SPORTTIMIMMIN LUKSUSTA

Oon tainnut kertoa jo aikaisemmin, että oon hulluna erilaisiin suihkushampoisiin, niitä kun kuluu kivasti paljon suihkuttelevan arjessa. Lähdin siis todella mielellään Indiedaysin ja NIVEAn kamppikseen testailemaan uusia NIVEA Care Shower Silk Mousseja. Kyseessä on siis nimensä mukaisesti vaahto, joka hemmottelee ihoa sekä suihkun aikana, että sen jälkeen. Suihkumoussen samettinen koostumus tuntuu ihanan pehmoiselta iholla, eikä jätä kiristävää tunneta pesun jälkeen, vaikka kävisi suihkussa sen kaksi kolme kertaa päivässä. Oonkin lotraillut noilla ihan huolella viime aikoina ja hullaantunut sekä koostumukseen että taivaallisen puhtaaseen tuoksuun! Mies ihmettelee varmaan, että mistä näitä pulloja oikeen ilmestyy meidän kylppäriin jatkuvaan tahtiin! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain testiini kolme erilaista moussea, jotka eroavat toisistaan tuoksumaailmaltaan ja vaikuttavilta ainesosiltaan. Tummansininen Care-suihkumousse sisältää eteerisiä öljyjä, jotka jättävät ihon täyteläisen ja kimmoisan tuntuiseksi. Liila Smooth-suihkumousse sisältää silkkiuutetta, joka tekee ihosta täydellisen sileän. Vaaleansininen Soft-suihkumousse rauhoittaa ja ravitsee ihon manteliöljyn avulla, jättäen sen unelmanpehmeäksi. Viimeisintä on tullut käytettyä paljon auringonoton jälkeen, jolloin iho kaipaa jotain rauhoittavaa ja kosteuttavaa. Mousse on hyvin riittoisaa, sillä yhdellä painalluksella saa jo suuren kasan vaahtoa käteen, myös levittyvyys on hyvä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paljon treenaavana iho ja hiukset joutuvat aika koville kun hikoilee paljon, sekä käy suihkussakin useammin. Itse koen haastavimmaksi kasvojen ihon, joka vaatiikin paljon kosteutusta. On myös tärkeää, että pesutuotteet ovat kosteuttavia, eivätkä kuivata ihoa liiaksi. Myös sisäinen voitelu on avain asemassa, eli paljon vettä ja hyviä rasvoja suusta alas, jolloin iho ja hiukset kiittää myös! Itse oon kokenut, että nämä muotovaahtoa muistuttavat suihkumousset toimivat erittäin ja tuovat pientä luksusta suihkuhetkeen. :) Kyseessä on uutuustuote, mutta näitä löytyy jo nyt tavarataloista ja hyvin varustelluista K-kaupoista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerro mulle miten sinä hemmottelet itseäsi arjen keskellä ja olet mukana NIVEAn tuotepaketin arvonnassa! Kilpailu päättyy perjantaina 10.6.2016.


91 Responses to “SPORTTIMIMMIN LUKSUSTA”

 1. Avatar Jenni sanoo:

  Varaan kunnolla aikaa ja teen huolellisen hiushoidon, johon kuuluu voinaamio saunan yhteydessä ja hiuspohjan hieronta öljyllä ja sen jättäminen yön ajaksi vaikuttamaan. Huollan kehoa, teen pitkiä venytyksiä sekä joogaan. :)

 2. Avatar sanna sanoo:

  Teen jalkakylvyn saunan yhteydessä ja iholle kuorinnan itse tehdyllä kuorintavoiteella, johon tulee kookosöljyä, raakakaakao-jauhetta, kahvinpuruja ja hunajaa. Jättää ihon ihanan pehmeäksi :)

 3. Avatar Resus sanoo:

  Turhan usein hemmottelu tapahtuu itselläni herkkujen avulla, toki silloin tällöin ihan hyväksi sekin :) Mutta kauneudenhoidon puolella esimerkiksi suklaakasvonaamio on aikamoista hemmottelua :)

 4. Avatar Sallanneli sanoo:

  Arjen keskellä hemmottelen itseäni tummalla suklaalla ja lempeillä löylyillä saunassa. :)

 5. Avatar Krista sanoo:

  Arkeni on kiireistä ja päivät vain vilahtavat ohi- tuntuu, että koko ajan on maanantai ja koko ajan on perjantai! Joskus täytyy aivan muistuttaa itseä hölläämään vähän tahtia ja rauhoittumaan hetkeksi. Arjessa hemmottelen itseäni omilla hetkillä- oli se sitten kävelylenkki tai iiiihana hots stone-hieonta! ;)

 6. Avatar Emmi sanoo:

  Olen aika kunnianhimoinen tyttö ja teen paljon töitä oman koulun, uran sekä fyysisen hyvinvoinnin eteen. Mutta salaa nautin yksinkertaisista ja ”hölmöistä” asioista. Päivän paras hetki on kun tulee salilta kotiin, syö, käy suihkussa ja sitten napsauttaa jonkun höpöhöpö sarjan päälle.

  On ihan parasta rankan päivän jälkeen laittaa aivot narinkaan, katsoa Keeping up with the Kardashians (tai muuta vastaavaa roskaa :D) ja hemmotella itseä kynsien lakkauksella, kasvonaamiolla tai muulla tyttömäisellä.

 7. Avatar Reetta sanoo:

  Koko vartalon kuorinta lemppari kuorinta-aineella ja suihkun jälkeen saman sarjan kosteusvoide, joiden tuoksu ja etenkin lopputulos on taivaallinen ♥ Sen jälkeen ei voi kun silitellä omaa silkinpehmeää ihoa :D tämä tuleekin tehtyä nykyään noin joka toinen viikko

 8. Avatar Sonja sanoo:

  Pidän kerran viikossa hemotteluhetken, jolloin teen omassa rauhassa kasvohoidon (kuorinta, mutanaamio ja kosteusnaamio), kuorin vartalon ihon ja lakkaan kynnet :)

 9. Avatar Henna sanoo:

  Käytän itseasiassa vähän samaa taktiikkaa, nimittäin suihkugeelit on mun heikkous. Tykkään raskaista treeneistä ja se suihkuun pääseminen BodyCombatin jälkeen on ihan taivas, kun kassissa on joku hoitava, marjoilta tuoksuva saippua.
  Kotoa hyllystä löytyy vielä Victorias Secret-suihkugeelejä jotka toimivat sitten tosi luksuksena.

 10. Avatar Oman lainen sanoo:

  Hemmottelen itseäni saunassa. Saunon kunnolla, teen saunaan jalkakylvyn. Saunan jälkeen juon kunnolla vettä, myös kivennäisvettä. Tämän jälkeen rauhoitun iltaan ja rentoudun lukemalla lehtiä, kirjaa tai avaan television ja katson jonkun hyvän elokuvan.

 11. Avatar Iitu sanoo:

  Hemmottelen itseäni pitkällä lenkillä,hyvällä ruualla ja viinilasillisella. Yleensä yritän kerran viikossa pitää ”kauneudenhoitopäivän”, johon kuuluu kasvonaamio,ihon kuorinta ja rasvaus(ehkä myös itseruskettava),kynsien lakkaus ym. :)

 12. Avatar Jasmin sanoo:

  Oma hemmotteluhetkeni voi olla oikeastaan mitä vain, kunhan se on aikaa itselleni. Hemmotteluhetkeni voi olla esimerkiksi sauna pitkän päivän jälkeen tai vaikkapa raikas smoothie, jota nauttiessa täytän ristikkoa kaikessa rauhassa. :)

 13. Avatar Sonja sanoo:

  Teen kasvoihini kerran viikossa kuorinnan ja kasvonaamion. Lisäksi tykkään tehdä jalkahoidon ja lakata kynnet! :)

 14. Avatar Laura sanoo:

  Hemmottelen itseäni saunalla ja pitkillä kuumilla suihkuilla joihin kuuluu tietty ihanan tuoksuset kuorinnat ja suihkusaippuat :)

 15. Avatar manna sanoo:

  Hemmottelen itseäni saunassa hunajalla ja hiusnaamiolla. Ja jos en ole ottanut liikaa löylyä niin vielä vartalonkuorintakin:)

