Oodi kaurapuurolle

Ne jotka ovat tätä blogia lukeneet tietävät, että kaurapuuro raejuustoineen ja kookosöljyineen kuuluu mun jokaiseen aamuun :) Puuroni on saanut uuden täytteen Fitnessgurun maapähkinätahnasta joka sopii mielestäni todella hyvin kun sekaan lorauttaa vielä innocent smoothieta tai soseutettuja hedelmiä/marjoja. Suolaisen ja makean combo on ihan loistava tässä setissä :) 

Huomasin harmikseni aamulla, että raejuusto oli loppu, joten heitin sekaan marjoja.

IMG_3509

Mielestäni kaurapuuro on paras aamiainen, koska se täyttää sopivasti ja pystyn urheilla heti aamiaisen jälkeen ilman ähkyä. Puuro pitää nälän poissa pitkään, etenkin jos sen kanssa syö proteiinia, joka omassa tapauksessani tulee siis raejuuston muodossa. Kookosöljy antaa myös energiaa ja pehmeän maun puurolle. 

PeanutButter_CrunchyCoconutOil

Loppuun vielä infoa koskien kommentointia. Nyt kommentteja pystyy kirjoittaa myös anonyyminä, eli ei tarvitse lisätä sähköpostiosoitetta. Tiedän, että mun ei tarvitse alkaa avautumaan kommenttien laadusta. Te osaatte homman ;)

 


No Responses to “Oodi kaurapuurolle”

 1. Avatar aBsu sanoo:

  Olen miettinyt itse, että pitäisi maistaa puuroa raejuuston kera. Tai vaikka rahkan kera. Sitä, kun kaikki aina tuppaa suosittelemaan, kehumaan tai ylipäänsä puhumaan siitä. Mutta en ole uskaltanut. Tuntuu hassulle ajatukselle, että laittaisi puuron sekaan raesjuustoa. Se on jotenkin niin hassu ajatus.. Miltä se yhdistelmä maistuu? :D Maistuuko raejuusto sieltä läpi vai häviääkö se puuron sekaan vain?

  • Avatar Nimetön sanoo:

   Raejuusto häviää niin salakavalasti sinne sekaan joten ei pelkoa, puuron maku siitä kärsisi :D ennemmin se vaikuttaa rakenteeseen :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Se sopii yllättävän hyvin. Kannattaa kokeilla, sittenhän tiedät =)

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Kiitos Aino eilisestä eli perjantain stepistä! Hyvä miksaus:)

 3. Avatar marika sanoo:

  Onko kookosöljyä saatavilla ruokakaupoista, esim prismasta? Onko kellään tietoa? Yritin ettii s-marketista, mut en löytäny.

Kommentoi