KURKKAUS MEIDÄN KOTIIN

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Muutettiin uuteen kotiin maaliskuussa ehkä hieman yllättäenkin. Asunto oli kokonaan mun omistuksessa alkuvuodesta lähtien ja sen lisäksi mulla on rivitalo kolmio keskustan ulkopuolella, jossa asuttiinkin tätä ennen. Itse asiassa ehdin asua tuolla rivarissa kuuden vuoden ajan ja koska olen helposti kiintyvää sorttia, tuntui jotenkin vaikealta päätökseltä muuttaa pois. Sain rivarin nopeammin vuokralle, joten se sinetöi lopullisen päätöksen muuttaa keskustaan. Lisäksi säästän hieman veroissa, kun tämän joskus myyn, kun asumme tässä itse kaksi vuotta.

Ajatuksena on siis asustella pari vuotta keskellä keskustaa ja sitten katsella suurempi asunto. Tämä on siis kolmio ja neliöitä on 84. Meillä on kaksi makkaria, joka tarkoittaa, että vauvan sänky on meidän makuuhuoneessa, sillä miehen 9 vuotias tytär asuu täällä joka toinen viikko ja hänellä on luonnollisesti oma huone! Täytyy sanoa, että yhdessä tasossa asuminen on ollut positiivista monen vuoden rappusten ramppaamisen jälkeen. Lisäksi keskustassa ja rannan läheisyydessä asuminen on ollut myös tosi jees, koska ulkoilumaastot ovat monipuoliset ja kaikki keskustan palvelut ovat parin minuutin kävelymatkan päässä!

Muuton yhteydessä halusin päästä eroon kaikesta turhasta tavarasta ja uusia hieman sisustusta. Olen tykästynyt kasveihin ja niistä sitten lähtikin idea tähän värimaailmaan, joka on mustan, harmaan, valkoisen ja vihreän yhdistelmä! Oon jostain syystä tykästynyt muutenkin vihreään ja sen eri sävyihin. Halusin myös uudistaa tauluvalikoimaa uuteen sisustukseen sopivaksi. Poster Storen julisteista löytyikin sopivat taulut meidän kotiin. Taulut ovat mielestäni ikään kuin kodin viimeinen silaus ja nyt tuntuu, että kaikki alkaa olla valmista!

Olen tilannut aiemminkin julisteita Poster Storelta ja innostunut mm. tauluseinistä, joihin saa kivasti inspiraatiota heidän sivustoltaan. Jos löytyy esimerkiksi valmis tauluseinä, joka sopii omaan kotiin, on helppo klikata koko setti suoraan ostoskoriin, eikä tarvitse itse miettiä mitkä koot ja julisteet sopivat yhteen. Alla olevat kuvat Poster Storen inspiraatio kuvia:

Meidän makuuhuoneeseen valikoitui vaalean ja harmaan sävyt, jolloin myös vauvan sänky sopi hyvin värimaailmaan. Makuuhuone on aika suuri, joten sinne mahtuu vaivatta meidän 180cm leveä sänky yöpöytineen ja lisäksi vielä tuo upea pinnasänky.

puputaulu lastentaulujen valikoimasta!

Eteinen ja keittiö mukailee olohuoneen musta-valkoista värimaailmaa ja tykkään hirveästi meidän keittiöstä, jossa on ihan uudet kodinkoneet ja reilusti ruuanlaittotilaa!

Eteisessä meillä on valkoinen laattalattia, joka on hieman haastava puhtaanapidon kannalta, mutta kun jaksaa viikottain sitä luututa niin pahimmat liat pysyy kyllä poissa. Eteisestä pääsee kylpyhuoneeseen, jossa on myöskin mustavalkoinen värimaailma, kuten melkein koko huoneistossa!

Ysivee sai myös valita muutaman taulun huoneeseensa ja sinne valikoitui tuollainen kesäinen merimaisema! Poster Storella on myös valikoima lasten tauluja ja valitsinkin sieltä tuon aiemmin näkyneen pupu taulun vauvan vaatelipaston päälle!

Tytön huone

Tarvitseeko sun koti uusia tauluja seinälle? Koodilla arou_30 saat 30% alennuksen Poster Storen julisteista! Alennus ei koske Selection-osion julisteita. Alennuskoodi on voimassa 16.8.2020 saakka ja lasketaan tuotteiden normaalihinnoista.

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


5 Responses to “KURKKAUS MEIDÄN KOTIIN”

 1. Avatar Oravanpyörässä oravaperhe sanoo:

  Onnea tuoreelle äidille! 🎀
  Postaus- ideana ehdotan uusperheen rakentumista: dynamiikka perheessä/roolien muotoutuminen, viikko- viikkosysteemin toimivuus, pikkusisarukseen suhtautuminen. Ymmärrän, jos aihetta ei voi kovinkaan syventää, kun koskee varsin yksityistä aihepiiriä (ja lasten yksityisyys vaatii hienotunteisuutta). Itsellä on ns. ydinperhe, mutta tuttavapiirissä on enemmän muita perhetyyppejä tätä nykyä (lähipiirissä eroprosentti on varmaan jotain 70- 80 luokkaa). Eri perheet, bonusvanhemmat ja bonuslapset muodostavat kiehtovia keskinäisiä sidoksia.

 2. Avatar Iita sanoo:

  Onpa ihana koti! Todella tasapainoinen ja kaunis kokonaisuus. Olisi mielenkiintoista ja inspiroivaa kuulla lisää asuntosijoittamisestasi / säästämisestä, kun noin nuorena omistat jo kaksi asuntoa :) Muutenkin blogisi on kyllä todella inspiroivaa ja innostavaa seurattavaa.

 3. Avatar Sandra sanoo:

  Onpa teillä upean näköinen koti! Ihan huippu sisustus, tykkään itsekin todella paljon siitä, että kaikki ylimääräinen tavara on poissa. Tosin meillä se ei ihan vielä ole onnistunut, josta syytän kolmea alle kouluikäistä lasta, ja ”kaikenlaista säästävää” miestä 😄
  No ehkä vielä joskus, tai sitten pikku hiljaa 🤔😁

 4. Avatar Sanna sanoo:

  Ihanat nuo korkeat kukkatelineet. Mistä ne on hankittu?

Kommentoi