AMPIAISVYÖTÄRÖN SALAISUUS?

Koska uteliaisuus on toinen nimeni, en voinut olla klikkaamatta kotiin kuvassa näkyvää Esbelt korsettia. Kyseessä on siis sekä treeniin että arkeen soveltuva korsetti, josta kerrotaan Biancaneven sivuilla näin:

Emme ehdota uutta diettiä, uusinta laihdutuspilleriä tai taikajuomaa. Olemme löytäneet salaisuuden, jolla muokkaat kehosi unelmamuotoon hetkessä terveellisellä tavalla. Salaisuus on Esbelt. Korsetissa käytetty fuusioteknologia on ylivoimainen, niin vartalon muokkauksessa kuin terveyttä edistävässä vaikutuksessaan. Tiesitkö että Esbelt on myös fitnessammattilaisten kapean vyötärön salaisuus?

Korsetti on valmistettu 100% luonnonkumista, joka yhdistyy pehmeään, kosteutta imevään puuvillavuoriin ainutlaatuisen teknologian avulla. Kaksirivinen hakaskiinnitys edessä ja ommellut kiinnijoustavat luut estävät korsettia nousemasta pois paikaltaan. Se ei rullaannu käytössä, vaan pysyy paikallaan kovemmassakin menossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisäksi korsetin luvataan tekevän seuraavaa:

 • kaventaa vyötärölinjaa
 • auttaa selkäkipuihin
 • nostaa rintoja
 • auttaa painonpudotuksessa
 • korjaa ryhtiä
 • auttaa synnytyksen jälkeisessä palautumisessa.

Tää oli taas yks niitä iltoja, kun innostuin hieman enemmän nettishoppailusta ja hetken mielijohteesta ajattelin ottaa tuotteen testiin. En missään vaiheessa ole odottanut sen polttavan rasvaa tai pudottavan painoa, mutta ainakin se tuo tukea ja ehkä jopa tehoa treeniin.

Sain tuotteen eilen ja otinkin sen heti testiin TBC-tunnille. Valitsin S koon, koska ajattelin, että pienempi voisi tuntua liian ahdistavalta, mutta korsetti olisi kyllä saanut olla vielä hieman tiukempi. Se tuntui kuitenkin hyvin napakalta ja paransi ryhtiä välittömästi. Valitsin väriksi ihonvärisen, jolloin se ei näy esim. treenitopin alta. Aluksi tuntui hieman jäykältä ja mietinkin että tuleekohan jumppaamisesta mitään, mutta aika nopeasti unohdin korsetin olemassaolon, kun liikkuminen alkoi. Korsetti tuki kivasti esimerkiksi kyykyissä, maastavedoissa ja lankuissa ja jossain vaiheessa tuntia aloin tuntea ihan polttavaa kuumuutta vatsan alueella. Soijaakin pukkas hieman normaalia enemmän. Tuli heti mieleen, että mulla kun turvotukset kerääntyy juuri keskivartaloon, niin tämän avulla saa kyllä nesteet kivasti liikkeelle tarvittaessa. Tunnin jälkeen vatsa tuntuikin aavistuksen litteämmältä poistuneen nesteen vuoksi.

11418408_10155589852135577_2061580790_n_Fotor_Collage

Jatkoin testailuja tänään RPV-tunnilla ja salitreenissä ja samat vaikutukset edelleen. Tästä voisi olla hyötyä jalkatreenissä, kun kyykkäillään suuremmilla painoilla. Toimittaa ikään kuin tukivyön virkaa samalla.

Ei siis ollut ihan huti ostos ainakaan ensikokemuksen perusteella ja ajattelinkin testailla nyt säännöllisesti muutaman viikon, josko jotain muita hyötyjä ilmaantuu. Oon ennenkin maininnut, että mun kropan malli on aika suora, joten vyötärön erottuminen ei haittaisi yhtään. :D Taitaa kuitenkin olla enemmänkin toiveajattelua, mutta aina pitää kokeilla niin sitten tietää!

Onko joku muu kokeillut kyseistä korsettia ja minkälaisia kokemuksia?

