VAIKKA OLIS PASKA PÄIVÄ..

Niin liikunta parantaa olot kuin olot! En tiedä miten monesti oon tästäkin asiasta paasannu, mutta ainakin oman kokemuksen mukaan noin 99% kaikista paskoista päivistä ja oloista, on parantunut treenin jälkeen. Voitte ehkä lukea rivien välistä, että meikäläisen paluu arkeen ei ole ollut kovin ruusuinen ja pakko myöntää, että tänään ollut melkoisia motivointiongelmia kaiken suhteen. Onneksi kokemuksesta viisaantuneena, ajattelin vain että se on nyt vaan hoidettava hommat, vaikka ei niin naposteliskaan ja onneksi tein niin. Nyt on jumpat takana ja huono fiilis on muisto vaan. Mulla ei niin ole mahdollisuutta jättää niitä treenejä väliin, koska työ. Mutta esimerkkinä: jos olisin tänään ajatellut, että enpä jaksa mennä treenaamaan, olisi sama epämotivoitunut olo ollut myös huomenna. Sen vuoksi, kannattaa katkaista kierre heti ja vain mennä, vaikka ei niin huvittaiskaan.

_MG_4019

kuva: Anna Snickars, vaatteet: Kari Traa (saatu)

On se vaan hassua, miten kroppa voi joskus huijata päätä pahemman kerran. Olo on muka niiiin väsynyt, eikä millään jaksaisi, mutta sitten kun lähtee liikkeelle, voi yhtäkkiä tehdä elämänsä treenin. Tänäänkin illan jumpissa oli niin kivvaa, ettei mitään rajaa. Nyt ollaan taas arjessa kiinni ja se tuntuu hyvältä! :) Oon myös huomannut, että silloin kun kaikki rullaa hyvin ja treenit kulkee, myös blogiin putkahtelee aiheita vaikka hur mycket. Sitten taas, tällaisina päivinä ei kyllä meinaa lähtee sitten millään. Väkisin on vähän vaikea lähtee kirjoittelemaan, mutta heti kun sai vähän veren kiertämään, myös ajatus alkoi toimia paremmin.

Vaikka ollaan taas arjessa kiinni, tämä viikko tulee olemaan hieman erilainen, sillä oon lähdössä perjantaina Helsinkiin. Lauantaina on Kari Traan Urban training – niminen tapahtuma, jossa oon mukana. Ohjaan perjantaina Bikini Bootcampin, jonka jälkeen lähdetäänkin suunistamaan kohti helsinkiä. Kivaa lähteä reissuun, mutta harmittaa, että lauantain jumpat jää välistä. Oon nimittäin tehnyt uutta ohjelmaa spinningiin ja olis ollut niin kiva päästä luukuttamaan uusia biisejä. Launtain tunnilla on aina niin hyvä meininki! :)

Hyvällä kahvilla päivä starttaa paremmin!

Hyvällä kahvilla päivä starttaa paremmin!

Onko teillä ollut vaikeuksia arkeenpaluun kanssa??


14 Responses to “VAIKKA OLIS PASKA PÄIVÄ..”

 1. Avatar Jaana sanoo:

  Mä kävin etsimässä Lifesta tota hasselpähkinäkahvia, kun sitä viimeksi jossain lemppari-postauksessa esittelit, mutta Tampereen Lifessa myytiin ei-oota ja sanottiin sen olevan joulukahvi!! Että olin pettynyt! :( hasselpähkinä on muuten niin hyvää kaikessa, niin olisi ollut kiva päästä maistaa sitä kahvissakin :(

  Ja joo, on ollut vaikeuksia palata arkeen. Joskin mulla ei ollutkaan kuin eilinen vapaata töistä, ja just siks onkin vaikeuksia :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Joo sitä oli joulunaikaan myynnissä, mutta ite löysin kyllä vielä joskus helmikuussakin tarjonnasta. Harmi jos ei enää saa :(

 2. Avatar ida sanoo:

  Paluu arkeen on ollu nyt helpompi kun esim. juolun jälkeen. Varmaan kun oon nyt saanu olla terve. Huomaa kyllä miten paljon enemmän energiaa mulla on kun saa vetää täysillä. Ja on se kyllä niin että kun on ollu huono päivä niin pitää mennä treenaamaan. Se piristää aina. :) mulla oli niin huono päivä tänään, ja niin kova väsy et meinasin melkeen nukahtaa seisten, mut sit combatti alko, ja ei ollu mitään, ja nyt on niin hyvä fiilis taas. :) oot kyllä huippu! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Meillä oli sit molemmilla samat fiilikset ennen tuntia, onneks sai purkaa hakkaamalla ;) Kiitti Ida :)

 3. Avatar Myy sanoo:

  Mulla ahistusta aiheuttaa just pyhät ja arkena hommat rullaa. :-D Ärsyttävää, kun pyhinä ei mikää oo auki eikä toimi ja monet kaveritkin vaan perheilee eikä lähe mihinkää.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Aijaa, mun mielestä on taas mukavaa kun kaikki on kiinni niin ei tarvi lähtee mihinkään, sopii tasapainottamaan hektistä elämää =)

 4. Avatar Tuija sanoo:

  Niin totta taas ja voin helposti samaistua! :D

 5. Avatar Minea sanoo:

  Vau, juuri selitin kavereille kuinka ihme tapahtui ja olin ihan juuri niin lähellä skipata lajireenit yleisen fiiliksen ja ruumiinolojen takia- ja tuloksena olivatkin kauden parhaat reenit! Olen vain tullut tulokseen etten ole ikinä katunut jälkeenpäin reenille lähtöä. ;) Endorfiinit voittaa aina.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No tääpäs sattui hassusti! Yleensä ne endorfiinit kyllä voittaa :)

 6. Avatar Maija sanoo:

  Maanantai-iltana aloin vähän masistelemaan töihin paluuta jo, mutta onneks seuraavana päivänä oli iltavuoro niin pääsin heti aamusta tekemään salitreenin. :) ja johan arkeen paluu helpottui huomattavasti!
  Voiko sua bongata jostain viikonloppuna Helsingistä? :D

  Eilen testasin sitä ”pinaattikastiketta” lihalle ja oli kyl mehukasta maustamatonta kanaa! Sais maistuu pinaatti enemmänkin :p

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Viikonlopun aikataulu on vielä vähän auki, mutta ainakin lauantaina oon siis touhuilemssa mukana tuossa Urban Training – tapahtumassa joka järjestetään keskustassa :)

   Moni on tykästynyt pinaattikastikkeeseen! :D

 7. Avatar Nanna sanoo:

  Itellä ollut nyt viikko treenitöntä aikaa lomien ja polvivaivojen takia.. Koiran kanssa on joka päivä vähintään tunnin metsälenkkejä tehty ja niistä tulee aina niin hyvä mieli molemmille vaikka ihan perus kävelyä! Tänään taas huomas kun oli kauhee ikävä (oon pari kk sitten muuttanu omilleni) ni johan lenkin jälkeen tuntu paljon paremmalta ja innolla vaan odotan seuraavaa kertaa kun perhettä näkee :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Oon huomannut saman että metsälenkkien jälkeen olo on ihan uudesti syntynyt =) Luonnossa sieulu lepää!

Kommentoi