MY DAY – KAKSI PÄIVÄÄ MUN MATKASSA!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä DNA kanssa.

Edellisestä My day – postauksesta on jo ikuisuus ja paljon on ehtinyt tapahtua sen jälkeen. Tänään ajattelinkin kertoa mitä kaikkea mun päiviin mahtuu niin viikonloppuisin kuin arkenakin. Työnkuvani on aika laaja ja koostuu monesta eri palasesta. Pääosin työni tapahtuu netissä, mikä mahdollistaa työskentelyn missä vain ja milloin vain.

Tämähän on todella hyvä asia, vaikkakin tuo välillä haasteita rajojen asettelun kanssa, helposti nimittäin tulee oltua duunissa 24/7 jollain tasolla. Oon kuitenkin ottanut tähän erilaisen lähestymistavan. Sen sijaan, että stressaisin siitä, että pakko olla vapaalla koska viikonloppu, oon kuunnellut enemmän omaa kehoa, jos tuntuu hyvältä painaa hommia sillon painetaan ja sitten laitetaan hommalle stoppi kun on sellainen fiilis!

Lauantai:

7:00 Herään ilman kelloa virkeänä ja loikoilen hetken toimeettomana. Nousen ylös, keitän kahvit ja alan kirjoittaa tulevaa yhteistyöpostausta valmiiksi. Eilinen ilta meni kuvia editoidessa (samalla Viaplaysta leffaa katsoessa) joten kuvat ovat lähestulkoon valmiit. Tää on ihanne tilanne, kun saan vain keskittyä kirjoittamiseen ilman stressiä kuvista. :D

9:00 Saan tekstin valmiiksi ja valmistan itselleni aamupalan. Aamupalan jälkeen tsekkaan iTunesista, että spinning-tunnin biisit ovat kunnossa ja synkkaan varmuudeksi puhelimen kiinni koneeseen. Sen jälkeen aika pakata kamat kasaan ja lähteä kohti salia. 

10:15 Spinning-tunnin ohjaus. Eilinen kevyempi päivä näkyy ja tuntuu, treeni on ihan supertehokas ja sykkeet liikkuu tehokkaasti ylös. Soitan jumppien musiikit aina puhelimesta, sillä Macbook ja iPhone toimii loistavasti yhteen ja ostan paljon biisejä iStoresta. Inspiraation musiikkiin haen kuuntelemalla Deezeriä tai Spotifyta, joista löytyykin loputtomasti uutta musaa! 

11:00 Jumpan jälkeen tulee aina hengailtua hetki toimeettomana ja nytkin käyn läpi koneelta kuluneen viikon tunteja ja asiakasmääriä. Vastaan Ladies Clubin ryhmäliikunnasta, jolloin mulla tulee olla jatkuvasti tieto miten tunnit pyörii ja toimii. Hengailun jälkeen suihkuun ja lounaalle!

valmiina lounaalle!

12:15 Lauantai lounas meidän vakio mestassa, eli kauppahallin Bistrossa. Jos multa kysytään, tuolta saa Vaasan parhaat salaatit ja myös muutkin safkat ovat todella jees. Syön lohi-rapusalaatin, joka on jälleen kerran yhtä hyvää kuin aina. 

13:00 Jälleen kotona. Alan kuvata #ainonviikonloppuresepti matskua instaan. Valmistin edellisenä päivänä suklaamuffinsit ja lakukuorrutteen, nyt teen lopuille muffinseille valkosuklaa-kookoskuorrutteen (joka oli aivan törkeeeeen hyvää) ja kuvailen muffinseja reseptin julkaisua varten. Laitan someen myös mainosta valmennuksieni alennuksista. Yleensä sitä tuntuu että spämmää noita mainoksia ihan liikaakin, mutta silti on aina monta jotka sitten kuitenkin missaavat nuo alet, joten varmuudeksi muistuttelen niistä aina päivittäin kamppiksien voimassaoloajan. Sitten onkin aika lähteä auttamaan mun vanhempia muutossa.

14:30 Aletaan kantamaan tavaroita (8. kerros :D) ja kahden tunnin ajan kannan tai teen jotain jatkuvasti. Pientä ongelmaa saada tavarat mahtumaan kuormaan, mutta lopulta saadaan homma pakettiin. Vanhemmat lähtivät siis Helsinkiin aika lyhyellä varoitusajalla ja edellinen asunto tarvitsi nopeasti uutta asujaa. Löysin vuokralaisen tietysti somen voimalla! Instagramin tarinaan ilmoitus ja uusi asukki löytyi vuorokaudessa. :) 

16:30 Käyn viemässä uudelle asukkaalle avaimet Sports Clubin vastaanottoon odottamaan ja suunnataan kauppaan. Kasaan koriin grillaustarvikkeet ja huristelen kotiin.

Terveellisempien kuppikakkujen resepti mun IG:ssä!