Nyt täytyy jatkaa töitä, vastailen aiemman postauksen kommentteihin myöhemmin tänään. :)


12 Responses to “AMPIAISVYÖTÄRÖN SALAISUUS?”

 1. Avatar hei sanoo:

  Osaatko sanoa että kaventaako tuo vyötäröä ihan niinkun pysyvästi pitkällä käytöllä?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No se olisi ilmeisesti tarkoitus, en osaa sanoa kuinka paikkaansa pitävää, kun vasta pari kertaa kokeillut. :)

 2. Avatar Aino sanoo:

  Hmm, nyt painettiin unfollow nappia tälle blogille. Eipä innosta enää seurata näin ulkonäkökeskeistä blogia.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Tässä tekstissä oli kyllä ripaus huumoria myös, en ottaisi ehkä ”niin vakavasti” :) Täältä blogista löytyy aiheita ja juttuja laidasta laitaan ja ulkonäköhommelit kuuluvat myös yhtenä kategoriana. Mä en aina testaile näitä vain itseni vuoksi, vaan voin sitten levittää sanomaa myös muille, miten eri jutut toimii. Tässä on esimerkiksi hyvä apu raskaudesta palautumiseen kun aloittaa treenit ja keskivartalon lihaksisto ei oo vielä ihan iskussa.

   Löydät kuitenkin varmasti itsellesi sopivampaa luettavaa muualtakin, jos tän tyyppiset jutut ei iske! =)

  • Avatar Pimmiainen sanoo:

   Kyseessä on fitness/treeniblogi joten pakkohan sen on olla ulkonäkökeskeinen. Miksi ihmeessä olet ylipäänsä sitten lukenut tätä blogia?

 3. Avatar Jenna sanoo:

  Oon kiinnostuksella seurannut tätä ”korsettibuumia”, ja tekisi melkein itsekin mieli kokeilla, mutta voinko olla ainoa kuka on ehkä vähän miettinyt että onko toi oikein terveellistä? tuskin on tietenkään verrattavissa mihinkään muinaisiin korsetteihin jotka joskus vanhoina aikoina rusensi naisten kylkiluut, mutta oon vaan pohtinut että voiko tuollaiset aiheuttaa jonkinsortin hengitysvaikeuksia tai jotain pysyviä vaurioita? :o

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Tosiaan kyseessä on tosiaan vähän erilainen korsetti kuin ne ennen vanhaan käytössä olleet. Tämä tuntuu ihan mukavalta päällä, eikä ahdista saati vaikeuta hengittämistä. kuten kirjoitin, en edes muistanut koko kapistuksen olemassaoloa jumpan aikana.

   Kyllähän ihmiset käyttää tukivöitä salilla, mielestäni tää menee aikalailla samaan kategoriaan. Ja sitten jos ajatellaan että aika hassua jos on ihan normaalia vetää joku elmukelmu vatsan ympäri ja lähtee lenkille (luin eräästä blogista) mutta sit kauhistellaan tällaista. (en meinannut sun kommenttia) =)

 4. Avatar Enni sanoo:

  Houkuttaisi kokeilla! Toi voisi oikeesti toimiakin verrattuna joihinkin ihmepillereihin sun muihin :’D ja muuten oon tässä pari päivää miettinyt mitä haittaa light limsoista on? Haittaako esim yhden light cokiksen juominen päivässä painon pudottamisessa/kiinteytymisessä ja jos haittaa niin millä tavalla? En juo niitä mitenkään veden korvikkeena vaan ns lisänä!

  • Avatar anni sanoo:

   Tää nyt on iltalehti-kamaa, mut uskon et tässä on perääkin, kannattaa lukaista juttu light-limsojen mahdollisista haitoista: http://m.iltalehti.fi/elintavat/2015060919834115_el.shtml

   Luun, et silloin tällöin vaikkapa juhliessa light limu voi olla ihan ok valinta, mutta ei ehkä suositeltavaa jokapäiväiseen käyttöön. Ton jutun listauksissa ei ees oo hampaita, joille limsa on haitallista, vaikkei sokeria sisältäisikään.

 5. Avatar esme sanoo:

  Mitä ajattelisit, miltähän korsetti tuntuisi juoksun aikana? Kesällä on tulossa mun ensimmäinen täyspitkä maraton, joten varsinkin loppusuoralla voisi keskivartalon tuki olla plussaa.

 6. Avatar Niin no sanoo:

  Miks kaikkia kommentteja ei julkaista? Vaan ns. mukavat :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   En halua kasvattaa negatiivisuutta, sillä nega kerää aina lisää negaa. Jos haluat vaan ”haukkua” mua nimettömänä ilman mitään kehittävää palautetta mukana, miksi julkaisisin? PS. se, että muutat nimimerkkiä tai spostia ei poista sitä faktaa, että nään mitä oot kommentoinut aiemmin + nään aika paljon muutakin tietoa ;)

Kommentoi