MITÄ HALUAISIT TIETÄÄ?

Mun on pakko myöntää nyt yksi asia, minkä ootte ehkä saattaneet huomata viime aikoina. Kärsin nimittäin todella pahasta blogi-motivaation puutteesta ja en meinaa keksiä mitään järkevää kirjoitettavaa. Yleensä tässä vaiheessa sanotaan, että älä sitten kirjoita, mutta mulla on myös jatkuvasti pieni paine siitä, että pitäis saada jotain järkevää aikaiseksi. Tämän vuoksi ajattelin, että voitais pistää pitkästä aikaa pystyyn pieni kysely tuokio. Homma menee siis niin, että te kysytte mitä mieleen tulee ja meikäläinen sitten vastaa!

Antaa palaa!

reebok


29 Responses to “MITÄ HALUAISIT TIETÄÄ?”

  1. Alexandra sanoo:

    Roligt med frågestund! Vad tycker du om yoga som träningsform?

  2. Sanna sanoo:

    Pelaatko PokemonGO.ta? 😀

  3. evey sanoo:

    Mitä malli nuo sun kuvassa olevat niken harmaat trikoot on? Oon etiskelly just ton tyyppisiä!:)

  4. Mira sanoo:

    Epäsuosittuja mielipiteitä -kirjoitukset on olleet hauskoja ja mielenkiintoisia! Mua kiinnostais myös sporttimimmin säästövinkit, mistä sä pihistät? Mistä taas et halua yhtää säästää?

    Myös tulevaisuuden tavoitteet kiinnostaa: mitä tavoitteita oot asettanut itsellesi, jos olet? Missä haluat olla 10 vuoden päästä uran ja muun elämän osalta?

    Kiitos hyvästä blogista ja ihanaa kesää <3

  5. elisa sanoo:

    Vau! Oot kyllä niin upeassa kunnossa! Yksi asia jota suuresti ihannoin on säkenöivän kaunis ja puhdas iho!
    Siihen liittyen kysyisinkin että millainen on tämän hetkinen päiväsi ruokavalio? Uskon itse siihen että se mitä suusta alas pistää vaikuttaa todella paljon ihoon..

    Millaisia spinning treenejä suosittelet viikossa tekemään jotta haluaa mahdollisimman hyvin polttaa rasvaa ja kasvattaa kuntoa?

    Onko mahdollista päästä maksua vastaan sun spinning tunnille Vaasaan, mikäli on tulossa käymään elokuussa Vaasassa? 🙂

    Mistä kaikesta suosit luomua, ja käytätkö sellaisia tuotteita kuten esimerkiksi ei luomu omenat jotka kokevat ”vahakäsittelyn” näyttääkseen paremmalta tms..

    Sulla taisi olla mehustin.. Voisitko jakaa suosikkimehu reseptisi!

    Mahtavaa kesää suosikkibloggarille!

  6. Veera sanoo:

    Pt:n työtä tehdessäsi, ohjaatko asiakkaan tarpeen vaatiessa ravitsemus- tai fysioterapeutille?

  7. Anna sanoo:

    Mulla on vähän polvien kanssa ongelmaa. Mikä vois olla semmonen kotona ilman mitään ihmeellisempiä lisävarusteita tehtävä polvia säästävä ja vahvistava liike/liikkeet? Muutenkin aika löysät nivelet(?), että mm. punnerrukset ottaa eniten ranteisiin 😀

    Ja toinen kysymys (oot varmaan tästä kertonutkin joskus):
    Onko juoksu ja pyöräily sun mielestä riittävää treeniä jaloille vai kannattaisiko tehdä jotain lihaskuntohommeleita niiden lisäksi? Kotioloissa siis tämäkin pääasiassa.
    Ja ihan peruslihaskunnon ylläpitämiseksi ilman ns. mitään erityisempiä tavotteita.
    Päteekö sama naisiin ja miehiin?

  8. Reetta sanoo:

    Mitä kaikkee oot opiskellut?
    Mitä neuvoja, ohjeita, viisauksia tmv sanoisit 20-vuotiaalle itsellesi?
    Millaista kuvittelit 10v sitten että elämäsi olisi 10v päästä, eli nyt?
    Millaista kuvittelet elämäsi olevan 10v päästä?

