BEACH BODY HAASTEEN PARAS MUUTTUJA?

Moikka! Vihdoinkin olisi aika lähteä katsomaan Beach Body – haasteen muodonmuutoskuvia ja valita näistä paras muodonmuutos & tarina. Sain kivasti kuvia ja tarinoita, joista osa ei halunnut että kuvia julkaistaan lainkaan, joten tässä ne, joilta sain luvan julkaisuun ja näin ollen haasteen yhdeksän hienoa finalistia!

Homma menee niin, että te lukijat saatte äänestää omasta mielestänne parasta muutosta ja eniten ääniä kerännyt palkitaan. Minä valitsen toisen voittajan. Molemmat voittajat palkitaan Puhdistamon ihanalla tuotepaketilla! Toivoisin, että katsotte ulkoisen muutoksen lisäksi myös tarinaa ja huomioitte sen sisäisenkin parannuksen! 🙂

Äänestys toimii seuraavalla tavalla: Kommentoi kommenttiboksiin suosikkisi numero (esim. muuttuja nro 6). Jätän kommentit julkaisematta siihen saakka, kunnes äänestysaika on loppu. Kommentit tulevat näkyviin samalla, kun julkaisen voittajat erillisessä postauksessa.

Alla näkyy aina ensin tarina ja perässä on kuvat. Nyt tarvitaan siis teidän aktiivisuutta että saadaan ääniä kasaan kovan työn tehneille treenaajille. Kiitos ihanista palautteista haasteen tiimoilta, olette ihania! <3

ÄÄNESTYS ALKAA NYT JA LOPPUU PERJANTAINA 17.4 KL. 12:00

Muuttuja nro 1.

Tässäpä ennen ja jälkeen kuvia BeachBody-haasteesta. Otin haasteen aluksi myös mitat ja voi jumankekka, en olisi ikinä arvannut, että miusta voisi tommonen määrä senttejä huveta näin ”helposti” 😀
-rinta -6cm
-vyötärö -8cm
-napa -11cm 
-lantio -6cm
-reisi -5cm
-käsivarsi -5cm
-paino tippui suunnilleen -5kg, vaikka lihasta on tullut lisää mielestäni aika paljonkin!
WUHUUU!!!! 😀
Tämä oli itselleni eka kerta kun noudatan orjallisesti jotain tarkkaa ”dieettiä” tai saliohjelmaa. Olen aina ollut semityytyväinen ulkomuotooni, mutta nyt kun noita kuvia vertailee niin ei herranjestas!! 😀 muutos tuntuu hyvältä sisäisesti ja ulkoisesti ja en ois ikinä arvannut, että vaikka syön terveellisesti ja aika lailla Beach Bodyn ruokavalion mukaan muutenkin, pienellä hienosäädöllä voi saada näin paljon aikaan. Opiskelen Tukholmassa tanssinopettajaksi ja arkeni on tosi rankkaaja päivät pitkiä. Ruuat pitää suunnitella ja kantaa mukana joka päivä, ja tämän haasteen avulla arki oikeastaan vain helpottui kun tiesin tismalleen milloin tulee syödä ja mikä määrä ja sillä on pärjättävä. Salilla olen käynyt aina tanssitreenin lisäksi, mutta tämä saliohjelman noudattaminen oli uutta, sillä ennen olen tykännyt lähinnä käydä vain Lessmillsin jumpissa. Ihan huikeeta miten voimatasot kehittyi viikko toisensa jälkeen ja tuloksia näkyi hirmu äkkiä. Kehitys näkyy myös tanssisalin puolella, sillä lajini on fyysinen jazztanssi, jossa tarvitaan voimaa. Räjähtävyys on parantunut ja onhan se kivempi katsella peilistä uutta sirompaa ja timmimpää tanssijaa 🙂 Jäin ihan koukkuun salitreeniin ja aion jatkaa tätä settiä jatkossakin. Kiitos tästä haasteesta, olet todellinen inspiraation lähde ja esikuva. Innolla odottelen, millainen beach body miulla sitten kesällä onkaan 😉
Tässä vielä linkki blogiini, johon olen haasteesta ja sen etenemisestä kirjoitellut enemmän:

http://riinantreeniblogi.blogspot.se/

Valokuva 1 Valokuva 2 Valokuva 3 Valokuva 4

Muuttuja nro 2.

Lähdin mukaan haasteeseen omina tavoitteenani a.) saada uusia päivittäisiä ruokavaliotapoja sekä b.) vahvistaa eritoten jalkoja. Kahteen kuukauteen mahtui viikon Karibian risteily sekä muutamat juhlatkin… En siis ole ollut kympin mallioppilas, mutta mielestäni hyvä esimerkki siitä, että mistään ei tarvitse luopua ja silti voi saada upeita tuloksia! Rutiinien ja hyvän, terveellisen ruokavaliopohjan avulla voi sallia löysempiä päiviä 🙂 Salitreenejä tein 3-4 kpl/vko ja vaihtelevasti päälle spinning, venyttely, bodybalance.

Saavutinko asettamani tavoitteet? Kyllä! Haasteesta matkaan jää uutena tapana aamupuuro valkuaisilla, mehu sekä iltasmoothie. Ennen vihaamani jalkatreeni.. No, ei ole suosikki edelleenkään 😀 , mutta saavutetut tulokset (voimatason kasvu, selluliitin väheneminen, ehkä inauksen pyöreämpi peppu ja linjakkaammat reidet) saavat minut varmasti jatkamaan viikottaisia jalkatreenejä! Mikäs sen parempaa kuin itsensä haastaminen 🙂 Varmasti tiukempia tuloksia olisi tullut 100% panostuksella, mutta tämä on mulle tärkeintä: tasapaino ja hyvä olo.

Processed with Moldiv Processed with Moldiv Processed with Moldiv

Muuttuja nro 3.

Hei Aino,

Olen ollut mukana haasteessasi, bikinin puolella, kotona urheillen. Tavoitteena oli liikunnan saaminen elämääni, ryhdin paraneminen ja syödä terveellisemmin. Painoa ei tarvinnut pudottaa mutta kiinteytys tulisi kyllä mukavana lisänä. Hyvin meni !! Kapenin centeissä eniten vatsan, vyötärön ja lantion kohdalta, joka on ehkä noista kuvistakin havaittavissa ?
Kunto-ohjelman lisäksi hiihdin ja nyt olen kuukauden verran juossut. Kaikista ihaninta on ollut se että liikunta on tullut luonnolliseksi osaksi arkea ja voin hyvin; päänsäryt ovat poistuneet ja voin luopua kohta verenpainelääkkeestäni 🙂
Kiitos sinulle Aino, osallistun mielelläni myös bb2:seen, jos sellaisen jaat.

1_Fotor_Collage

Muuttuja nro 4.

En viimeksi päässyt kunnolla mukaan bikini bootcamp -ohjelmaan, tein 
oikeastaan vaan satunnaisesti circuit- treenejä ja söin aika lailla 
perusruokaa.
Nyt onnekseni jaksoin osallistua beach body- ohjelmaan! Pääsääntöisesti 
olen noudattanut ruokavaliota. Treeniohjelmaa olen tehnyt vain muutaman 
kerran, sillä sen jalkatreeni oli mielestäni hieman pitkähkö ja monesti 
sali oli aivan täynnä eikä välineitä ollut vapaana. Treenannut olen 
silti, hieman vaan soveltaen. Olen tehnyt ohjelman rinta&selkä- ja 
käsitreeniä sekä lisäksi paljon ryhmäliikuntatunteja ja lenkkejä.  
Toisena vahvana liikuntaharrastuksena ja työnä minulla on tanssi, joten 
se on hyvin tasapainottanut salitreeniä ja vahvistanut 
tanssillisuuttani. Olen jo pitkään käynyt salilla, mutta ohjelman myötä 
olen alkanut ottamaan sen enemmän tosissaan ja tajunnut sen hyvät 
vaikutukset mieleen, kehoon ja varsinkin tanssiin!