 16. Avatar Jenni sanoo:

  Yleensä saunominen ajoittuu viikonlopulle, mutta jos haluan hemmotella itseäni arkena, lämmitän saunan ja nautin lempeistä löylyistä. Rakastan saunomista, koska se vain on paras keino rentoutua ja unohtaa hetkeksi kaikki kiireet ja murheet <3

 17. Avatar pauliina sanoo:

  sauna on parasta arjen luksusta! siellä hoituu samalla hiusten ja vartalonhoidot. saunan jälkeen vielä kosteuttava ja rauhoittava naamio kasvoille. kesällä nautinnon maksimoi jos pääsee mökkisaunaan, saunomista ja uimista, ihanaa!

 18. Avatar keittiön hana sanoo:

  Kiva lukeminen :)

 19. Avatar Emma sanoo:

  Nautin arjen rutiineistani, työstä ja treeneistä. Parasta on päivän päätteeksi kohtuu hektisen työn ja rankkojen treenien jälkeen päästä suihkuun pesemään päivän kiireet ja pölyt pois jollain ah-niin-ihanalla suihkugeelillä ja rasvata koko kroppa päästä varpaisiin! Siitä sohvalla lösähtämään kaikkensa antaneena :D

 20. Avatar Tiisu sanoo:

  Hyvällä ruoalla, kasvonaamioilla ja saunomalla. :)

 21. Avatar Kirsi sanoo:

  Hemmottelen itseäni ihanilla voiteilla ja öljyillä. Myös tuoksuilla on suuri merkitys minulle. Niiden lisäksi toki kahvia ja raakasuklaata, nam…

 22. Avatar Maisa sanoo:

  Olen valitettavan laiska lakkaamaan kynsiäni tai tekemään kasvonaamioita ym., vaikka nauttisin niistä varmasti. Minulle hemmottelua ovat laadukkaat tuotteet hiuksille ja iholle. Mielelläni mukana siis tässä arvonnassa! :)

 23. Avatar Jennun sanoo:

  Hemmottelen itseäni lakkaamalla kynsiäni, tekemällä kasvonaamion ja katsomalla jotain hömppä sarjaa. Blogien ja lehtien lukeminen on myös sitä omaa laatuaikaa. :)

 24. Avatar Veera J. sanoo:

  Hemmottelen itseäni niin, että ensinnäkin varaan koko illan vapaaksi. Suljen puhelimesta mobiilidatan ja laitan saunan lämpiämään. Liottelen jalkoja jalkakylvyssä saunan lämmetessä, lempisarja tottakai pyörimään telkkarista.
  Sen jälkeen menen saunaan ja saunon oikein kunnolla. Saunan jälkeen kuorin ihoni kahvinpuruista, hunajasta ja suihkusaippuasta tehdyllä tökötillä. Naaman kuorin kasvojenpuhdistusaineeseen tehdyllä samanlaisella sekoituksella.
  Tämän jälkeen pesen hiukseni syväpuhdistavalla shamppoolla ja laitan tehohoitonaamion kutreihin, sekä hoitavan naamion kasvoihin. Sitten kylpytakki päälle ja taas telkkaria katselemaan, Frendit on tässä hyvä sarja. Mahdollisesti mansikoita naposteltavana.
  Kun naamion vaikutusaika on kulunut ja kasvonaamiokin kuivunut, hyppään takaisin suihkuun. Siellä pesen naamiot pois ja vaihdan veden kylmälle. Mahdollisesti sheivailen sääret tässä välissä, jos ne sitä kaipaavat.
  Sitten, kuivailen itseni, pujahdan puhtaiden yökkäreiden mutkaan, laitan villasukat jalkaan ja palaan sohvannurkkaan jatkamaan sarjan katselua.

  Oih, nyt tekeekin mieli toteuttaa tämä taas… Ehkäpä huomenna! ;)

 25. Avatar iitup sanoo:

  Hemmottelen itseäni kasvonaamiolla ja vartalon kuivaharjauksella.