17:00 Mies lähtee ajamaan moottoripyörällä ja laitan pöperöt tulille ja jatkan reseptin kirjoittamista ja kuvien editointia. Kun resepti on valmis, postaan sen Instagramiin. Yhteen kuvaan saa tuota aikaa kulumaan ihan kivasti.

18:00 Laitan perunat uuniin ja heittäydyn läppärin kanssa sohvalle. Alan kirjoittaa päivän blogipostausta ja hetkessä kirjoittamiseen on kulunut tunti. Mies palaa kotiin juuri kun saan postauksen julkaisuun. Vielä postauksen jako kaikille mahdollisille sosiaalisen kanaville (pakollista nykyään, muuten jengi ei löydä blogiin yhtä helpolla). 

19:30 Päivällinen, eli murskattuja valkosipuliperunoita (nam!), paistettua halloumjuustoa, salaattia ja pihvejä. 

20:30 Sohvalle, leffa pyörimään ja popparikulho syliin! Illan aikana vastailen alennuksessa olevia valmennuksia koskeviin kysymyksiin pääosin Instagramissa. 

22:30 Alan olla valmista kauraa, joten aika mennä nukkumaan! Päivä oli menoa täynnä ja vaikka teen työtä viikonloppuna, tämä oli mulle siltikin ”vapaapäivä”, koska sain tehdä niin paljon juttuja joista pidän ja joita tekisin luultavasti muutenkin, olisivat ne mun työtä tai ei. 

Näin kun asioita kirjoittaa konkreettiseti ylös, huomaa kuinka paljon nettiä tarvitsee lähestulkoon kaikkeen. Mun työ on kaikella tavalla riippuvainen hyvin toimivasta verkosta sekä puhelimessa, että kotona. Teen koneella aina editoinnit, musiikit yms. suuremmat työt. Meillä onkin koko kämpässä DNA:n liittymät ja laajakaista.

Oisko aika korjata näyttö :D

Tiistai:

8:00 Herään ilman kelloa, kuten lähestulkoon aina. Olo on todella levännyt ja tuntuu, että oon nukkunut todella sikeästi. Maanantait on mun kovimpia treenipäiviä, joten pitkät yöunet tulevat tarpeeseen. Nukun keskimäärin 9 h öisin, välillä menee enemmänkin, joskus vähemmän. 

8:15 Kahvit tippumaan ja läppäri auki. Alan kerätä materiaalit kirjanpitoa varten. Jokainen yrittäjä voi varmasti yhtyä siihen, ettei kirjanpito kuulu lempipuuhiin. Kuuntelen samalla Emmi Lehtomaan uutta Somekupla-podcastia. Kirjanpidon lisäksi hoitelen muita veroihin ja laskutuksiin liittyviä asioita. Käyn koiran kanssa kävelyllä haukkaamassa happea. 

10:30 Alan kirjoittaa päivän blogipostausta ja syön (juon) samalla aamupalan, eli puolukka-smoothien. Mulla on pakkanen täynnä puolukoita ja niistä valmistuu herkullinen smoothie yhdessä heran ja avocadon kanssa. Postauksen jälkeen aloitan uuden asiakkaan henkilökohtaisen ravinto-ohjelman suunnittelua. Panostan henkilökohtaisiin ruokavalioihin monta tuntia työtä, sillä mielestäni tässä on niin iso vastuu, etten missään nimessä halua tehdä kiireellä. Henk. koht ruokavalioiden toimitusaika onkin aina vähintään viikko ostosta/tietojen saamisesta, jotta pystyn käyttää riittävästi aikaa niiden suunnitteluun. 

12:00 Valmistan lounaan ja pakkaan sen mukaan, kun lähden salille. Edessä on salitreeni pakaroille ja takareisille. Aluksi olo tuntuu kylmältä ja kohmeiselta, eikä oikeen nappaa. Oon oppinut sivuttamaan nuo fiilikset ja yksinkertaisesti vain menen ja alan tehdä, siitä se aina lähtee. Lopputuloksena tosi hyvä treeni. Pikainen suihku ja hyppään jälleen auton rattiin ja kurvaan meidän toiselle salille.

Aina ehtii yhden selfien napata :D

14:00 Henkilöstöpalaveri, jossa käydää viikottain läpi erilaisia käytäntöjä ja asioita Ladies Clubiin liittyen. Palaveri jää melko lyhyeksi tällä kertaa, joten sen sijaan että jäisin töihin syömään, tekemään töitä ja odottamaan jumpan alkua, päätänkin ajaa kotiin.

15:00 Lounas ja samalla töitä koneella. Oon suunitellut uutta valmennusta ja se alkaa olla hyvällä mallilla. Teen ruokavaliota ja lisäilen siihen uusia vaihtoehtoja.

