AIKA RAUHOITTUA

Niin siinä vaan kävi, että päivät hurahti vilinällä ohi ja nyt mun miniloma saa alkaa! Mulla käy usein niin, että kun tiedän loman alkavan, viimeiset päivät voi tuntuu tosi rankoilta kun haluais alkaa relaamaan jo. Loppupeleissä tämä viikko on kuitenkin mennyt aika kivuttomasti. Kävin vielä tänään ohjaamassa bodyattackin ja coren ja sen jälkeen heitin vapaalle. Oli kyllä kiva loman aloitus kun pääsi vielä hikoilemaan ihan kunnolla. Meillä oli sali täynnä jengiä ja se jos joku nostaa aina lämpötilaa ihan kivasti. Jumppasin myös tonttulakki päässä, joten sekin tuo omat lisätehonsa hommaan, kannattaa kokeilla! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suuntasin jumppien jälkeen Great Daysin lahjoittamaan kuumakivihierontaan Comfort Saloniin. 60 minuutin totaalirentoutuminen teki kyllä niin hyvää tähän väliin. Mulla on vähän sellainen tapa, että pyörittelen hirveesti työasioita mielessä vapaallakin ja nyt todellakin yritän relata tämän 4 päivää ja miettiä jotain ihan muuta kuin jumppaamista ja töitä. :)

Ajattelin tosiaan ottaa ilon irti vapaosta ja antaa kropalle muutaman päivän aikaa palautua kunnolla. Liikunnaksi riittää rennot kävelylenkit ja kokkaaminen. Vietetään joulua siis täällä meillä ja oon täyttänyt kaapit täyteen ruokaa ja pääsenkin lempipuuhiin, eli valmistelemaan erilaisia ihania ruokia ja herkkuja. Jouluruuat on todellakin mun lemppareita ja tänään pääsen ensimmäistä kertaa joulupöytään, kun suunnataan poikaystävän äidin luokse syömään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun jouluuni kuuluu siis hyvää ruokaa, lepäilyä ja mukavia aktiviteetteja! Ajattelin mennä blogihommien kanssa ihan fiiliksen mukaan, eli jos tulee kirjoitusvimma niin sitten tuun koodailemaan tänne, mutta voi myös olla että kone pysyy kiinni jos siltä tuntuu.

Jos joku muu on hemmottelun tarpeessa, mulla olisi instagramissa käynnissä pieni arvonta, jossa voi voittaa hemmottelulahjakortin. Lahjakortti toimii yli 20:lla paikkakunnalla, joten käykääpäs kurkkaamassa instasta @ainorouhiainen ja sieltä pääsee osallistumaan arvontaan. (Arvonta järjestetty yhdessä Great Daysin kanssa)

Unknown

Rauhallista joulua, muistakaa tehdä asioita joista tulee hyvä fiilis ja myös levätä riittävästi! <3


One Response to “AIKA RAUHOITTUA”

  1. Avatar Maija sanoo:

    Rauhallista joulua Aino!!
    <3
    Huomenna jouluaatto alkaa kookosmaitoon tehdyllä riisipuurolla ja joulukahvilla, nam!

Kommentoi