 26. Avatar Anni sanoo:

  Vaahtokylvyllä: marks&spenceriltä saa ihanaa marjantuoksuista kylpyvaahtoa, joka on eläinkokeettomuussertifikaatilla sertifioitu. Välillä hemmottelen itseäni myös ostamalla jonkun ihanan smoothien esim Ruohonjuuresta tai jostain smoothiepaikasta. :)

 27. Avatar Sanni sanoo:

  Omia lemppareitani on juurikin hyväntuoksuiset, kosteuttavat suihkusaippuat sekä vartalovoit. :) Kelpaa levitellä iholle! <3

 28. Avatar Iiris sanoo:

  Joka sunnuntai otan pitkän suihkun ja teen itselleni kookosöljy-kahvinpurukuorinnan, laitan kasvo- sekä hiusnaamion ja ajelen kaikki ylimääräiset karvat pois. Tämän jälkeen iholle vielä kunnon kerros rasvaa sekä kynsienlakkaus, niin johan taas kelpaa (:

 29. Avatar Maija sanoo:

  Hemmottelen itseäni ihan pienillä jutuilla kuten raakakakulla, ravintolaillallisilla, käyn hieronnassa, ostan treenilehtiä ja nyt kesällä voi loikoilla auringossa monta tuntia tekemättä yhtään mitään. :) Tällä hetkellä päivät on aika hektisiä ja tulee tehtyä vaikka mitä päivän aikana joten jo se, että oon yhden illan kotona yksin kerran viikossa on jo aika luksusta. :D

 30. Avatar Eeva sanoo:

  Sauna ja kunnon vartalokuorinta, kasvojen kuorinta, jalkakylpy, naamio…nämä on arjen luksusta, kun on omaa aikaa ilman lapsia. Ja taustalle tietty rentouttava musiikki.

 31. Avatar Laura sanoo:

  Pitkät yöunet, herääminen ilman herätyskelloa ja aamiainen lenkin jälkeen rauhassa parvekkeella on parasta hemmottelua mitä tällä hetkellä pystyn kuvittelemaan.

 32. Avatar Sari sanoo:

  Hemmottelen itseäni arkena kiireettömällä kahvihetkellä töiden jälkeen samalla blogeja netistä selaillen. Joskus saatan nukkua myös pienet päiväunet rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Saunominen viikonloppuisin on myös rentouttavaa.

 33. Avatar Elisa sanoo:

  Hemmottelee itseäni arkisin pienillä jutuilla, suurimpana nautintona toimii sauna ja erillaiset kuorinnat.

 34. Avatar Eema sanoo:

  Lapsiperheen kiireisessä arjessa hemmottelua ovat pitkä juoksulenkki, kampaajalla käynti ja ravintolaruoka. Juoksemaan onneksi pääsen viikoittain, mutta nuo kaksi jälkimmäistä tapahtuu paljon harvemmin.

 35. Avatar Kuosanni sanoo:

  Hemmottelen itseäni vapaapäivinä varaamalla aamiaiseen erityisesti kaurapuuron valmistamiseen oikein kunnolla aikaa! Pitkään haudutettu kaurapuuro on aivan ihanaa. Lisäksi varaan treeneilleni oikein kunnolla aikaa! Parasta on treenata salilla ilman aikatauluja.
  Kauneudenhuollossa hemmottelen itseäni ostamalla hyvältä tuoksuvia suihkugeelejä sekä vartalovoiteita, joita lätrytän itseeni oikein kilokaupalla! Kaura-suklaa tuoksut ovat suosikkejani.

 36. Avatar Mariem sanoo:

  Hemmottelen itseäni hyvätuoksuisella suihkusaippualla (uusimpana suklaakaura <3), hyvällä kirjalla, terveellisillä herkuilla, iltapäiväunilla viikonloppuisin.

 37. Avatar Mari sanoo:

  Jos ja kun kaipaan arjen keskellä rentoutumista, se tapahtuu yleensä näin: laitan saunan lämpenemään, teen kunnon hikitreenin, sit nappaan jääkaapista mukaan kylmän pepsin ja meen rentoutumaan saunan lauteille! Toimii joka kerta :)

 38. Avatar Sanninen sanoo:

  Treenin ja pitkän päivän jälkeen on ihana peseytyä hyvän tuoksuisella, mielellään reilusti vaahtoavalla suihkugeelillä, joka jättää pesun jälkeenkin iholle miedon tuoksun :) olen myös heikkona miesten tuotteiden tuoksuun, en tiedä mitään vetävämpää kun miessuihkusaippualta tuoksuva iho :D!!

