PERUSKUNTOTREENIÄ IHAN HUOMAAMATTA

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa.

Mä oon vähän sellanen, että tarvitsen jotain tekemistä niin rentoutumiseen kuin rauhallisiin toimenpiteisiin, kuten siivoiluun tai kävelylenkeille. Toki joskus on ihan jees keskittyä vain yhteen yksinkertaiseen asiaan, mutta usein hommat hoituu jotenkin paljon näppärämmin kun on jotain ajateltavaa. Viimeisen vuoden ajan oon panostanut aika paljon peruskuntoliikkumiseen, sillä on se on paitsi kaiken kunnon perusta, myös iso osa palautumista. Suurimman osan liikunnasta teen ulkona kävellen, mutta välillä tykkään kävellä matolla (ylämäkeen), jolloin pakarat aktivoituvat samalla kun lonkankoukistajat saavat venytystä pitkän työntävän askeleen ansiosta. Matolla kävellessä pystyy myös säädellä sykkeen juuri haluttuun kohtaan ja pitää sen siellä halutun ajan –> treenitavoite täyttyy.

Matolla kävely on aika tylsää ja en jaksaisi sitä kymmentä minuuttia pidempään ilman viihdykettä. Tässä tuleekin kuvioihin suoratoistopalvelu Viaplay, jonka siivittämänä kävelin yhtenä päivänä ihan vahingossa melkein kaksi tuntia, koska piti katsoa #VIELÄYKSI jakso Greyn anatomiaa, joka on btw. mun yksi kaikkien aikojen lempparisarjoja! :D Jos siellä on muita, joille pakolliset kävelylenkit tai venyttelytuokiot tuntuu vaivalloisilta, kannattaa testata tätä tipsiä. Suosikkisarja pyörimään ja hommat hoituu ihan itsestään.

Näin lomalla sitä on tullut muutenkin katseltua enemmän leffoja ja sarjoja, koska mikäs sen rennompaa kuin heittäytyä sadepäivänä (tai muuten vaan kylmänä päivänä) vällyihin ja pistää sarjamaraton tai hyvä leffa rullaamaan. Rakastan kesässä sitä, että silloin voi viilettää aamusta iltaan ulkosalla, mutta myös niitä päiviä kun voi ihan hyvällä omalla tunnolla makoilla kotona telkkarin ja popparikulhon ääressä vaikka aamusta iltaan. Best!

Desperate housewives, eli täydelliset naiset löytyy nyt kokonaisuudessaan (kaudet 1-8) Viaplayn valikoimasta ja tää onkin yksi koukuttava sarja, jonka parissa menee helposti yksi löhöilypäivä, jos ei toinenkin. Myös Chigago Meds kannattaa pistää katselun alle, jos lääkärisarjat kiinnostaa. Kyseessä on siis kolmas televisiosarja Dick Wolfin Chicago-aiheisista sarjoista. Muita katsottuja ja hyväksi todettuja ovat:

The Walking dead

The affair

Bosch

Animal Kingdom

Fargo

Itse oottelen, että Jasper Pääkkösen tähdittämä Blackkklansman saapuu tarjontaan 30.7. Monta kertaa on pitänyt vuokrata kyseinen leffa, mutta nyt sitten voi odotella, että sen saa katsoa katselupaketin tarjonnasta. Vuokraelokuvista katsottiin viime sunnuntaina Glass, joka on siis jatko-osa elokuville Unbreakable – särkymätön ja Split. Katsottiin tuo Split kaksi vuotta sitten meidän toisilla treffeillä miehen kanssa ja näin ollen se on ensimmäinen leffa mikä ollaan yhdessä katsottu. :D Sen jälkeen on kyllä tullut katsottua ihan hurjan paljon niin leffoja kuin sarjojakin! 

Nyt teillä olisi mahdollisuus voittaa 2kk ilmaista Leffat & Sarjat –paketin katseluaikaa Viaplayssä. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, että mikä on sellainen sarja, josta sulle tulee fiilis, että pakko katsoa #VIELÄYKSI jakso?  Kaikkien osallistujien joukosta arvotaan 1 voittaja. Arvonta päättyy 14.7.2019. Arvonnan säännöt täällä.

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


38 Responses to “PERUSKUNTOTREENIÄ IHAN HUOMAAMATTA”

 1. Avatar Miia sanoo:

  Sarja johon oon jääny koukkuun ja josta on pakko aina katsoa vielä se 1 jakso on How I Met Your Mother :D 👌🏼

 2. Avatar Kirre sanoo:

  Selviytyjät, Remontilla rahoiksi, Gotham ja Supernatural on niitä mitä voisi katsoa vielä yhden kauden. Kröhöm siis jakson. Viaplay ei ole kokemusta, mutta sieltä varmasti löytyisi näitä ”vielä yksi”-sarjoja.

 3. Avatar mariem sanoo:

  How to get away with a murder :D koukuttaa!

 4. Avatar Pia sanoo:

  Game of thrones oli ehdottomasti tälläinen sarja😍

 5. Avatar Laura sanoo:

  Greyn anatomia 😍

 6. Avatar Lotta sanoo:

  The Resident!

 7. Avatar Satu sanoo:

  Blacklist #vieläyksi jakso !! Best ever!!!!

 8. Avatar Liisa sanoo:

  Tällä hetkellä koukuttaa pahiten juurikin Täydelliset naiset ja yllättäen olen ihan koukussa myös Remontilla rahoiksi sarjaan :D

 9. Avatar Tuuli sanoo:

  Greyn anatomia ja kotimainen syke 😊👌

 10. Avatar Pauliina.K sanoo:

  Tällä hetkellä GOT!

 11. Avatar Marita sanoo:

  Tämän hetken kaks parasta sarjaa on Younger ja This is us! #vieläyksi

 12. Avatar Jenni sanoo:

  Greyn Amatomia on niin lähellä mun sydäntä ja omaa uraani. Parasta i k i n ä. <3 <3

 13. Avatar Elina sanoo:

  The handmaid’s tale

 14. Avatar Jenna sanoo:

  Greyn anatomiaan myös koukussa! Loistava sarja!:)

 15. Avatar AP sanoo:

  The Handmaid’s Tale on sellainen sarja, jonka kaksi ekaa kautta veivät kyllä minut mennessään!

 16. Avatar Jasmin sanoo:

  Mulla kyllä tosi harvoin mikään sarja koukuttaa tuohon putkeen, mutta ainaki Shameless ja Jane the virgin on ollu semmosia!

 17. Avatar Elli sanoo:

  Breaking Bad!💁🏼

 18. Avatar Satu sanoo:

  Blacklist #vieläyksi jakso

 19. Avatar Jenni sanoo:

  Vanha sarja ja katsottu jo ajat sitten, mutta niin kovin koukuttava:24!Jaksojahan tuossa sarjassa riittää ja niitä kyllä ahmiikin melko helposti.

 20. Avatar Anna sanoo:

  Ehdottomasti täydelliset naiset!

 21. Avatar Nanna sanoo:

  Apua, niitä pakko katsoo lisää-sarjoja on kyllä liikaa ;D Mutta muutamia aiempia mm. Sons of Anarchy, Breaking Bad, Orange is the new black, ja tällä hetkellä The Handmaids tale ja the Act.

 22. Avatar Riina sanoo:

  Ehdottomasti Blacklist !!

 23. Avatar Ida-Sofia Toivonen sanoo:

  Ehdottomasti pako! Jo toista kertaa katselussa, mutta vieläkin yhtä jännittävä kuin ensimmäisellä kerralla (tosin lyhyt muistini saattaa vaikuttaa asiaan :D)

 24. Avatar Jaana sanoo:

  Ehdottomasti koukuttavin on tällä hetkellä täydelliset naiset,jota tulee katsottua aina, kun vain ylimääräistä aikaa löytyy.

 25. Avatar Linda sanoo:

  The Resident! Chernobyl vei myös mennessään #vieläyksijakso

 26. Avatar Mea sanoo:

  Sarja johon mä oon jäänyt koukkuun on Victoria! Kertoo 1800-luvun Englannista, ah niin koukuttavaa draamaa hovin kiemuroissa! Tähön törmäsin ihan vahingossa isovanhemmilla kyläillessäni😂

 27. Avatar Jaana Kauppi sanoo:

  Tämän hetken koukuttavin sarja on ehdottomasti täydelliset naiset, jota tulee katsottua helposti useampikin jakso putkeen.

 28. Avatar Viivi sanoo:

  Täykkärit😍

 29. Avatar Maikki sanoo:

  Monia kyllä ollut. Kuten himym, ga yms.

 30. Avatar Annika sanoo:

  Nyt just ei oo mikään sarja kesken, mutta Breaking bad oli kyllä koukuttava!

 31. Avatar Annie sanoo:

  Just katsoin (en ensimmäistä..) kertaa Screamin 1&2 kaudet, Netflix ehti melko monta kertaa kysyä ”haluatko vielä jatkaa katselua” :DD

 32. Avatar Jaana Kauppi sanoo:

  Tämän hetken koukuttavin sarja on ehdottomasti Täydelliset naiset. Sitä katsoessa kotityöt hoituvat melkein huomaamatta, mutta sopii myös peiton alla katsottavaksi, kun kaipaa rentouttavaa sarjaa.

 33. Avatar Eija sanoo:

  Killing Eve :)

 34. Avatar Annie sanoo:

  Just katsoin (en ekaa kertaa..) Scream 1 & 2 -kaudet lähes putkeen, aika monta kertaa Netflix ehti kysyä ”Haluatko jatkaa katselua” :DD

 35. Avatar Miia sanoo:

  The handsmaid’s tale!

 36. Avatar Miia sanoo:

  The handmaid’s tale!

 37. Avatar JM sanoo:

  What! Täykkärit, pakko siis tilata pitkästä aikaa viaplay! :D Kiitos tipsistä, oon jo melkeen menettänyt toivoni, että Täykkäreitä enää näytettäisiin missään. Nyt oon kituuttamalla katsonut mtv:ltä sen neljä jaksoa viikossa, mutta eihän se oo kivaa, ku joutuu ootteleen. :D

 38. Avatar Riia sanoo:

  Greyn anatomiaa voi katsoa uudestaan ja uudestaan ja välillä ruotsinkielisillä teksteillä kielitaidon karttumisen toivossa. Ja sitten on
  se Valioliiga…miehelle

Kommentoi