RUOKAKASSI SUORAAN KOTIOVELLE

Miltä tuntuisi, jos ei tarvisikaan aina miettiä kaupassa että mitäs tällä kertaa ostaisi tai valmistaisi ruuaksi? Mitä jos ei tarvisi edes mennä sinne kauppaan, vaan valmis ruokakassi toimitettaisiin suoraan kotiovelle? Tällainen palvelu on olemassa ja minäkin pääsin kokeilemaan kyseistä palvelua Sannan ruokakassin -kampanjan tiimoilta. 

Mistä on kyse?

Sannan ruokakassi on palvelu, joka toimittaa kotiovellesi reseptit ja raaka-aineet monipuoliseen kotiruokaan. Ruokakasseja on erikokoisia perheen koon ja illallisten määrän mukaan. Sannan ruokakassin tuotteet ovat huolella valittuja. Kassissa käytetään aina kotimaista lihaa ja kananpoikaa, paljon kotimaisia kasviksia sesongin mukaan ja usein luomutuotteita. Tuontikasviksia käytetään etenkin talvisin, monipuolisuuden takaamiseksi. Sannan ruokakassi seuraa WWF:n kalaopasta, ja kasseissa ei käytetä koskaan punaisella merkittyjä kalalajeja.

Kasseja on neljä erilaista tarpeesta riippuen (pikakassi, perhekassi, perhekassi gluteeniton, hedelmäkassi). Kassi sisältää raaka-aineet ja reseptit neljään illalliseen, joista yksi on mitoitettu kahdelle päivälle. Valittavana on myös kolme illallista sisältävä kassi, joka on hieman edullisempi! Homma menee kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että ruokakassit toimitetaan aina maanantaisin klo 16.30-21.30. Ruokakassit toimitetaan katkeamattomassa kylmäketjussa, suoraan kotiovelle. Jos toimituksen aikaan ei ole kotona, ruokakassit jätetään ovelle ja asiasta ilmoitetaan tekstiviestillä tai puhelinsoitolla. Oli aika mukavaa kun kiireisenä maanantaina ei tarvinnutkaan kurvata kaupan kautta kotiin, vaan sai napata kassin kotiovelta ja alkaa kokkailemaan!

Kassi sisältää ruokien lisäksi myös reseptit illallisiin, jolloin ei tarvitse muuta kuin valmistaa ruoka ohjeen mukaan. Itse olen tällä hetkellä ruokavaliolla, mutta pystyin pienillä muutoksilla valmistamaan paljon erilaisia herkullisia annoksia dieetistä huolimatta. Raaka-aineet ovat pääosin puhtaita ja niistä olen syönyt monen monta kertaa.

Omassa ruokakassissani oli runsaasti vihanneksia ja hieman hedelmiä, mikä oli iso plussa. Kaikista eniten tykkäsin proteiininlähteistä, joita oli tosi kivasti ja vielä hyvistä lähteistä. Nuo ylläolevassa kuvassakin näkyvät savupekonikuutiot (vähärasvainen) sopivat loistavasti pizzan päälle, jota valmistin yhtenä iltana. Muutenkin ruokakassin kokonaisuus oli monipuolinen ja voisin kuvitella, että tällainen helpottaisi varsinkin perheellisten arkea ja ruuanlaittoa! Itse en tosiaan ihan kaikkia reseptejä pystynyt syömään, mutta mitä reseptivihkoa selailin, vaikutti kokonaisuudet tosi monipuolisilta ja terveellisiltä ja voisin hyvin valmistaa näitä, jos en olisi nyt tässä projektissa, jossa seuraan tarkkaa ruokavaliota. 🙂

Palvelu toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla (Esim. Tuusula ja Nurmijärvi) Tampereella, Turussa, Lahdessa, Jyväskylässä sekä tietysti täällä Vaasassa. Sannan ruokakassin –sivuilta voi tarkistaa toimitetaanko palvelua omalle postinumeroalueelle! 

Jos innostuitte tästä, mulla olisi alekoodi, jolla saa 8 euron alennuksen Sannan ruokakassistaNeljän hengen perhekassi viidelle päivälle normaali hinta on 110 €, ensimmäistä kertaa tilaaville 94€ (ja tästä saa vielä 8€ alennuksen postauksen alekoodilla)

KOODILLA: AINO17 saa siis 8 euron alennuksen tilauksesta! 🙂


6 Responses to “RUOKAKASSI SUORAAN KOTIOVELLE”

  1. Jonna sanoo:

    Mitä ”grillimaustetta” tms. sulla on tossa perunoiden päällä? 🙂

  2. Iina sanoo:

    Olispa joku vege-kassi niin vois kokeillakin!

  3. Nina sanoo:

    Onko teidän pakko osallistua näihin kamppiksiin, vaikkei edes sopisi bloggaajan arvoihin tai elämäntapaan 😮 sillein hassua lukea ruokavaliota seuraavalta bloggaajalta mainostus palvelusta, joka ei hyödytä häntä itseään mitenkään.

    • ainorouhiainen sanoo:

      Moikka! Ei ole pakko osallistua tietenkään. Koen kyllä että hyödyin tästä paljonkin, vaikka en voinut seurata reseptejä ihan tarkalleen. Kassin sisällöstä pystyi valmistaa paljonkin diettiin sopivaa ruokaa.:)

Kommentoi