 39. Avatar Janita sanoo:

  Rentoudun ja hemmottelen itseäni niin arkisin kuin viikonloppuisinkin saunomalla rauhassa ja pitkään. Samalla tulee usein hoidettua koko kroppa päästä varpaisiin kuorinnoilla ja naamioilla.

 40. Avatar Ada sanoo:

  Mun hemmotteluhetkiin kuuluvat kuorinnat ja hiusnaamiot :)

 41. Avatar Janika sanoo:

  Itsekin tulee hemmoteltua itseään erilaisten kuorintavoiteiden ja naamioiden muodossa. Näitä voisi kyllä kokeilla, usein suihkusaippuat jättävät ihon melko kuivaksi ja joutuu etsimään rasvaisemman rasvan, joka ei kesäkeleillä oikein tahdo kunnolla imeytyä :)

 42. Avatar Kaisa sanoo:

  Sushilla! :)

 43. Avatar Marikki sanoo:

  Hemmottelen itseäni raskaan työpäivän jälkeen istahtamalla sohvalle, juon kupillisen tai pari kahvia ja luen uusimmat blogipäivitykset. Sinänsä arkinen juttu, mutta minulle se on arjen luksusta :)

 44. Avatar Jenpa sanoo:

  Kunnon hikiliikunnan jälkeen on voittajafiilis. Perässä tulee rentous. Iho alkaa helposti kukkimaan tällöin :D Vastapainoksi kelpaa joskus kuppi kuumaa ja kirja <3

 45. Avatar Paula sanoo:

  Jalkakylpy ja tehohoito jaloille. Ihan parasta hemmottelua seisomatyöläiselle.

 46. Avatar Linda sanoo:

  Hemmottelen itseäni jalkakylvyllä silloin tällöin arjen keskellä :)

 47. Avatar Meri sanoo:

  Pitkä suihku jopa liian kuumassa vedessä <3 sen jälkeen koko vartalon rasvaus jollain ihanan tuoksuisella vartalorasvalla on arjen luksusta.

 48. Avatar Ella sanoo:

  Hemmottelen itseäni lempisuklaalla tai todella pitkillä yöunilla!

 49. Avatar Kaura sanoo:

  Kynnet lakkaan, viilaan ja laitan aina joka päivä seuraavaksi päiväksi töiden vuoksi, pikakasvohoitoja, pedikyyrit. Nillä muun muassa hemmottelen itseäni. Tietysti hyvä ruoka, ja arjen luksusta ovat salitreenit. :)

 50. Avatar Juupatijuu sanoo:

  Iso kuppi kahvia ja mielenkiintoinen lehti, sekä paljon aikaa syventyä siihen. Ah!

 51. Avatar maikki sanoo:

  Ei olekkaan pitkään aikaan tullut laitettua kasvonaamiota ja hiusnaamiota – taidan ottaa ja hemmotella niillä itseäni tällä viikolla

 52. Avatar Oukka sanoo:

  Hemmottelen itseäni noin kerran viikossa kuntosalilla jäämällä treenin jälkeen saunomaan ja istumaan hierontatuolissa. Tämä on mielestäni ehkä paras tapa rentoutua omassa rauhassa :)

 53. Avatar Miiu sanoo:

  Kuorin ihon ja laitan kasvoille naamion ja kurkut silmille. 15 min jälkeen olen virkeämpi, ellen ole nukahtanut :-)

 54. Avatar Tiina sanoo:

  Hemmottelen kuorinnalla ja kynsien lakkaamisella. Varsinkin kesäaikaan on kiva kun jalat on hyvin hoidetetut ja kynsissä on kiva lakkaus :)

 55. Avatar Marabella sanoo:

  Kerran viikossa saunan yhteydessä teen ihokuorinnan, laitan kasvo- ja hiusnaamiot ja rasvoon ihoni kunnolla :)

 56. Avatar Minna K. sanoo:

  sauna ja siihen yhdistettynä ihon kuorinta tai naamion laittaminen on ihan parasta arjen luksusta :) samoin se, että rasvaa ihon pesun jälkeen jollakin ihanan tuoksuisella voiteella.

 57. Avatar Hanna sanoo:

  Hemmottelen itseäni käymällä lempi kahvilassani hakemassa kahvin ja kävelen pidemmän reitin kautta kotiin. Kerran viikossa kuorin kasvonaamiolla naaman ja kerran kuussa yritän kuoria koko vartalolta kuonat pois, jotta saa laittaa itseruskettavaa. :-)

 58. Avatar Eve sanoo:

  Ensin liikunnasta endorfiinit, sen jälkeen vaahtokylpyyn, ihon kuorinta ja ja paksulla rasvalla rasvaus. Tämän jälkeen kotiasu päälle, sitruunavettä ja pinaattimunakasta. Tässä mun arjen hemmotteluhetki, mistä nautin aina kun vain ehdin.

 59. Avatar Maria sanoo:

  Arjen keskellä tykkään ottaa hetken itseni ja koirien kanssa ja lähteä pitkälle, päämäärättömälle lenkille luontoon. Arkisin koiralenkit rajoittuu usein tuttuihin maastoihin, joten välillä on mukavaa mennä vähän vieraampiin maisemiin :)

 60. Avatar Lomalainen sanoo:

  Sauna,naamiot kasvot&hiukset sekä hyvä ruoka

 61. Avatar Ritva sanoo:

  Hemmottelen itseäni ihanan tuoksuisilla vartalonkuorinta aineilla ja rasvoilla saunan jälkeen

 62. Avatar Ripsu sanoo:

  Hemmottelen itseäni arjen keskellä maitosuklaalla ja pitkällä venyttelytuokiolla :) Nuo siis yhtä aikaa, venyttely samalla suklaata nautiskellen, ihan parasta :)

 63. Avatar anna s. sanoo:

  Oi, ihania tuotteita :) Rentoudun ja hemmottelen itseni tekemällä herkullista ruokaa, nauttimalla lasillisen viiniä ja saunomalla :)

 64. Avatar Irma sanoo:

  Hemmottelen itseäni jumpalla ja sen jälkeen pitkä suihku ja hyvä vartalon rasvaus :) ihanaa arjen ja viikonlopun luksusta ja itsensä hemmottelua!

 65. Avatar Mi sanoo:

  Hemmotteluhetki on kiireettömästi nautittu viikonlopun aamupala ja iso maitokahvi.

 66. Avatar Enmma V. sanoo:

  Sauna, kasvojen kuorinta ja sitten petiin hyvän kirjan kanssa.

 67. Avatar Elise H. sanoo:

  Hemmottelen itseäni lepäämällä silloin kun väsyttää, hyvällä ruoalla ja hyväntuoksuisella kosmetiikalla :)

 68. Avatar Emma sanoo:

  Arkena hemmottelen itseäni joogalla tai kävelyllä, kasvonaamioilla ja hyvällä teellä.

 69. Avatar Sonja sanoo:

  Hemmotteluhetki on esimerkiksi hyvä tv-sarja tai hyvän kirjan lukeminen, takeaway kahvi ja tapaaminen ystävän kanssa.

 70. Avatar Tanja sanoo:

  Vauva-arjen keskellä pienet omat hetket ovat ihanaa luksusta, kuten esim. rauhassa juotu kahvikuppi, salitreeni kuulokkeet päässä eristyksissä muusta maailmasta, hyvän kirjan lukeminen ennen nukkumaanmenoa ym. Nyt osaa arvostaa niitä pieniäkin asioita ihan eri tavalla kuin aikaisemmin. :)

 71. Avatar Pami sanoo:

  Välillä käymällä hieronnassa, käymällä anopilla saunomassa, tekemällä jotain hyvää ruokaa/herkkua ja katomalla jotain hyvää sarjaa sohvalla pötkötellen, kuorimalla ihoa suihkussa itsetehdyllä kahvikookosöljykuorintavoiteella. :)

 72. Avatar Elina sanoo:

  Mä hemmottelen itseäni kasvonaamiolla, vaahtokylvyllä ja tuonksykynttilöillä! Ei vois olla parempaa! :)

 73. Avatar Minna sanoo:

  Näitä kommentteja lukiessa näyttää että kaikki hemmottelevat itseään jollain kosmeettisilla hoidoilla! Itse en edes omista mitään kuorinta-ainetta tms, ehkä pitäis? :D Minä en kyllä tietoisesti hemmottele itseäni, mutta ehkä tarkkaan valitut Makuunin karkit kerran kahdessa viikossa menevät tähän kategoriaan?

