PERUSKUNTOTREENIÄ IHAN HUOMAAMATTA

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa.

Mä oon vähän sellanen, että tarvitsen jotain tekemistä niin rentoutumiseen kuin rauhallisiin toimenpiteisiin, kuten siivoiluun tai kävelylenkeille. Toki joskus on ihan jees keskittyä vain yhteen yksinkertaiseen asiaan, mutta usein hommat hoituu jotenkin paljon näppärämmin kun on jotain ajateltavaa. Viimeisen vuoden ajan oon panostanut aika paljon peruskuntoliikkumiseen, sillä on se on paitsi kaiken kunnon perusta, myös iso osa palautumista. Suurimman osan liikunnasta teen ulkona kävellen, mutta välillä tykkään kävellä matolla (ylämäkeen), jolloin pakarat aktivoituvat samalla kun lonkankoukistajat saavat venytystä pitkän työntävän askeleen ansiosta. Matolla kävellessä pystyy myös säädellä sykkeen juuri haluttuun kohtaan ja pitää sen siellä halutun ajan –> treenitavoite täyttyy.

Matolla kävely on aika tylsää ja en jaksaisi sitä kymmentä minuuttia pidempään ilman viihdykettä. Tässä tuleekin kuvioihin suoratoistopalvelu Viaplay, jonka siivittämänä kävelin yhtenä päivänä ihan vahingossa melkein kaksi tuntia, koska piti katsoa #VIELÄYKSI jakso Greyn anatomiaa, joka on btw. mun yksi kaikkien aikojen lempparisarjoja! 😀 Jos siellä on muita, joille pakolliset kävelylenkit tai venyttelytuokiot tuntuu vaivalloisilta, kannattaa testata tätä tipsiä. Suosikkisarja pyörimään ja hommat hoituu ihan itsestään.

Näin lomalla sitä on tullut muutenkin katseltua enemmän leffoja ja sarjoja, koska mikäs sen rennompaa kuin heittäytyä sadepäivänä (tai muuten vaan kylmänä päivänä) vällyihin ja pistää sarjamaraton tai hyvä leffa rullaamaan. Rakastan kesässä sitä, että silloin voi viilettää aamusta iltaan ulkosalla, mutta myös niitä päiviä kun voi ihan hyvällä omalla tunnolla makoilla kotona telkkarin ja popparikulhon ääressä vaikka aamusta iltaan. Best!

Desperate housewives, eli täydelliset naiset löytyy nyt kokonaisuudessaan (kaudet 1-8) Viaplayn valikoimasta ja tää onkin yksi koukuttava sarja, jonka parissa menee helposti yksi löhöilypäivä, jos ei toinenkin. Myös Chigago Meds kannattaa pistää katselun alle, jos lääkärisarjat kiinnostaa. Kyseessä on siis kolmas televisiosarja Dick Wolfin Chicago-aiheisista sarjoista. Muita katsottuja ja hyväksi todettuja ovat:

The Walking dead

The affair

Bosch

Animal Kingdom

Fargo

Itse oottelen, että Jasper Pääkkösen tähdittämä Blackkklansman saapuu tarjontaan 30.7. Monta kertaa on pitänyt vuokrata kyseinen leffa, mutta nyt sitten voi odotella, että sen saa katsoa katselupaketin tarjonnasta. Vuokraelokuvista katsottiin viime sunnuntaina Glass, joka on siis jatko-osa elokuville Unbreakable – särkymätön ja Split. Katsottiin tuo Split kaksi vuotta sitten meidän toisilla treffeillä miehen kanssa ja näin ollen se on ensimmäinen leffa mikä ollaan yhdessä katsottu. 😀 Sen jälkeen on kyllä tullut katsottua ihan hurjan paljon niin leffoja kuin sarjojakin! 

Nyt teillä olisi mahdollisuus voittaa 2kk ilmaista Leffat & Sarjat –paketin katseluaikaa Viaplayssä. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, että mikä on sellainen sarja, josta sulle tulee fiilis, että pakko katsoa #VIELÄYKSI jakso?  Kaikkien osallistujien joukosta arvotaan 1 voittaja. Arvonta päättyy 14.7.2019. Arvonnan säännöt täällä.

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


38 Responses to “PERUSKUNTOTREENIÄ IHAN HUOMAAMATTA”

 1. Miia sanoo:

  Sarja johon oon jääny koukkuun ja josta on pakko aina katsoa vielä se 1 jakso on How I Met Your Mother 😀 👌🏼

 2. Kirre sanoo:

  Selviytyjät, Remontilla rahoiksi, Gotham ja Supernatural on niitä mitä voisi katsoa vielä yhden kauden. Kröhöm siis jakson. Viaplay ei ole kokemusta, mutta sieltä varmasti löytyisi näitä ”vielä yksi”-sarjoja.

 3. mariem sanoo:

  How to get away with a murder 😀 koukuttaa!

 4. Pia sanoo:

  Game of thrones oli ehdottomasti tälläinen sarja😍

 5. Laura sanoo:

  Greyn anatomia 😍

 6. Lotta sanoo:

  The Resident!

 7. Satu sanoo:

  Blacklist #vieläyksi jakso !! Best ever!!!!

 8. Liisa sanoo:

  Tällä hetkellä koukuttaa pahiten juurikin Täydelliset naiset ja yllättäen olen ihan koukussa myös Remontilla rahoiksi sarjaan 😀

 9. Tuuli sanoo:

  Greyn anatomia ja kotimainen syke 😊👌

 10. Pauliina.K sanoo:

  Tällä hetkellä GOT!

 11. Marita sanoo:

  Tämän hetken kaks parasta sarjaa on Younger ja This is us! #vieläyksi

 12. Jenni sanoo:

  Greyn Amatomia on niin lähellä mun sydäntä ja omaa uraani. Parasta i k i n ä. <3 <3

 13. Elina sanoo:

  The handmaid’s tale

 14. Jenna sanoo:

  Greyn anatomiaan myös koukussa! Loistava sarja!:)

 15. AP sanoo:

  The Handmaid’s Tale on sellainen sarja, jonka kaksi ekaa kautta veivät kyllä minut mennessään!

 16. Jasmin sanoo:

  Mulla kyllä tosi harvoin mikään sarja koukuttaa tuohon putkeen, mutta ainaki Shameless ja Jane the virgin on ollu semmosia!

 17. Elli sanoo:

  Breaking Bad!💁🏼

 18. Satu sanoo:

  Blacklist #vieläyksi jakso

 19. Jenni sanoo:

  Vanha sarja ja katsottu jo ajat sitten, mutta niin kovin koukuttava:24!Jaksojahan tuossa sarjassa riittää ja niitä kyllä ahmiikin melko helposti.

 20. Anna sanoo:

  Ehdottomasti täydelliset naiset!

 21. Nanna sanoo:

  Apua, niitä pakko katsoo lisää-sarjoja on kyllä liikaa ;D Mutta muutamia aiempia mm. Sons of Anarchy, Breaking Bad, Orange is the new black, ja tällä hetkellä The Handmaids tale ja the Act.

 22. Riina sanoo:

  Ehdottomasti Blacklist !!

 23. Ida-Sofia Toivonen sanoo:

  Ehdottomasti pako! Jo toista kertaa katselussa, mutta vieläkin yhtä jännittävä kuin ensimmäisellä kerralla (tosin lyhyt muistini saattaa vaikuttaa asiaan :D)

 24. Jaana sanoo:

  Ehdottomasti koukuttavin on tällä hetkellä täydelliset naiset,jota tulee katsottua aina, kun vain ylimääräistä aikaa löytyy.

 25. Linda sanoo:

  The Resident! Chernobyl vei myös mennessään #vieläyksijakso

 26. Mea sanoo:

  Sarja johon mä oon jäänyt koukkuun on Victoria! Kertoo 1800-luvun Englannista, ah niin koukuttavaa draamaa hovin kiemuroissa! Tähön törmäsin ihan vahingossa isovanhemmilla kyläillessäni😂

 27. Jaana Kauppi sanoo:

  Tämän hetken koukuttavin sarja on ehdottomasti täydelliset naiset, jota tulee katsottua helposti useampikin jakso putkeen.

 28. Viivi sanoo:

  Täykkärit😍

 29. Maikki sanoo:

  Monia kyllä ollut. Kuten himym, ga yms.

 30. Annika sanoo:

  Nyt just ei oo mikään sarja kesken, mutta Breaking bad oli kyllä koukuttava!

 31. Annie sanoo:

  Just katsoin (en ensimmäistä..) kertaa Screamin 1&2 kaudet, Netflix ehti melko monta kertaa kysyä ”haluatko vielä jatkaa katselua” :DD

 32. Jaana Kauppi sanoo:

  Tämän hetken koukuttavin sarja on ehdottomasti Täydelliset naiset. Sitä katsoessa kotityöt hoituvat melkein huomaamatta, mutta sopii myös peiton alla katsottavaksi, kun kaipaa rentouttavaa sarjaa.

 33. Eija sanoo:

  Killing Eve 🙂

 34. Annie sanoo:

  Just katsoin (en ekaa kertaa..) Scream 1 & 2 -kaudet lähes putkeen, aika monta kertaa Netflix ehti kysyä ”Haluatko jatkaa katselua” :DD

 35. Miia sanoo:

  The handsmaid’s tale!

 36. Miia sanoo:

  The handmaid’s tale!

 37. JM sanoo:

  What! Täykkärit, pakko siis tilata pitkästä aikaa viaplay! 😀 Kiitos tipsistä, oon jo melkeen menettänyt toivoni, että Täykkäreitä enää näytettäisiin missään. Nyt oon kituuttamalla katsonut mtv:ltä sen neljä jaksoa viikossa, mutta eihän se oo kivaa, ku joutuu ootteleen. 😀

 38. Riia sanoo:

  Greyn anatomiaa voi katsoa uudestaan ja uudestaan ja välillä ruotsinkielisillä teksteillä kielitaidon karttumisen toivossa. Ja sitten on
  se Valioliiga…miehelle

Kommentoi