    Siinäpä nyt muutama äkkiseltään mieleen tullut kysymys 🙂

  9. Aino sanoo:

    Milloin tajusit, että haluat pt:ksi/ryhmäliikuntaohjaajaksi? Kävikö mielessä muita alavaihtoehtoja/onko sinulla koulutusta muille aloille? Haluaisitko opiskella toiseen ammattiin tulevaisuudessa?

  10. Anni sanoo:

    Ootko koskaan maistanut pakastemutakakkua?

  11. JohannaK sanoo:

    Ootko miettinyt kuinka paljon eri ruoka-aineiden, erityisesti kasvisten ja marjojen, vaikutusta iholle? Siis ihan Aino hifistelee-meiningillä 😀 Pähkäilin itse tänään esim että paljonko pitää karoteenia sisältäviä hommia syödä, että edesauttaisi kauniin rusketuksen saamisessa. Kaikenlaista 🙂
    Ps.nyt on on sun loma, rennosti vaan Kun taas alkaa arki ja aktiiviset liikuntakuviot niin kyllä se sitten taas!

  12. Lissu sanoo:

    Olen lukenut blogiasi hyvin aktiivisesti vähän yli vuoden 🙂 <3 Kysyisinkin: mikä on yksinkertaisin ja helpoin tapa löytyy terveelliseen elämäntapaan paras balanssi? Oletko ajatellut perheen perustamista? Mikä on paras tapa rentoutua? Mikä on suurin haaveesi? 🙂

  13. Peppi sanoo:

    Kertoisitko vinkkejä miten saisin suunniteltua parempia ryhmäliikuntatunteja :).
    1) Montako biisiä sulla on perus jumppatunnissa 60min?
    2) Millainen on sun tuntirakenne? tarkoitan tällä esim. intervallituntia jossa lihaskunto-osioita pitäisi sijoittaa sykkeen nostojen väliin.
    3) Entä biisien bpm ? montako biisiä mitäkin?… esim. millä vedät venyttelyt, alkulämmittelyt, intervalliosuudet ja lihaskunnon? ja mikä on nopein millä saat kivan sykettä nostavan koreografian.
    4)Vinkkejä kivaan steppilauta tuntiin ?
    5)Olisiko sulla mitään vinkkiä miten muistaisin helpommin jumppaohjelmani eri osiot ?
    6)Entä montako liikettä laitat yhteen biisiin? olen kokeillut 2-6 liikettä /biisi mut jos yhteen biisiin laittaa useita eri liikeittä siitä tulee niin sekava ja sen ohjaaminen on haastavaa et vinkkejä ottaisin vastaan 😀

    Niin ja kiitos tämä postaus oli oikein mieluinen <3 🙂 et turhaan murehdit ettet keksi kirjoitettavaa 🙂

  14. Jeilou sanoo:

    Voihan penikkatauti!Oon nyt kevään ja kesän tehnyt paljon hyppyjä ja loikkia ja aina kun teen niitä enemmän saan vasempaan jalkaani ”penikkataudin”.Tämä on vaivannut jo vuosia ja vuosia!Syön Mg lisää ja venyttelen, on niistä apua mutta ei sitä selättämään!Miten saa penikkataudin selätettyä ja kärsitkö siitä itse koskaan?

  15. Moi sanoo:

    Miten pääsit eroon kalorien laskemisesta? Oon selaillu jotain sun ikivanhoja postauksia blogin alkuajoilta, jolloin vielä laskit kaloreita

  16. Sanni sanoo:

    Muistatahan, että on ihan ok olla lomalla myös blogin pitämisestä 🙂 palaat sitten tän ääreen aktiivisemmin, kun arki lähtee taas rullaamaan normaalisti 😉

    Lisätään nyt yks kysymyskin tähän:
    Mitkä kolme hyvinvointiin liittyvää asiaa/tekoa/tapaa on semmoisia, joita suosittelisit kaikille?

    Kivaa lomaa ja kesää, ja kiitos blogistasi! <3

  17. Piya sanoo:

    Kun facebooksissa oli vaan alku tekstistäsi, ”mun on pakko myöntää nyt yks asia jonka ootte saattaneet jo huomata viime aikoina..” ajattelin heti eka, että nyt Ainolle tulee elämänmuutosta ja minisporttaaja on saatettu aluilleen!! ..ja aattelin, että miten mä en ikinä hoksi mitään tällaisia juttuja etukäteen. Oon lukenut sun blogia kolmatta vuotta. Minähän uskoin täysin sun aprillipilankin:DD
    Mutta, blogimotivaation katoamiseen ootkin saanut aineksia kivasti. Mua kiinnostaa, miten paljon on ollut kiinnostusta sun uusia treeni- ja ravinto-ohjelmia kohtaan? Otatko sähköpostiin vastaan mielelläsi tuloksia näitä kokelleita tyypeiltä?

  18. Marjo sanoo:

    Voiko sinulta ostaa pelkästään ruokavalio-ohjelmaa paljon trenaavalle (kuntosali x4, cardio x1 ja hiit x2 viikkoon), joka sopisi maidottomaan, gluteiinittomaan ja kasviruokavalioon?

    Toistaiseksi olen jättänyt vasta punaisen lihan pois, mutta ekologisista sysitä haluaisin vähentää myös muun lihan käyttöä. En vain osaa määritellä kasviperäisten tuotteiden proteiinien ja hiilarien suhdetta, että miten vähennän muuta hiilaria jos käytän proteiininlähteenä kasviperäisiä tuotteita, joissa on sitten enemmän hiilaria. Olipas sekavaa mutta jospa ymmärsit

    Eli saako sinulta gl, maidoton ja kasviruokavaliohjelmaa treenaavalle?

  19. Iida sanoo:

    Onko sulla ollut mitään liikunnasta johtuvia rasitusvammoja?

  20. Tiedustelija sanoo:

    Moi! Ekaks sanon, että sulla on tosi kiva blogi! Kuinka pitkä muuten oot? Ja paljonko painat? Ei oo pakko kertoo jälkimmäistä, jatka samaan malliin!

  21. Suski sanoo:

    Moi,

    Itse olen miettinyt jo pitkään energiansaantiin ja -kulutukseen liittyviä asioita pitkällä aikavälillä tehtynä, mutta löytänyt vain ristiriitaista tietoa.. Aina sanotaan, että liian vähillä ruokamäärillä ei saisi olla liian pitkään. Paljonko on tämä ”liian vähän” ja kauanko on ”liian pitkään” esim. 60 kg painavan ja aktiivisesti kuntosalia+aerobista tekevälle naiselle? Mitä esim. 1700 kcal päivittäinen energiansaanti tekee esim. vuodessa/kahdessa kropalle yhdistettynä 5 pv viikossa keskikovaan-kovaan treeniin? Kuinka tästä voi palautua ja miten se tapahtuu?
    Tämä olisi varmasti ajankohtainen ja mielenkiintoinen aihe, eivätkä löydettävissä olevat tekstit yllä riittävälle tarkkuustasolle aiheesta puhuttaessa. Kiitos pitkäaikaisesta, mahtavasta blogi-materiaalistasi – toivottavasti inspis saa uutta potkua kesäbreikin jälkeen! ;):)

  22. Iina sanoo:

    Kiitos Aino superkivasta blogistasi! Mä kysyisin, että mitä liikunta-alan koulutuksia sulla on? Ja toinen kysymys, jos joskus itse osallistut ryhmäliikuntatunnille, mille tunnille tykkäät mennä? Niin ja olisi kiva myös kuulla tarinaa siitä, milloin ja miten olet aloittanut ohjaamisen. Olet puhunut paljon ohjaajana kehittymisestä, olisi mielenkiintoista kuulla konkreettisia juttuja, missä olet kehittynyt tai vaikkapa mitä neuvoja antaisit silloiselle itsellesi, joka aloitteli ohjaamista.

    Oikein mukavaa loman jatkoa! 🙂

  23. Rs sanoo:

    Miten pitää vastustuskyky hyvänä? Miten sitä voisi parantaa antibioottikuurien jälkeen?

    Miten suhtaudut asiakkaisiin, joiden treenimäärä ja ulkonäkö saattavat viitata esim. anoreksiaan? Puututko asiaan? Sanotko jotain?

    Mitä ajattelet asiakkaistasi, jotka käyvät viikottain useissa sinun jumpissasi?

    Miten selluliitista pääsee eroon?

    Oletko ollut koskaan pitkiä aikoja urheilematta sinusta riippumattomista syistä, esim. pitkän sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi? Miten suhtauduit siihen, miten päästä yli siitä suuresta harmituksesta, että liikunta on kiellettyä moneksi kuukaudeksi?

    Millaisia ammatillisia tavotteita sinulla on?

  24. hp sanoo:

    Jätin noin kaksi vuotta sitten maitotuotteet pois ruokavaliostani (osittain siitä että olo tuntui paremmalta mutta myös koska maidottomuudesta tuli suositumpaa ja sen haitoista puhuttiin paljon). Samoihin aikoihin liikunnasta tuli pakonomaista ja söin aivan liian vähän kulutukseen verrattuna. Lopulta minulle diagnosoitiin määrittelemätön syömishäiriö. Luustontiheysmittauksesta paljastui osteopenia selkärangassa (melkein osteoporoosin puolella). Olen 21 v. Nyt ravitsemusterapeutit lähes pakottavat minut syömään maitotuotteita melkeen jokaisella aterialla koska kalsium,ja se on minulle haasteellista juustoa ja heraa lukuun ottamatta (ja niitäkin tulee liian vähän syötyä kalsiumin kannalta). Jätin aikoinaan rahkan ja maidon sen takia koska huomasin oikeasti voivani paremmin ilmam niitä. Tiedän että olet kirjoittanut maitotuotteista ja että kalsiumia saa myös muualta. Oletko itse sen enempää miettinyt mitä maitotuotteiden pois jättäminen voi tehdä luustolle vai luotatko siihen että syömäsi maitotuotteiden määrä (mikä ei varmaan ole kovin suuri) riittää? Mitä itse neuvoisit jos asiakkaallasi olisi luuston haurastumista?pitäisikö vain luottaa kansainvälusuin suosituksiin

  25. hp sanoo:

    ….ja tutkimuksiin vai syödä mitä mieli tekee ja kuunnella kroppaa…? Ongelmana on vain se että osteoporoosia ei voi tuntea 🙂 pahoittelut sekavasta kysymyksestä, tunnen vain olevani hieman hukassa virallisten suositusten ja muualta tulevien vinkkien keskellä

  26. Kaisa sanoo:

    Rasitusvammoista ja ylipäätään palautumisesta olis kiva saada juttua. Rasitusvammoista erityisesti kiinnostaa, kuinka pian on turvallista alkaa taas treenata, ts riittääkö, jos tuntee pystyvänsä tekemään normaalisti, vai onko tämä niitä lääkärin ja/tai fyssarin kanssa mietittäviä juttuja enemmän?

  27. Mari sanoo:

    Hei!
    Kiinnostaisi miten peset/huollat treenivaatteitasi? Eli pesetkö kuumassa vai kylmässä..erikseen vai muiden vaatteiden kanssa? Millaisia pesuaineita käytät? Ja olisiko hyvää vinkkiä, miten pinttyneen hien hajun saa pois vaatteista? Itsestä tuntuu että parhaat treenikuteet kulahtavat helposti, sillä ovat koko ajan käytössä ja pesussa :/

  28. Agnetta sanoo:

    Moi, mitä mieltä olet mikä olisi minimi minuuttimäärä mitä päivässä pitäisi treenata? Jos nimen omaan haluaa treenata päivittäin.

  29. Anna-Maija sanoo:

    Koetko että sun ruokavalion tarkkailu/liikkuminen on ikinä mennyt syömishäiriön puolelle?

    Haluatko lapsia?

    Mitä oot opiskellut ja missä? =)

    Mikä oli sun unelma-ammatti? Ootko aina halunnut työskennellä liikunnan parissa?

Kommentoi