Voittajat on arvottu

Heippa! Nyt olisi aika julkistaa Fitnessguru-kilpailun voittajat! 

fitnessguru-one-whey-sample-packs_2x

Arvoin voittaja random.org sivustolla ja täältä pesee voittajakommentit :)

1. 

Annika syyskuu 19, 2013 klo 8:39 pm

Mieluisin olisi viimeinen eli health-paketti! Tuotteet kuullostavat mielenkiintoisilta ja kaikille tulisi varmasti käyttöä ja varmasti motivaatio panostaa ruokavalioon kasvaisi ennestään. One Pak vaikuttaa tosi kätevältä ja helpolta sekä peanutbutteria olisi hauska kokeilla kun sitä on täälläkin hehkutettu :D

2.

Sanna syyskuu 19, 2013 klo 9:57 pm

HEALTH-paketti kuulostaa ihan täydelliseltä! Rakastan terveellistä ja maukasta ruokaa! On ihanaa etsiä uusia reseptejä kokkailuun ja leivontaan. Siksi seuraan blogiasi päivittäin, täältä löytyy herkullisia reseptejä jokaiselle päivälle :) Varsinkin peanutbutter on ihan lemppariherkku ja maistuu pienelle pojallenikin :)

3.

Niina Koistinen syyskuu 20, 2013 klo 8:32 am

Oijoii kyllä sport- paketti olisi kuin tehty minulle! Olen nimittäin syksyn tullen innostunut todella paljon lenkkeilystä ulkona koska ei ole enää niin kuuma ja luonnon värit ovat niin kauniita syksyisin. Tavoitteena on myös kasvattaa lihasta syksyn ja talven aikana ;)

Paljon onnea voittajille, lähetän teille sähköpostia tulevana viikonloppuna.

Kiitos kaikille osallistujille, oli mukava lukea kommentteja! :)

 


No Responses to “Voittajat on arvottu”

 1. Avatar Pihla sanoo:

  Nii, mikset arponu sitä yhtä pakettia?

  • Avatar ainor sanoo:

   Arvoin 3 voittajaa ja jokainen voittaja sai itse valita minkä paketin tahtoo :)

 2. Avatar Pihla sanoo:

  Aaaa! Luulin et arvot nii et jokaisest paketist joku saa joka on osallistunu sen kyseisen paketin arvontaa :D

Kommentoi