MITÄ TATUOINNISSA LUKEE?

Oon ihan yllättynyt miten paljon kyselyjä oon saanut tuosta tatunoinnista somessa! Tatskat eivät ole olleet itselleni koskaan mikään big deal, mutta onhan se ihan kiinnostavaa, että mitä sinne ihoon laittaa, koska kyseessä ei ole mikään ohimenevä juttu, vaan pysyvä kuva.

Mullahan on niskassa yksi pieni tatuointi, jonka otin hetken huumassa 8 vuotta sitten. Sen jälkeen en ole sen kummemmin miettinyt uuden kuvan ottamista, mutta kun sain synttärilahjaksi lahjakortin Vaasan tatuointiliikkeeseen, tiesin heti millaisen tekstin haluan. Jonkun mielestä tää saattaa olla jopa hieman kliseinen, mutta se on ollut aina mulle jotenkin merkityksellinen ja uskon lauseen sanomaan todella paljon. Ihossani lukee siis:

WHERE THERE’S A WILL THERE’S A WAY

Suomeksi tämä olisi kai ”Missä on tahtoa, siellä on tie”. Ja tuo symboli tatunoinnin taustalla on kreikkalainen symboli Inguz, joka kuvastaa kyseistä lausetta sekä myös mm. tasapainoa, energiaa ja tuottavuutta (productivity). Mä oon aina ajatellut, että kaikki on mahdollista jos vain itse haluaa, päättää ja tekee. Aiheesta on tullut kirjoiteltua täälläkin paljon ja kannustan muitakin uskomaan siihen, että jos on tahtoa, on varmasti keino saada haluamansa.

Kuva on ollut ihossa nyt viikon päivät ja alkaa olla hyvin parantunut. Moni on kysellyt, että sattuiko mutta ei se mun mielestä juurikaan sattunut. Jos oot käynyt karvanpoistoissa sekä ties missä hoidoissa ja toimenpiteissä niin tällainen oli aika pientä siihen nähden. :D

No mitäs sanotte? Oliko yllättävää, että ylipäätään tällaisen päätin ihooni laittaa?

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


2 Responses to “MITÄ TATUOINNISSA LUKEE?”

  1. Avatar nn sanoo:

    kunhan on oikein kirjoitettu, eikä se kuuluisa martina outolehden ”where there is a mill, there is a road”…

Kommentoi