Kaktus

Heippa! Eilen aamulla heräsin inhottavaan ”kaktus kurkussa” oloon ja koko pää oli vähän jumissa. Tänään aamulla kurkkukipu oli jo hieman parempi mutta olotila ei oo sellanen että olisin ihan iskussa, kuumetta ei ole, päinvastoin mittari näytti aika alhaisia lukemia 35,3. Mulla on ollut ennenkin sama juttu että kuumeen sijasta onkin ”alilämpöä”. Noh, päätin että huilaan tänään ja toivon olevani huomenna duunikunnossa taas. BUUUUUUUU! Ei oo yhtään kivaa 🙁 Jos olisin jossain ”normaalissa” työssä voisin mennä ihan hyvin töihin, mutta kun oma kroppa on se duuniväline niin ei auta kun hoitaa itsensä kuntoon.

Tänään mulla onkin sit aikaa tehdä postauksia. Kommenttiboksiin olikin tullut muutama kyssäri joista voi raapustaa pidempäänkin. Nyt kuitenkin pitää lähtee syömään/hakemaan ruokaa jostain koska kaapit on aivan tyhjät.


3 Responses to “Kaktus”

  1. Johanna sanoo:

    Mulla on melkein aina jotain 35.0-35.5. Jos on ”kuumeinen olo” niin mittari näyttää 36.3-36.7. Aina. Ei ihan normaali, siis 🙂

  2. Mimosa Fizz sanoo:

    Toivottavasti selviät lyhyellä potemisella – sairastelu on kurjaa. 🙁 nimim. viikon alkusyksystä flunssaa potenut (epäilen, että sairaana töihin tullut työkaveri tartutti pöpön.. Työn sankareitahan riittää ..)

  3. Katri sanoo:

    Voi ei:( Pikaista paranemista sulle!Just aattelin kysyä sairasteluun liittyvää neuvoa. Sain siis viimeinkin hankittua sykemittarin ja oon nyt parina aamuna kokeillu mitata lepo- ja ortostaattista sykettä. Leposyke on alhainen niinkuin aattelinkin (en saa sykkeitä millään nouseen, attackissakin max 170), mutta näiden sykkeiden eroa siis n.30-35, mikä mun käsittääkseni viittais ylikuntoon.Miten voi kuitenkin olla et ortostaattinen syke (aamulla) on 80-90, mut jos puuhailen jotain ihan normaaleita päivällä niin syke voi olla 60-65? Voiko se ortostaattinen ”huijata” siinä mielessä et psyyke vaikuttais niin paljon kun jännitän, et onko se liian korkee vai ei niin sykkeet nousee just mittaushetkellä? Toivon vaan niin paljo ettei olis ylikuntoo, ku aerobinen treeni on niiiin henkireikä..Mitä suosittelisit jos tää nyt on ylikuntotila? Tietääkö sitä mistään et onko se kroonista vai akuuttia? Jos on kroonista niin saako ees salitreeniä tehdä vai pitääkö jättää kaikki?Oho, kun tästä tulikin romaani:O Mut kiitti jos pystyt antaan jotain vinkkiä, tulit vaan mieleen kun aattelin et kukahan tietäis asiasta jotain:) Ja jos toiveita saa esittää niin ylikunto yleensä tai palautuminen vois olla ihan jees postausaiheenakin;)

Kommentoi