 74. Avatar Janni sanoo:

  Mä hemmottelen itseäni käymällä saunassa joka lauantai, tekemällä hyvää ruokaa, selailemalla suosikki blogeja.

 75. Avatar Iina sanoo:

  Tuoreilla hedelmillä tai kahvilla, kasvonaamiolla, antamalla koiralle uudenlaisen puruherkun.

 76. Avatar Mea sanoo:

  Kuorin koko kropan hunaja+sokeri sekoituksella, hiuksiin puoleksi tunniksi kookosöljy ja päälle epilointi. Siihen vielä koko kropan rullailut niin avot ❤️

 77. Avatar Elisa n sanoo:

  Pienillä asioilla hemmottelen jokapäivä itseäni. Teen hyvää ruokaa omasta mielestäni,nautin kupillisen kahvia,luen blogeja jne.

 78. Avatar sini sanoo:

  Ulkoilu järven äärellä rauhoittaa kivasti. Hyvän musiikin kuuntelu lenkillä.

 79. Avatar Helene sanoo:

  Hemmottelen itseäni kiireettömällä me time:llä ja kupilla hyvää kahvia!

 80. Avatar Miia sanoo:

  Tekemällä kasvohoidon ja laittamalla jotain mahtavan tuoksuista vartalovoidetta :)

 81. Avatar Kia sanoo:

  Kasvohoito, niinkin tylsä, mutta tärkeä hemmotteluhetki arjen keskellä! Se naamassa syön vielä protskulettuja!

 82. Avatar Jonna sanoo:

  Arjen hemmottelua on rauhalliset aamut. Pyrin joka aamu heräämään sen verran ajoissa että ehdin syömään kunnon aamupalan rauhassa. Silloin tuntuu että koko päivä lähtee paremmin käyntiin kuin kiireessä hotkaistu aamiainen tai sen kokonaan väliin jättäminen.

 83. Avatar OJ sanoo:

  Hyvällä ruualla. :)

 84. Avatar Helinä sanoo:

  Hyvä kirja, jäätelöä ja vartalokuorinta saunassa – aah!!

 85. Avatar alisa sanoo:

  Hemmottelen itseäni kiireettömällä aamulla, johon kuuluu hyvä aamupala ja paljon kahvia, erikoistapauksissa myös vähän suklaata :)

 86. Avatar Enni w sanoo:

  Arjen pientä hemmottelua on yleensä kasvonaamiot, kuorinnat ja kynsien lakkaus :-) !

 87. Avatar Eveliina sanoo:

  Varaan kerran viikossa päivän hemmottelulle. Laitan kynnet ja kuorin ihonja vaikka mitä muuta hemmottelu juttuja. :)

 88. Avatar Riina sanoo:

  Hemmottelen itseäni hyvällä ruualla ja ihan vain olemalla, koska muuten tavallisesti on aina vain kiire ja minuutit täynnä puuhaa! :)

 89. Avatar Oona sanoo:

  Kuorin ihon vähintään kerran viikossa ja käytän myös naamioita aina välillä :)

 90. Avatar pipsa sanoo:

  Hemmottelen itseäni rauhallisella aamulla ja muutamalla kupilla kahvia. Niin ja leikkokukilla!

 91. Avatar Saara sanoo:

  Tykkään hemmotella itseäni laittamalla kasvonaamion ja kuorimalla vartalonihon. Lisäksi jooga- ja venyttelyhetket tuovat ihania hemmotteluhetkiä arkeen. :) Kaiken kruunaa hierojakäynnit silloin tällöin!

Kommentoi