JOS PAHIN TAPAHTUU

Kaupallinen yhteistyö: Henkivakuutusyhtiö Kaleva

En ole aikaisemmin ollut kova jossittelemaan, mutta tämäkin asia muuttui lapsen saamisen myötä. Sitä on vaikea selittää, millaisia ajatuksia ja tunteita tähän vuoteen on mahtunut. En olisi ikinä kuvitellut, että voin olla niin huolissaan toisesta henkilöstä. Vauvavuosi on ollut kokonaisuudessaan hyvin onnellinen, mutta rehellisyyden nimissä, olen myös välillä kokenut todella ahdistavia tunteita, koskien menettämisen pelkoa ja mitä kaikkea voisi tapahtua, jos jotain ikävää sattuisi.

Välillä on ollut tunne, että en halua olla lapsen luota pois hetkeäkään, jotta voin itse valvoa jatkuvasti ettei mitään pahaa tapahdu. Järjellä ajateltuna, tällainen ei ole pidemmän päälle järkevää ja ajan kanssa olen onnistunut myös elämään noiden tunteiden kanssa, kun olen antanut niiden tulla ja mennä.

Oon aina myös ajatellut, että itse selviän kaikesta, enkä ole pelännyt esimerkiksi terveyden puolesta tai muutenkaan. Lapsen saaminen on laittanut tämänkin asian uuteen näkökulmaan, sillä minä ja lapsen isä olemme hänelle tärkeimmät henkilöt maailmassa. Mitä jos minulle kävisi jotain, kuinka hän selviäisi ja pärjäisi? Tällaisia ajatuksia ei ole kiva ottaa esiin, mutta koska elämä on yllätyksellistä, on hyvä varautua myös siihen hetkeen jos jotain sattuu.

Henkivakuutuksen ottamista ei ehkä tule mietittyä silloin kun on nuori, mutta kannattaa huomioida, että juuri nuorena ja terveenä vakuutuksen hinta on hyvin edullinen. Kaiken lisäksi Henkivakuutusyhtiö Kalevan myöntämä henkivakuutus on
Suomen edullisin – jopa muutamalla eurolla kuussa saat taloudellista turvaa itsellesi ja perheellesi. Monille meistä kotivakuutuksen ottaminen on itsestäänselvyys, mutta todellisuudessa henkivakuutus on se, joka auttaa läheisiäsi, kun pahin tapahtuu ja auttaa selviämään surun keskellä.

Itse haluan miettiä perhettäni, etenkin lastani, mutta on hyvä miettiä mitä kävisi jos puolisolleni tapahtuisi jotain, miten pärjäisimme? Sen vuoksi haluan, että meillä on molemmilla vakuutus turvana kaiken varalta.

Henkivakuutus sopii ihan jokaiselle, mutta erityisesti vakuutuksen ottoa kannattaa miettiä:

Pariskuntien, joilla on paljon lainaa, esimerkiksi asuntolainaa tai isot asumiskustannukset. 

Lapsiperheiden, sillä henkivakuutus antaa lapsille hyvät mahdollisuudet elämässä, vaikkei olisi itse enää huolehtimassa heistä. Lapset voi nimetä henkivakuutuksen edunsaajiksi joko kokonaan tai osittain.

Varttuneemman pariskunnan kannattaa hankkia vakuutus silloin, kun on vielä terve. Nimittäin jos sairastuu vakavasti, henkivakuutuksen ottaminen on myöhäistä.  Huomiothan silti että esimerkiksi syöpä ei estä henkivakuutuksen saamista.

Henkivakuutusyhtiö Kaleva on Suomen vanhin ja yksi vakavaraisimmista henkivakuutusyhtiöistä. Vakuutuksenottajia on jo 216 000. Vakuutusta ottaessa voi itse valita omaan elämäntilanteeseen sopivan korvaussumman. Esimerkiksi minun ja puolisoni vakuutus maksaa kuukaudessa 31,10 € ja se korvaa 100 000 euroon saakka. Se tekee 15,55 € per henkilö, per kuukausi. Kuinka helposti sitä tuhlaa 15 euroa melkein mihin tahansa ja vielä monta kertaa kuukaudessa? Itse en edes huomaa tuollaisen summan poistumista tililtäni ja silti sillä saa aika suuren turvan pahimman varalle.

Vakuutusyhtiöistä saa usein lyhytkestoisia alennuksia, mutta Kalevan hinta on vakaa ja merkittävästi edullisempi. Kuulumalla johonkin Kalevan yhteistyöliittoon saat Suomen edullisimman hinnan.

Oman vakuutuksen hinnan voit laskea ja samalla hankkia täältä!

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi