TREENIBLOGGAAJAN TYÖPÄIVÄ x 3

Luin viime viikolla Saran tekstin koskien bloggaajan työviikkoa ja siitä inspiroituneena ajattelin hieman summailla miltä näyttää treeniblogia pitävän työpäivä. Blogin lisäksi käyn ohjaamassa jumppia ja hoitelen meidän salin ryhmäliikuntaan littyviä asioita, toimien esimiehenä muille ohjaajille. Työni hyvä puoli on se, että jokainen päivä on erilainen ja pystyn itse vaikuttamaan aikatauluihin melko paljon.

Työni on joustavaa, mutta toisaalta olen siinä kiinni jatkuvasti. Tällä hetkellä mua ei haittaa, että työ kulkee oikeastaan aina mukana, mutta uskon että jossain vaiheessa  tulee hetki, kun haluaa erottaa selkeämmin työn ja vapaa-ajan. Koska teen kahta työtä, olen todennut parhaimmaksi tavaksi blogata täällä Indiedaysillä, jossa huolehditaan markkinoinnista ja yhteistyökamppiksista mun puolesta. Toki teen jonkin verran myös omia yhteistyöjuttuja, mutta suurimman osan niistä hoitaa loistava tukijoukko ja minä saan keskittyä kirjoittamiseen! :) En ole ainakaan toistaiseksi vielä yrittäjänä, vaan saan ihan normaalisti kuukausipalkkaa bloggaamisesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisäilin päiviin hieman muitakin agendoja kuin pelkät työt, eli lähinnä minkälaisella rutiinilla nuo mun päivät tapaa soljua läpi. Syödäkin tietysti pitää, mutta ruokailuja en nyt tällä kertaa laittanut mukaan. Yleensä syön kotosalla ja teen samalla töitä koneella. :D

Perjantai:

9.30 Herätyskello soi, nousen ja laitan kahvit tippumaan. Kahvin ja aamupalan yhteydessä käyn läpi sähköpostit ja blogiin tulleet kommentit. Kertailen Bikini Bootcampin lämmittelybiisit, jotka suunnittelin viime viikolla. 

10.30 lähtö töihin

11.00 – 12.00 Bikini Body Bootcampin jalka ja pakara ohjelman ohjaus. Ennen tuntia jännittää, koska luvassa on kuolemaakin pahempi treeni, hehe :D

12.30-13.30 Töitä Ladies clubilla, eli kaikenlaista asioiden tarkistelua ja hoitamista.

13.30-14.00 Käyn yhteistyökumppanin luona hakemassa kuvausmateriaalia ja sen jälkeen kotiin syömään ja koira ulos.

15-15.30 Pikainen kuvaus-sessio meidän toisella salilla Riikan kanssa. Saadaan lyhyessä ajassa tehokkaasti materiaalia aikaiseksi! 

15.30-16.00 Sprint-tunti, jossa olen itse asiakkaana.

16.30-17.45 Postauksen kirjoitus, julkaisu ja jakoon. 

18-20.00 Ruuan laittoa, kuvien editointia. Postailen myös instagramiin yhden kuvan päivän otoksista.

Maanantai:

10.30 Herään ja katson kelloa – Hups! Menipä myöhäiselle. Ristiriitaiset tunteet, sillä pitkät yöunet teki terää, mutta missasin foamroller-tunnin jonne olin ajatellut mennä. :D

11.00-12.00 Kahvit tulille ja koneen ääreen tarkistamaan sähköpostit sekä blogiin saapuneet kommentit. Sähköposteihin vastailua, tulevan viikon aikataulujen sumplimista sekä ryhmäliikuntaan liittyvien asioiden hoitamista.

12-13.00 Blogitekstin kirjoitus. Tälle viikolle mulla oli valmiit postausideat jokaiselle päivälle, joten tämä meni aika nopeasti. Kirjoittamisen jälkeen jaan tekstin blogin fb-sivulle ja muutamaan muuhun ryhmään.

13-14 Editoin kuvia, joita käytiin kuvaamassa edellisellä viikolla. Valitsen niistä yhden ja postaan omalle instagram-tilille.

14-15 Koiran kanssa tunnin lenkki lumisissa maisemissa.

15-16 Muokkailen illan jumppien soittolistoja, bodyattackiin miksailuja vanhoista ohjelmista.

16.00 Lähden töihin ja lasken hetken palkkoja ennen jumppien alkua. Selvittelen myös meidän spinning-salin äänentoisto-ongelmia.

17.30 -20.05 Jumpat eli bodyattack, spinning ja core. Attackissa on yksi blogin lukija Turusta. :)

20.45-21.00 Kotona, kommentit läpi, kommentteihin vastailua, sähköposteja läpi.

Tiistai

10.00 Herään ja totean jälleen unien venyneen pitkiksi. Tällä viikolla uni maistuu. Sama aamurumba, eli kahvia ja aamupalaa kehiin!

10.30-11.30 Kirjoitan blogitekstin, julkaisen sen ja jaan eteenpäin.

11.30-12.00 Valmistan ruuan valmiiksi työpäivää varten, selailen sähköpostit ja latailen musiikkilistat valmiiksi illan jumppia varten.

12.00 Käyn koiran kanssa lenkillä.

12.45 Lähden töihin.

13.00-14.00 Salitreeni ylävartalolle.

14-15.00 Joka viikkoinen henkilöstöpalaveri.

15-17.00 Lasken palkkoja.

17.00 Opettelen/käyn läpi tulevan combatin miksaukset.

17.45-19.45 Bodycombat & RPV ohjaukset.