Olen aina syönyt melko hyvin ja säännöllisesti, noin 3 tunnin välein.  
Treenaaja-poikaystävän kanssa on tullut syötyä hyvin proteiinia ja 
kasviksia. Kuitenkin söin monesti ennen pitkää tanssipäivää oikein 
kunnon ruuan, joka sisälsi pastaa/riisiä. Nyt olen alkanut syömään ison 
smoothien ja pari kananmunaa ennen 3,5h tanssia, ja sen jälkeen vasta 
ruuan, joka sisältää lihaa ja hiilareita.  Ajattelin aluksi etten tule 
jaksamaan, mutta yllättävän hyvin jaksoin! Johtui varmasti siitäkin, 
että oli tankannut vettä koko päivän ja syönyt puhtaasti.
Oivalsin myös ruokavalion myötä mistä ajoittaiset mahakipuni johtuvat, 
ja tulin siihen tulokseen että sekä maito- ja viljatuotteista. Jätin 
hetkeksi kokonaan leivän pois ja kun kerran tuli syötyä niin maha 
paisui. Saman vaikutuksen huomasin maitotuotteissa, joiden mukana tuli 
myös mukavat ilmavaivat. Ei tänne siis enää maitoa tai leipää , kiitos!

Olen ollut melkein aina samankokoinen. Joskus vähän hoikempi ja sitten 
saanut taas kiloja takaisin. Ohjelman jälkeen minun tarkoituksena ei 
ollut siis olla hoikempi, vaan kiinteämpi ja lihaksikkaampi. Mielestäni 
onnistuin kummassakin ihan hyvin, sain pudotettua hieman painoa sekä 
kerättyä lihasmassaa, varsinkin vatsan ja selän alueelle sekä peppuun. 
Kuitenkaan treenaamiset ja syömiset ei minulla tähän lopu, vaan jatkan 
samaan malliin. Sali on kuulunut niin pitkään jo elämääni, joten nyt 
sain lisää hyviä vinkkejä sinne ja varsinkin tuo puhtaampi ja vähempi 
syöminen on ollut iso tekijä.

Kuvissa ei näy suurta eroa, mutta fiilis sisällä on kyllä muuttunut! 
Paino oli helmikuun alussa 57,8kg, puolessa väliä maaliskuuta 56,1kg ja 
tällä hetkellä noin 57kg. Eli toivon ja luulen, että ylimääräiset kilot 
ovat muuttuneet lihakseksi. Ainakin suurin osa! Vyötäröltä on lähtenyt 
4cm ja lantion kohdalta 5cm. Jälkeen-kuvista huomaan ainakin kiinteyttä 
tapahtuneen.
Tällä hetkellä iho voi paljon paremmin, olen energisempi ja 
hyväntuulisempi! Eikun samaa rataa vaan kesää kohti! Kiitos hyvistä 
vinkeistä ja tsempeistä, oot huippu! ☺

961718_10205355371057053_357728532_n 11072617_10205355369577016_847773616_n 11072994_10205355370817047_207844506_n

Muuttuja nro 5.

Kiitos mahtavasta haasteesta, olen niin onnellinen, että päätin ottaa osaa siihen! Tosiaan oman kropan hyväksymisen kanssa on ollut melkoisia ongelmia, mutta nyt olen jo lähempänä tavoitteessani olla sinut itseni kanssa. Haasteen ruokavalio sopi minulle erittäin hyvin ja aion jatkaa samalla tyylillä jatkossakin. Loppua kohden aloin hieman soveltaa ruokavaliota, jotta se sopi vielä paremmin minulle. Treenit olivat huikeita! Ja oli mahtavaa huomata kuinka omat voimatasot ja jaksaminen treeneissä parantuivat viikkojen vieriessä. Saliohjelmien lisäksi kävin jumpissa, lenkeillä ja ratsastamassa. Kokonaisuudessaan 8 viikossa putosi 5kg ja peilikuva miellyttää nyt paljon enemmän kuin aiemmin. Ja kaveritkin kehuu haban kokoa 😀
Aion jatkaa vielä kiristelyä hieman, joten samantyyppisessä haasteessa olisin ehdottomasti mukana! 🙂
Kiitos vielä sinulle huikeasta blogista ja haasteesta! Olet aivan ihana, kun jaksat järkätä tämmösiä juttuja lukijoille.

collage_20150328121739913

Muuttuja nro 6.