15:45 Päiväunet piikkimatolla. Päikkärit toimii pienenä nollauksena päivien aikana ja koen, että lyhyidenkin unien jälkeen lähden aina kuin puhtaalta pöydältä liikkeelle ja uuteen treeniin. Nukun 15 minuuttia ja käyn koiran kanssa lyhyellä lenkillä. Mies on luvannut ulkoittaa hauvaa lisää kun tulee kotiin. Ennen lähtöä vielä välipala napaan. Kun aikaa on vähemmän, syön yleensä protskupatukan, jos ei ole valmiina mitään odottamassa. (lue: jos ei ole terveysleivonnaisia jääkaapissa :D)

16:30 Lähden takaisin Ladies Clubille. Automatkat käytän lähes aina jumppien kertailuun, eli kuuntelen musiikkeja läpi, varmistan, että kaikki palaset ovat muistissa ja valmistaudun henkisesti ohjaukseen. 

17:00 Booty Workout – ohjaus. Sali on lähestulkoon täynnä ja mulla on todella odottava ja innostunut fiilis. Ootan tätä tuntia ja ohjausta aina innolla, koska jumppa on samaan aikaan yksi tehokkaimmista ja yksi parhaista tunneista mitä pidän!

18:00 Perinteiset hengailut ja jumppien läpikäynnit vastaanotossa. Salilta poistuu erittäin hikisiä ja punaposkisia naisia! :D

19:00 Kotona, suihku ja ruokaa. Syön aina lounaalla ja päivällisellä saman ruuan. Valmistan ruuan siis aamulla/päivällä yhteen isoon wokkipannuun ja tyhjennän pannun päivän aikana. 

19:30 Selailen netistä vastuskuminauhoja ja teen tilauksen uusista kumppareista salillemme. Kuminauhat ovat olleet kovassa käytössä jumpissa, joten nyt on aika uusia varastoja ja ottaa myös hieman haastavampia kumppareita mukaan. Moni asiakas käy todella säännöllisesti esim. Booty, RPV ja Body-tunneilla, joten nyt on aika nostaa rimaa ja ottaa repertuaarin myös paksumpia ja raskaampia kuminauhoja.

20:00 Kirjoitan uuden valmennukseni ohjeita ja kuvauksia valmiiksi. Jaan myös aiemmin kirjoitetun blogipostauksen some-kanavilleni ja postaan instagramiin uuden kuvan.

20:30 Päätän lyödä koneen kiinni tältä päivältä ja lähden koiran kanssa ilta-lenkille. Ulkona on kylmä, mutta ihanan raikas ilma.  

21:00 Sohvalle iltapalan kera ja päätämme katsoa Grillit huurussa-ohjelman Vaasa-jakson. :D Ruokahalu kasvaa sen verran, että pitää hakea keittiöstä vielä Anydayn pähkinäpussi ja ne parhaat suolatut versiot, totta kai! 

22:00 Nukkumaan. En muista muuta kuin, että olen mennyt nukkumaan ja ilmeisesti nukahtanut sadasosasekunnissa.

Mä oon sellainen, että tykkään kun on tekemistä. Koen olevani tehokkaimmillaan pienessä paineessa, jota siedän aika hyvin. Jos kaikki mitä tekisin olisi vastenmielistä, olisi tällaiset yllä näkyvät päivät todella kuormittavia ja luultavasti olisin ylikierroksilla oleva hermoraunio. Koen kuitenkin kaiken mielekkäänä (paitsi kirjanpit0 ja veroasiat, he he :D) ja mikäli kaipaan vapaa-aikaa, otan sitä. Parasta on kun pystyy itse suunnitella suurimman osan aikatauluista. Töitä voi tehdä missä vain, kiitos nykyaikaisten välineiden ja mahdollisuuksien.

Näiden lisäksi päivitän someani aika säännöllisesti pitkin päivää. Whatsappi laulaa ja iltalehden sivulta pitää lukea mehevimmät viihdeuutiset ainakin kerran päivässä! Netti on siis todella isossa roolissa mun elämässä ja mulle on todella tärkeää, ettei aikaa mene siihen ettei välineet ja yhteydet toimi. Oon ollut tosi tyytyväinen DNA:han ja sen toimivuuteen.

Itseen näe kiirettä ja pientä stressiä mitenkään huonona asiana niin pitkään kun osaa vetää rajan tarvittaessa. Välillä siis pidän päiviä kun minimoin puhelimen käytön ja keskityn vain olemiseen ja rentoutumiseen. Sunnuntait on mun lepopäiviä treenistä ja silloin otan myös muiden asioiden suhteen rennommin.

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


One Response to “MY DAY – KAKSI PÄIVÄÄ MUN MATKASSA!”

  1. Avatar ida ihana sanoo:

    Tätä oli mielenkiintoista lukea!:) Ihailtavan ahkera kyllä oot ollut :) Toi lounassalaatti näyttää kieltämättä kyllä aika täydelliseltä, ei noin kaunista annosta joka lounaspaikassa saa!

    Hyvää loppuviikkoa!:)
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Kommentoi