PEHMEÄT JA HYVINVOIVAT HIUKSET

Yhteistyössä Rantasalongin kanssa.

Vaaleat hiukset on haastavampi pitää hyväkuntoisina. Vaalentaminen kuivattaa hiusta ja ainakin oman kokemuksen mukaan vaatii enemmän kosteutusta kuin tumma tukka. Pääsin viime viikolla kokeilemaan paljon kohistua Olaplex hoitoa Vaasan Rantasalonkiin. Rantasalonki sai Olaplexin muutama viikko sitten mukaan tarjontaan. 

Mikä olaplex on?

Kampaamoissa tarjottava lisäpalvelu, jossa vaalennusaineen tai värin sekaan käytetään tätä tuotetta, joka lupaa suojella hiuksen rikkisiltoja käsittelyn aikana ja lisäksi korjaa jo aiheutuneita vaurioita. Olaplex toimii ihan jokaiselle hiuslaadulle, käsitellylle ja käsittelemättömälle, hennolle ja kiharalle ja hiuksen kunto paranee jokaisen käyttökerran jälkeen. Olaplexiä voi siis käyttää myös pelkkänä tehohoitona ilman värjäystä tai vaalennusta. 

Koska olin juuri vaalentanut tyven edellisviikolla, mulle tehtiin tämä tehohoitona.

P9220599_Fotor_Collage

Kuvassa siis ennen ja jälkeen hoidon. Jälkeenpäin otetussa kuvassa, hiukset on ainoastaan kuivattu, niihin ei ole laitettu aineita tai suoristettu. Mielestäni eron huomaa jo yhden käsittelyn jälkeen ja mikä parasta, sen tuntee. Hiukset tuntuivat pehmeiltä ja parempikuntoisilta. Sain myös mukaan kotihoidon, jota käytetään kerran viikossa. Tehohoito tehtiin viime viikon tiistaina, joten pääsen kokeilemaan kotiversiota tällä viikolla. Hoito levitetään pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa pidempi aika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erilaiset käsittelyt kun kuluttavat hiusta, tämän avulla esimerkiksi vaalennuksesta saa hieman hellemmän hiukselle. Itse olin luullut, että tätä käytetääb vain vaalennukseen, mutta siis toimii ihan missä tahansa värjyksessä hoitaen hiusta käsittelyn aikana! Rantasalonki tarjoaa kyseistä palvelua normaalikäsittelyn yhteydessä n. 20-40 euroa lisäkululla, riippuen hiuksen määrästä ja tarvittavasta vaikutusajasta. Pelkkien tehohoitojen hinta on noin 40-80 euroa.

Onko joku muu testaillut Olaplexia? =)

Rantasalongin nettisivuihin täältä, facebook-sivulle (josta voi bongata vapautuneita aikoja) täältä.

Ajanvaraukset: 010 322 42 40


One Response to “PEHMEÄT JA HYVINVOIVAT HIUKSET”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Mä oon kokeillut Olaplex-hoitoa kaks kertaa! Suosittelen :)
  Hiukset tuntuu niiiin pehmeiltä tehohoidon jälkeen eikä tarvitse leikata huonoja latvoja pois niin usein. Jos se ei ois niin kallista niin kävisin siinä useamminkin kuin krt/ kahessa kuukaudessa..
  Mun hiukset on kovalla koetuksella kun laitan vaaleita raitoja, hiukset on kiinni melkein koko päivän (työ ja urheilu) ja aamuisin vielä föönaan niitä..
  Onks sulla tai muilla mitään vinkkiä kun työpäivän jälkeen avaa hiukset ponnarilta niin ne ei näyttäis niin ”lainehtivilta”?
  Tulikin mieleen tän tekstin myötä, että voisitko tehdä kokonaisen oman postauksen kaikista tavoista miten ylläpidät noin kiiltäviä vaaleita pitkiä hiuksia? Kun kuitenkin pidät myös paljon hiuksia ponnarilla ja hikoilet ym? :)

Kommentoi