Beach Body-haasteen ansiosta oloni on keventynyt paljon ja turvotus keskivartalosta vähentynyt. Ruokavaliota oli helppo noudattaa ja sen ansiosta opin syömään paljon terveellisemmin ja monipuolisemmin. Hiihtolomalla tuli syötyä vähän miten sattuu, mutta muuten noudatin ruokavaliota melko hyvin. Aion jatkossakin pitää ruokavalion pohjan samanlaisena. Myös into salitreeniä kohtaan kasvoi paljon! Treenit olivat todella tehokkaita ja raskaita 😀 Painoa lähti kahdessa kuukaudessa jopa 7,8 kg, mikä todella yllätti minut. Vyötörön ympäriltä lähti 9,5 cm, rinnan ympäriltä 6cm ja lantiolta n. 7cm. Mielestäni myös ryhtini on parantunut. Nyt tunnen oloni paljon paremmaksi omassa kehossani kuin kaksi kuukautta sitten. Kiitos mahtavasta haasteesta!

Collage3 Collage2 Collage1

muuttuja nro 7.

Hurjan isot kiitokset sali- ja ruokavalio-ohjelmasta!! Ihan huippua. Mun ongelma on joka vuosi se, että talvella painoa alkaa kertyä ja karkin himo on mun ikuinen riesa OLLUT. Nyt tuntuu, että olen löytämässä tämän haasteen kautta minulle sopivan ruokavalion, jota voin noudattaa ilman pakkoa, ilman nälkää ja ilman karkkihimoa! Vedin tätä haastetta ennen vhh-ruokavaliolla kaksi viikkoa ja osa turvotuksesta + 3 kiloa lähti. Lähtöpaino oli ennen tuota 63 kg ja olen 169 cm. Sitten alkoikin sopivasti tämä haaste. Ihan pientä herkuttelua on ollut parin kuukauden aikana kahtena päivänä, mutta en pode siitä huonoa omaatuntoa. Tuo vhh-ruokavalio teki varmaan sen, ettei tämän sun haasteen aikana painonpudonnut enää kuin kilon (ja lihasta on tullut!), mutta senttejä on lähtenyt ja kuvissa näkyy mielestäni hurja muutos! Noissa aloituskuvissa on siis jo -3 kg. Sentit muuttuivat näin: vyötärönympärys 76 cm / nyt 72 cm, Lantio 85 cm / nyt 82 cm, reiden kapein kohta 55 cm / nyt 53 cm. Aion jatkaa tällä terveellisellä ruokavaliolla ja ehkä kiristelen sitä vielä vähän ennen kesää – tai katsotaan nyt, tuleeko sulta uusi haaste. Ai niin, urheilin siis kuusi kertaa viikossa, josta neljä salikertaa ja 2-3 juoksua/jumppaa. Ja tätä aion todellakin jatkaa. Kiitos, Aino, että patistit meikäläistäkin!muuttuja77muu7
muuttuja nro 8.

Kiitos vielä tuhannesti bb2015-haasteen järjestämisestä. Treenit toteutui mun kohdalla hyvin ja olin todella tyytyväinen tuloksiin! Varsinkin käsiin ja ylävartaloon tuli selkeästi lisää voimaa, kun niitä en ole aiemmin systemaattisesti treenannut. Viimeisellä viikolla pystyin vihdoin vetämään 2 leukaa ilman apuja, mikä ennen haastetta ei olisi tullut kuuloonkaan. Tästä siis vain eteenpäin, ehkä kuukauden päästä menee jo 5! Jalkatreeniinkin pystyin lisäämään lähes joka kerta lisää painoja ja joka treenikerran jälkeen tuntui mukava polte takareisissä ja pakaroissa. Lisähaasteliikkeet tulivat myös juuri sopivaan aikaan!

