UUSI, ERILAINEN RUOKAVALIOVALMENNUS

Muutamaan kertaan oon täälläkin maininnut, että oon kasvanut hieman ulos tästä kaikesta massavalmennuksesta ja etenkin siitä, että ihmisiä kannustetaan laihduttamaan mitä radikaaleimmilla tavoilla. Kun näitä ”jälkiä” pääsee korjailemaan ja ymmärtää miten joku viaton laihdutusohjelma voi sekoittaa toisen suhtautumisen ruokaan ja omaan kehonkuvaan vuosiksi, ei halua enää olla mukana sellaisessa.

Laihdutusohjelmat ja valmennukset voivat olla ihan hyviä ja tehokkaita, mutta ongelma on se, että ne eivät sovi kaikille ja usein niitä ostelevat juuri ne henkilöt, joilla on jo pitkä jojoiluhistoria ja ongelmia normaalin syömisen kanssa. Eli juuri ne, joille nämä eivät sovi. Ne tyypit, jotka tarvisivat ehdottomasti yksilöllistä ohjausta ja kokonaiskuvan hahmottamista pelkän ruoka-aineet sisältävän ohjeen sijaan.

Oon miettinyt jo pitkään, mitä oikeen teen ja mihin suuntaan vien omaa työtäni. Vahvuuteni ovat ehdottomasti ravitsemuspuolella ja koen, että mulla olis niin paljon annettavaa sillä saralla. Sainkin idean hieman erilaisesta valmennuspaketista, johon en ole itse ainakaan törmännyt aiemmin.

Tämä toimii nyt aluksi ainakin ainostaan face2face-valmennuksena, eli hommaan kuuluu tapaamisia, joka toki rajaa asiakaskunnan aluksi tänne Vaasan suunnille. Koko valmennuksen punainen lanka on se, että tämä valmennus on viimeinen ruokavaliovalmennus, jonka koskaan ostat. Tämän jälkeen et tarvitse enää dieettejä, eikä ole tarvetta ostaa uusia ohjelmia tai valmennuksia. Opit itse suunnittelemaan ruokavaliosi ja ennen kaikkea syömään niin, ettet enää tarvitse jatkuvaa seurantaa ja suunnitelmaa.

Valmennus sisältää asiakkaan tavoitteesta ja lähtökohdista riippuen 3-5 tapaamista, joista jokainen kestää tunnin. Tapaamisien aikana kartoitetaan ruokavalioon liittyvät ongelmat, esteet ja haasteet. Tapaamisien aikana suunnitellaan yhdessä juuri asiakkaan tarpeita ja elämäntilannetta tukeva ruokavalio, joka on joustava, mutta tuo myös ne tulokset, jotka asiakas tahtoo.

Tavoitteiden ja tekemisen täytyy tietysti kohdata realistisesti, mutta sen vuoksi minä olen mukana ja kerron mitä mikäkin vaatii ja mikä voisi olla siihen elämäntilanteeseen sopiva ratkaisu.

Ruokavalion pohja suunnitellaan niistä ruoka-aineista, joita asiakas käyttää jo valmiiksi. Opetan kädestä pitäen miten mm. voit valmistaa ruuan koko perheelle ja silti syödä tavoitetta tukevasti. Valmennuksen aikana opit itse modaamaan ruokavaliosi niin, että voit syödä kaikkea, mitään kieltämättä ja elää silti tasapainoista elämää. Opetan siis sinulle kaiken sellaisen, ettet tarvitse apuani enää valmennuksen jälkeen. Tämä ei ole siis valmis ruokavalio paperilla, joten se vaatii asiakkaalta myös motivaation opetella uusia asioita ja nähdä vaivaa niiden eteen. Vastapalveluksena saat järkevän paketin, jolla tuet hyvinvointiasi ilman että joudut jatkuvasti olemaan uudella ruokavaliolla tai kuurilla.

Tapaamisien aikana kartoitetaan lyhyesti läpi myös muut hyvinvointia tukevat asiat kuten liikunta ja uni.

Kiinnostuitko? Otan nyt alkuun muutaman testi-asiakkaan hieman edullisempaan hintaan.

3 x tapaamista pakettihintaan 200 €.

Kiinnostuitko? Laita mulle mailia: aroufit@gmail.com

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi