LEVEÄMMÄN HYMYN PUOLESTA

Nyt olis luvassa todella kiva mahdollisuus teille lukijoille. Oon mukana Indiedaysin ja Yotuelin kampanjassa, jonka tiimoilta järjestetään ihan huikea kilpailu. Tämän kilpailun voittaja pääsee nimittäin Yotuelin mainoskasvoksi ja sen lisäksi voittaa viikonloppumatkan Madridiin ja hampaiden valkaisun yksityisklinikalla. Minä olen myös itse tulossa mukaan tuonne Madridin reissulle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain muutama viikko sitten testiin Yotuelin hammastahnoja ja oonkin alkanut testailemaan niitä mielenkiinnolla. Nyt testailuja on vasta sen verran vähän takana, että tuun kertomaan tarkemmin tuloksista myöhemmin. Luvassa on myös mielenkiintoista asiaa hampaiden hoidosta, joten stay tuned. Niille, jotka eivät tiedä, kyseessä on siis hampaiden valkaisuun tarkoitettuja hammastahnoja. Itse en ole tainnut aikaisemmin käyttää ainakaan kovin säännöllisesti tällaisia tahnoja, joten odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää. Lähdin tähän kamppanjaan juuri siitä syystä, että en ole koskaan panostanut sen kummemmin hampaiden hoitoon, (normaalia pesua lukuunottamatta) joten olisihan se kivaa saada sellainen kunnon jenkki smile! :D

P4210062

Mulle on jotenkin aina ollut vaikeaa hymyillä niin, että hampaat näkyy. Olen kai jotenkin hävennyt hymyäni, mutta nykyään ajattelen kyllä niin, että hymy on aina paljon kivemman näköinen kuin tuima ja kylmä katse. Melkein naurattaa kun katselee vanhoja selfieitä, kun kaikissa on aina sama ”tuima ja salamyhkäinen ilme”. Ehkäpä tämän kamppiksen tiimoilta saan vielä paremman fiiliksen hymyillä entistä leveämmin!

Palataanpa kuitenkin takaisin tärkeimpään juttuun, eli siihen lukijakilpailuun! Kilpailuun voi osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt. Kilpailuun osallistutaan jakamalla kasvokuva itsestään Instagramissa hashtagilla #eimitäänsalattavaa. Palkintona on tosiaan mallisopimuksen lisäksi viikonloppumatka Madridiin sekä hampaiden valkaisu yksityisklinikalla. Kampanjasivulta pääsee lukemaan vielä tarkemmat ohjeet, joten klikkailkaapa itsenne sinne ja osallistukaa ihmeessä! :)

P4210061


Kommentoi