kaverin kanssa ollaan pohdittu mihin verkkovalmennukseen lähdettäis mukaan ja sun valmennus vaikuttais kyllä aika buenolta meidän molempien tavoitteisiin nähden :)

Kommentoi