MITEN YOTUELIN TAHNAT OVAT TOIMINEET?

Noniin, olisi aika jatkaa Indiedaysin ja Yotuelin kampanjaa, jossa olen mukana. Edellisessä postauksessa kerroin mukavasta kilpailusta, jonka voittajat ovatkin jo selvillä. Paljon onnea Katri Ajanto-Lumisalo ja Aino Väli-Klemelä!

Oon tosiaan testaillut näitä Yotuel – hammastahnoja nyt reilun kuukauden verran. Tahnat ovat olleet käytössä ihan päivittäin ja mielestäni näiden käytössä ei ole mitään haastavaa, kunhan laittaa tahnan hammasharjan viereen ja käyttää sitä. Aluksi olin hieman skeptinen, että tuleeko lopputuloksesta puhdas fiilis hampaisiin, sillä tahnat eivät vaahtoa samalla tavalla kuin tavanomaiset. Huoli oli kuitenkin turha, sillä lopputulos on hyvinkin raikas. Pesun jälkeen tahnan voi jättää suuhun ilman huuhtelua, näin voi tehostaa valkaisevaa vaikutusta. Syy vaahtoamattomuuteen on juuri se, että  tahna hakeutuu hammasväleihin, ja sen voi jättää suuhun harjauksen jälkeen, jolloin saadaan tehokkaampi suoja myös reikiintymistä vastaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla ei itsellä ole ollut koskaan reikiä hampaissa ja on ihan kiva tietää, ettei niitä luultavasti ole tulossakaan, koska Yotuel -hammastahnat taistelevat reikiintymistä vastaan neljällä eri tavalla. Tahnat sisältävät fluoria ja ksylitolia sekä papaiinientsyymiä, joka pilkkoo hampaan pinnalla olevaa proteiiniplakkia, ja puhdistaa siksi hampaan pinnan tehokkaasti. Itse oon huomannut käytön aloittamisen jälkeen hampaiden kirkastuneen ja värin vaalentuneen hieman. Myös mies on näitä käyttänyt tyytyväisenä, koska oon korvannut entisen tahnan paikan Yotuelilla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ollaan käytetty nyt aluksi eniten tuota All-In-One tahnaa, jonka luvataan kirkastavan hammasluun sävyä jopa 1-3 astetta. En tiedä miksi en ole koskaan aikaisemmin kokeillut valkaisevia tahnoja, koska näiden käyttö on tosiaan aika iisiä, sitä kun tulee pestyä hampaat joka tapauksessa. Parhaan tuloksen saa pesemällä hampaat kolmesti päivässä, itse en ole ollut ihan niin ahkera, vaan pessyt aamuin ja illoin, jonka oon kuitenkin kokenut myös tuovan niitä haluttuja tuloksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuon edellisen postauksen kivan kilpailun lisäksi, teillä olisi nyt mahdollisuus hakea mukaan testiryhmään, jossa pääsee testaamaan Yotuelin valkaisevia hammastahnoja. Mukaan voi hakea täällä!  Tuotetta pystyy ostaa apteekeista, Sokokselta, Emotionilta ja Stockmannilta.


One Response to “MITEN YOTUELIN TAHNAT OVAT TOIMINEET?”

  1. Annii sanoo:

    Kaiken lisäksi Yotuel on muistaakseni eläinkokeilla testaamaton eli sikälikin hyvä hammastahnavalinta :)

Kommentoi