Ruokavaliota yritin noudattaa alussa tarkasti, mutta opiskelupäiviä oli hankalaa sovittaa ruokavalion kanssa yhteen, joten piti vähän höllätä ruokavalion suhteen jo parin viikon jälkeen. Varmasti tulokset olisivat olleet vielä näkyvämpiä, jos olisin pystynyt noudattamaan ruokavaliotakin 100%:sti (varsinkin kun lähtötilanteessa ei ollut mitään ylipainoa, näkyviin tuloksiin olisi vaadittu tiukkaa ruokavaliota). Pyrin kuitenkin noudattamaan etenkin hiilareiden osalta ruokavalion annoskokoja. Huomasin, että hiilareita voi/kannattaa syödä enemmän kuin mihin olin tottunut, rasvaa kuten pähkinöitä taas söin vähemmän kuin normaalisti. Lisäksi söin maidotonta, gluteenitonta ja puhdasta ruokaa. Vaikka ruokavalion suhteen en pystynyt olemaan täydellinen, olen kuitenkin tyytyväinen tuloksiin, paino putosi haasteen aikana 1,3 kg vaikka lihaksia tuli lisää, ja kehonkoostumusmittauksessakin näkyi selkeä ero verrattuna edelliseen mittaukseen marraskuulta (tuolloin rasvaprosentti oli yli 25, nyt 19.3%).

ennenjälkeen_Fotor
muuttuja nro 9.

Ruokavaliooni jäi pysyvästi mehut ja sitruuna-inkiväärishotti, johon jollain kierolla tavalla koukutuin . Isoin muutos itselle olivat salitreenit, jotka aluksi olivat kauhistus, mutta lopulta tykästyin niihin. Varsinkin leuanvetoihin jäi kutka, että haluan vielä joku päivä vedellä niitä ilman apuvälineitä. Painoa lähti 2 kk:ssa -4,8 kiloa ja rasvaprosentti pieneni -3,3 %. Vyötäröstä ja vatsasta lähti -5 cm ja lantiosta ja reidestä -4 cm. Iso kiitos Ainolle näin mahtavan haasteen järjestämisestä!

Riikan blogi: http://its-goodday.blogspot.fi

riikkariikka2


66 Responses to “BEACH BODY HAASTEEN PARAS MUUTTUJA?”

 1. Salli sanoo:

  Muuttuja numero 5.

  Nyt itseä harmittaa aivan vietävästi, että olen blogisi uusi lukija, enkä päässyt kyseiseen haasteeseen osallistumaan, toivottavasti tekisit tällaisen jatkossa uudestaan, sillä olisi mahtava päästä itse tavoittelemaan vastaavanlaisia tuloksia! 🙂 Tai sitten jos voisit tehdä tuosta aikaisemmasta haasteesta jonkin koosteen, jota me uudet ja halukkaat voitaisiin sitten hyödyntää 🙂 Kiitos ihanasta blogista!

 2. Sanna sanoo:

  Äänestän numeroa 6! 🙂

 3. Pinja sanoo:

  muuttuja nro 6

 4. saara sanoo:

  Muuttuja numero 5! 🙂

 5. tarza sanoo:

  Muuttuja numero 6! 🙂
  Hänestä näen sekä konkreettisen muutoksen kuvissa, että kehityksen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa tekstin kautta.

 6. Frida sanoo:

  Äänestän nr. 7!

  Kaikki oli tehnyt mahtavan työn mutta seiskan tulokset iski muhun parhaiten 🙂

 7. Rosa sanoo:

  Muuttuja nro. 7

 8. Salla sanoo:

  Muuttuja nro.4!! Mahtavasti kiinteytynyt haasteen aikana ja jälkeen-kuvissa on aikalailla mun tavoitekroppa, hienoa työtä! 🙂

 9. Tuija sanoo:

  Huippuja muutoksia! Vau!

 10. M sanoo:

  Muuttuja 1!

 11. plaa sanoo:

  muuttuja numero 7.
  Kauheen vaikee valita vaan yks! 😀

 12. Karol sanoo:

  9!

 13. eve sanoo:

  Mielestäni 9 on paras :), vaikka kyllä kaikki on huikeita.

 14. Laura sanoo:

  Muuttuja nro 6

 15. Jenni sanoo:

  muuttuja numero 2 on paras eli äänestän häntä :)!

 16. Bee sanoo:

  Ehdottomasti kutonen. Hienoa työtä kaikilta!! 🙂

 17. Cheke sanoo:

  Numero 1 oli tälläsen treenaavan miehen mieleen, kun ottaa huomioon 8 viikon ajan =]

 18. Paula sanoo:

  Onpa upeita muutoksia!:-) äänestän numero 1.

 19. Raili sanoo:

  Heippa Aino! Puhuit aikaisemmin mahdollisesta bikinibody challenge vol 2:sta. Mitenkäs sen laita on? Toivon todella että semmonen tulisi. Niin hankala yrittää räpiköidä yksikseen ja kesä senkuin lähenee 🙁 harmittaa niin paljon kun en ehtinyt tohon ensimmäiseen mukaan!

 20. marika sanoo:

  Nro 2

 21. Mima sanoo:

  Muuttuja nmr. 5

 22. monna sanoo:

  muuttuja nro 9!

 23. laura sanoo:

  5

 24. Nicolina sanoo:

  Mun mielestä numero 5 on paras! Hänellä on ihana asenne ja se kuulosta niin kivalta. Ja näkyy todellä että hän on saanut lihaksia! Hyvää työtä!

 25. Pauliina sanoo:

  Numero 5 paras 🙂

 26. sara sanoo:

  Upeita muutoksia!! Harmi, kun en ite osallistunut! Mutta onneks ohjeet on täällä blogissa ja voin alkaa tekemään ohjelmaa vaikka nyt! Ajattelin ainakin ottaa muutamia vinkkejä tuolta treeniohjelmasta ja treeniohjelma kokonaisuudessaankin voisi sopia mulle tän hetken tilanteeseen. 🙂 Ruokavaliotakin voisi kokeilla tuollalailla melko tarkasti, niin sitten varmaan tulis parempia tuloksiakin!:D

 27. Jasmiina sanoo:

  Kävin kovaa vertailua 1. ja 5. finalistin välillä, mutta tarinan perusteella kallistuin 1. finalistin puoleen. Äänestän siis 1. osallistujaa 🙂

 28. Maikki sanoo:

  Sanoisin että muuttuja nro 9! Kaikki on kyllä tehnyt upeata työtä ja muutoksia näkyy:)

 29. janika sanoo:

  Muuttuja nro 7, kivasti kiinteytynyt! I like! 🙂

 30. jenna sanoo:

  ÄÄNESTÄN MUUTTUJAA NUMERO KLO 7.

 31. Jenny sanoo:

  Muuttuja nro 7.

 32. Annika sanoo:

  Muuttuja nro 6 on tosi huikea, vau!

 33. Moi sanoo:

  Numero 6!

 34. ulla sanoo:

  Mahtavaa tulosta tytöt !! 🙂

 35. pupu sanoo:

  Muuttuja nro.7

 36. Mari sanoo:

  9!

 37. Iina sanoo:

  Mun ääneni saa muuttuja nro: 2 🙂 Hyvin onnistui ainakin tuo b) tavoite eli jalkojen vahvistaminen, kuvista sen huomaa kyllä selkeästi! Ja omien sanojen mukaan myös a) tavoite onnistui, kun ruokavaliosta jäi elämään joitain juttuja.

 38. Nelli sanoo:

  Huikeita muutoksia! Muuttuja numero 9!

 39. Sanna sanoo:

  Muuttuja nro 1! Vau!! Ja siis kaikki muutkin. VAU!

 40. Elsa sanoo:

  Muuttuja nro 4 🙂

 41. Emmi sanoo:

  6!

 42. Piia sanoo:

  Äänestys: Muuttoja nro 7.
  Huikea muutos kropassa ja ruokailutottumuksien paraneminen. Ja kuinka liikuntakärpänen on puraissut häntä!
  Pääsiäisen herkuttelujen ja vatsavaivojen myötä olen tällä vkolla aloittanut tämän haasteen, toivottavasti saan yhtä näkyviä tuloksia! Kiitos aino tsemppaavasta blogista!

