Tämän hetken vaate- ja kenkälemppareita

Heippa! Olen aikaisemminkin maininnut loistavasta Ostohyvitys-palvelusta, jonka avulla voi nettishoppailusta saada itselle bonuksia! idea on se, että kun siirryt sivuston kautta tekemään ostoksia monista eri verkkokaupoista, kerrytät omaa Ostohyvitys-tiliäsi. Kun olet kerännyt vähintään 15 € hyvitystä, summa maksetaan suoraan pankkitilillesi. Palvelu on lisäksi täysin ilmainen, joten siitä ei synny minkäänlaisia maksuja tai riskejä käyttäjälle. 

Olen itse käyttänyt tätä systeemiä jo muutamia kertoja ja siinä kertyy ihan kivasti rahaa, kunhan muistaa keskittää ostot aina tuota kautta. Ostohyvityksen alla on todella paljon erilaisia nettikauppoja! Sain mahdollisuuden tilata jostain haluamastani verkkokaupasta tuotteita ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin kuitenkin tuttuun nelly.comiin. Nellyllä on mielestäni todella laaja valikoima melkeinpä kaikkea, joten se oli helppo valinta. Selailin kuitenkin paljon liikkeitä ja keräilin hieman omia suosikkeja eri nettikaupoista. yllättäen kaikki on aika urheilupainotteista…

Nellystä löytyi kivoja treenipaitoja..

paidatnellyMulla on itsellä tuo vasemmanpuolimmaisin mustana, ja se on vilahdellut tääläkin kuvissa muutamaan otteeseen. Tykkään mallista tosi paljon! Päädyin kuitenkin tilaamaan tuon keskimmäisen Hummelin Angelina-topin, sillä mulla on todella paljon löysiä toppeja ja joskus noista napakoista on hieman pulaa. Sininen huppari pyöri myös mielessä, mutta lopulta luovuin ideasta, sillä kaappistani pursuaa jo liiaksikin erilaisia huppareita. Valinta osui ihan nappiin, sillä tuo toppi on tämän hetkinen lempparitoppi! 

kengätYlimmät converset ovat Nellystä ja kahdet alemmat Asokselta. Conssit ovat mun (ja monen muun) kestosuosikit! Mulla on tuo malli valkoisena, joten päädyin valitsemaan nuo mintun väriset tällä kertaa. Väri on mielestäni aivan ihana. Keskimmäiset on Air Max Theat, jotka multa löytyy pinkkinä. Kengät on ihan mahtavat jalassa ja todella sirot. Alimmat ovat Air Maxit, jotka myös löytyy täältä taloudesta, mutta hieman eri värityksellä. Selailen tosi usein nettikenkäkauppoja ja mietin minkä väriset Air Maxit haluan seuraavaksi. 😀

lasikollaasiRaybanit ovat ehdoton lempparimerkki mitä aurinkolaseihin tulee. Mulla on mustat Wayfarerit, mutta haluaisin myös Aviatorit tai nuo ylimmät Clubmasterit. Mulla on aika kapeat kasvot, joten nuo Aviatorit on aika suuret mun kasvoille, mutta nuo värit on mielestäni aivan ihania! Lasit löytyvät Sunglasses-shopista.

kuulokkeetNellyn valikoimista löytyy myös kuulokkeita ja nämä olivat mielestäni ihan mahtavat! Salilla treenatessa on mukavaa, kun kuulokkeista kuuluu kunnon jytä ja nuo perinteiset nappikuulokkeet eivät toimita ääntä ihan yhtä kivasti kun suuremmat kuulokkeet. Nuo ovat mun hankitalistalla jossain vaiheessa!

IMG_5724_Fotor_Collage

Yllä olevat ostokset maksoi 122,90 € —- ja tästä kertyi 4,92 €uroa hyvityksiä tililleli

Sellaisia juttuja löytyi mun suosikkilistalle! Iskikö nää teihin? Jos nyt alkoi shoppailuhammasta kolottamaan, niin mulla olisi teille kiva ylläri. Kun klikkaatte itsenne tästä ostohyvitys-palveluun ja kirjaudutte sisään, saatte 5 euron arvoisen hyvityksen tilille. 🙂

Yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa.


8 Responses to “Tämän hetken vaate- ja kenkälemppareita”

  1. Noora sanoo:

    Hei :)! Noita RayBanin Aviatoreita (ja varmaan muitakin malleja) on saatavilla kolmea eri kokoa (pieni, keskikokoinen, iso). Itselläni on kanssa pieni lärvi, joten ostin muutama vuosi takaperin keskikokoiset Aviatorit :).

    • ainor sanoo:

      Ahaa, no täytyy varmaan mennä ihan johonkin optikolle kokeilemaan erilaisia malleja, kiitti infosta! 🙂

  2. Nimetön sanoo:

    Siis toppi ja conssit maksoi 122,90? :O

    • ainor sanoo:

      Jep, Conssit maksaa sen 89,90 ja toppi oli jotain 30 €. Toppi on tosin laadukasta materiaalia! 🙂

  3. tuikku sanoo:

    Voi ei… juuri kun sai hetkeksi mielestä pois nämä shoppailuhimot!! 😀

  4. Tuuli sanoo:

    Apua 😀 Kotiuduin juuri 3 viikon Jenkkireissulta, jossa conssit maksoi 32$ eli jotakuinkin 24e. En ikinä raaskisi itse maksaa noista 90e 😀

  5. mjai sanoo:

    Nouuuuuu kävin viime kesänä tallinnassa ja jostain liikkeestä bongasin noi mintunvihreet conssit 40eurolla, mutta en ostanut, koska enhän mä mitää consseja tarvii. Ny harmitttaaa. Toi on niiin kiva väri!

Kommentoi