21.00 Kaupan kautta kotiin, jossa uudelleen ruuanvalmistus härdelli käyntiin :D Samalla tsekkaan kommentit, vastailen niihin sekä sähköpostit kertaalleen läpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivien meiningit tosiaan vaihtelee laidasta laitaan. Välillä menee enemmän aikaa uusien tuntien suunnitteluun ja muihin jumppahommiin, kun taas välillä otetaan monia tunteja kestäviä valokuvaus-settejä. Joskus taas saattaa olla rauhallista ja voi vaan hengailla kotosalla ja mennä illaksi ohjaamaan tunnit.

Viime aikoina oon pitänyt itseni kiireisenä ja tuntuu, että oon ollut jatkuvasti menossa. Kuuluu kai alkuvuoteen ja yritän tässä pikkuhiljaa himmailla ja ottaa myös hieman omaa aikaa johonkin väliin. :)

trikoot, toppi ja kengät – Nike*

*Intersport Vaasa

kuvat: Riikka


12 Responses to “TREENIBLOGGAAJAN TYÖPÄIVÄ x 3”

 1. Sirpa Satosalmi sanoo:

  Annappa vinkki työttömälle…..

  Miten saan itseni kuntoon joka saralla kun ei ole varaa mennä minnekkään treenamaan ja ostamaan mitään kalliita tuotteita….

  SIISPÄ MITÄ TEEN????????????????????????????

  • elisa sanoo:

   Ehdottomasti kokeile vaikka sovelletusti Ainon bbc ja hiljattain julkaistua vatsatreeniä! Ite oon käynyt kuntosalilla monia vuosia, ja lihasta löytyy mut se rasvanpoltto ja kunnon kohottaminen ois mulle tärkeetä.. Nää Ainon ohjelmat toimii! :) tietysti ruokavaliolla on SUURIN merkitys. :) ei tarvitse ostaa mitään hifistely, rasvanpolttokapseleita tai protskujauhoja jos syö fiksusti oikein, hyviä rasvan protskun ja hiilarin lähteitä ja syö säännöllisin väliajoin. :)

   Laihdutus, kunnon kohottaminen yms.ei loppupeleissä ole mitään rakettitiedettä! :D tsemppiä! :)

  • Sonja sanoo:

   Ulkona ja kotona liikkuminen on ilmaista ja Aino on tehnyt Bikinibody Bootcamp treeniohjelman (kts yläpalkki). Oman kehon painolla saa tehtyä erittäin tehokkaita treenejä.
   Terveellinen kasvispainotteinen ruokavalio on edullinen ja ”kuntoon pääsyyn” ei tarvitse mitään kalliita tuotteita.

   Asenne ratkaisee! Ulkona liikkumista vaan kehiin ja itse tehtyä ruokaa.

  • Myy sanoo:

   Mä en ole yhtä fysioterapeutin kanssa tutustusmiskertaa lukuunottamatta käynyt koskaan salilla enkä jumpissa, mutta silti olen treenannut fyssarin tekemien ja tarkastamien (sekä viime vuosina itse muokaten) ohjeiden mukaan. Sixpack löytyy, olen timmissä kunnossa. Lisäksi juoksen ja/tai kävelen koirien kanssa päivittäin.

   Liikunnan harrastaminen ja itsensä kunnossa pitäminen ei vaadi ohjattuja tunteja tai rahallista panostusta normivarusteiden lisäksi. Se on itsestä kiinni haluaako saada itsensä kuntoon. Rahan puute on pelkkää tekosyytä. Anteeksi suora puhe, mutta ei tätä kannata alkaa kaunistelemaan.

  • Liisa sanoo:

   SportSetterin kautta (ladattavana appstoresta) saat kokeilla erilaisia lajeja.. Youtuben kautta voit kokeilla erilaisia treenivideoita, ja esimerkiksi täältä Ainonkin blogista löytyy monia hyviä treenivinkkejä :)

  • Elina sanoo:

   Youtube on myös täynnä erilaisia jumppavideoita ja muita vinkkejä. Hyviä videoita tekevät esim. Blogilates & fitnessblender. Sitten vaan jumppakamppeet päälle ja olkkarin lattialle treenaamaan. :D Mie en käy ryhmätunneilla tai salilla, vaan treenailen kotona. Kävelen, juoksen ja hiihdän myös, joka päivä kilometrejä kertyy lähes 10. :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moni onkin jo vastannut ja samoilla linjoilla, eli paljon pystyy tehdä myös ilman suurta rahan käyttöä ja kuntosalia. Kun jättää kaiken turhan ostamisen ja panostaa puhtaisiin raaka-aineisiin, pääsee jo tosi pitkälle. Täältäkin blogista löytyy hurjasta erilaisia treenivinkkejä kotona tehtäväksi. Ulos pääsee aina ja siellä mahdollisuudet on ihan rajattomat =)

 2. Hanna sanoo:

  Heissan, kiitos vielä kerran ihan huikeista Attackista ja Combatista (ja Evelle kiitos pumpista! ❤️). Oot ihan mahtavan energinen ja mukaansatempaava ohjaaja, se välittyy tosi hyvin jumpparille ja näkyy, että nautit siitä mitä teet. Ihanaa lopputalvea, voit luottaa siihen että meitä turkulaisia lääkisopiskelijoita tulee varmasti sun tunneille myös tulevaisuudessa.

 3. Karoliina sanoo:

  Kiitos! Oli tosi mielenkiintoista lukea sun normipäivistä! :)

 4. Liisa Kivi sanoo:

  Olipa kiva postaus! Ja muuten, rakastuin noihin Niken trikoisiin!!! <3

Kommentoi