 43. Salla H. sanoo:

  Hienoja muuttumisia!

  Muuttuja nro 7 🙂

 44. light blue sanoo:

  Mahtavia muutoksia! Kannustaa kyllä tosi paljon, itse haluaisin alkaa treenaamaan tavoitteellisemmin ihan että näkisi, josko saisi fiiliksen vielä korkeammalle ja ehkä siinä sivussa noin makeita tuloksia. Sulla on tosi kiva blogi, oon hetken seurannut 🙂

 45. Erika sanoo:

  Todella upeita muutoksia! Valinta oli vaikea, mutta taidan antaa ääneni muuttujalle 5. Sen lisäksi, että ulkoinen muutos on huikea, on hienoa kuulla, että itsetunto parani haasteen myötä 🙂

 46. ANNI sanoo:

  Moikka. Äänestän muuttuja numero 7. Aika samanlainen kroppa hällä kuin minulla ja motivoi itsekkin aloittamaan ohjelma.. Todella makee juttu. Ihana Aino kun teit ohjelman 🙂

 47. beau sanoo:

  Kaikilla upea työ takana, mutta valitsin muuttuja nr. 7.

 48. A sanoo:

  Äänestän nro 6 !! Wau.

 49. Milla sanoo:

  Äänestän numeroa 6 🙂

 50. Kira sanoo:

  Upeita muutoksia kaikilla, mutta numero 6 vie kyllä voiton! Huikeaa ja inspiroivaa! 🙂

 51. Annukka sanoo:

  6!

 52. Anna sanoo:

  Muuttuja nro 2 🙂

 53. Maija sanoo:

  Upeita muutoksia kaikilla, voi että!!!
  Tosi vaikee valinta, mutta paras muuttuja on mielestäni nro:

  1.

  Ulkonäöllisesti muutos on ihan huikee ja muuttujan kokemuksiin ja kuvailuun oli helpoin samaistua. 🙂

  Onnea kaikille haasteessa oleville!! 🙂

 54. Marianna sanoo:

  Muuttuja nro 5!

 55. Sue sanoo:

  Upeita! Vaikea valita, mutta suosikiksi kuitenkin nousee; muuttuja numero1! 🙂

 56. liitura sanoo:

  Muuttuja nro 6. 🙂

 57. SatuKoo sanoo:

  Suosikkini muuttuja nro 3.
  Ryhdin parantuminen on huikea juttu ja se, että liikunnan saa osaksi arkea on tärkeää oman hyvinvoinnin kannalta. Hienoa, että liikunnan ja oikean ruokavalion avulla pääsee myös verenpainelääkityksestä eroon!

  Tosi upeita muutoksia on jokainen muuttuja saanut aikaan!

 58. Margit sanoo:

  Muuttuja nro 6

 59. Noora sanoo:

  Suosikkini on muuttuja nro 1.

 60. tilta sanoo:

  Omaan top kolmoseeni päätyi neidot numeroilla 5, 6 ja 7, sillä näissä oli minusta suurin ero alku- ja lopputilanteen välillä. Näistä oli kyllä lähes mahdotonta rankata voittaja, mutta pitkän pähkäilyn päätteeksi päädyin antamaan ykkössijan numerolle kuusi.

  Huikean näkösiä muutoksia!! 🙂

 61. Lempi sanoo:

  Muuttuja nro 1 sai leuan loksahtamaan vyönsolkeen. Huikea tulos niin lyhyessä ajassa!!

 62. lahti sanoo:

  4pitkän mietinnän jälkeen. Kaikki muuttujat oli upean työn tehnyt!(:

 63. zip sanoo:

  Äänestän osallistuja numero 8, ryhti parantunut ja olemus sporttisempi!!

 64. Girl sanoo:

  Muuttuja numero 3! =)

 65. heksu sanoo:

  Numero 8!

Kommentoi