PROJEKTI VP6, 65100

Viime vuoden kesäkuussa alkoi hieman erilainen projekti, sillä alettiin kunnostamaan kerrostalokolmiota yhdessä mun veljen kanssa. Tai siis, veli on tehnyt kaiken fyysisen työn, olen ollut lähinnä hallinnollisella puolella vastuussa. Oon täälläkin kertonut lyhyesti tästä projektista, joten pistetääs valmiin asunnon kuvat jakoon. 🙂

Asunto sijaitsee siis 50-luvun arvostetussa taloyhtiössä keskeisellä paikalla Vaasan keskustaa. Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu ja se on siis rempattu lattiasta kattoon. Lopputulos oli niin kiva, että oon alkanut miettiä, pitäiskö muuttaa itse ja laittaa oma asunto myyntiin. 😀

Asunto on tällä hetkellä myynnissä hintaan 225 000. Jos joku sattui kiinnostumaan tästä niin lisää infoa näkee etuoven puolelta täältä.

Harmi kun ei ole ”ennen” kuvia, sillä vasta silloin pystyy huomaamaan sen suurimman eron! Mitäs pidätte tämän tyylisestä asunnosta? 🙂

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi