Vapun jälkeistä keventelyä..

Moro! En taida olla ainoa jolla on ollut tänään vähän ähky olo :D Vappuna tuli herkuteltua hieman ja tänään oon sitten tasaillut oloa ja syönyt kevyemmin sekä juonut paljon vettä. Oon todennut etenkin runsaan veden juonnin auttavan tällaiseen kevyeen turvotukseen. Lisäksi hikijumppaa sekä paljon kasviksia esimerkiksi keiton muodossa, niin huomenna pitäisi olla jo normaali olo :)

Kokkailin äsken ison satsin tomaattikeittoa. Tomaatteja meni melkein 2 kg joten nyt on pariksi päiväksi soppaa valmiina. Ostin eilen tomaatit ja oli aikamoinen shokki kun katsoin hinnaksi 8,5 euroa (1,7kg). Melko tyyristä tavaraa.
Huomenna onkin jo perjantai ja mulla on tiedossa 3 h jumppia! Kl. 11:00 Body, kl. 16:30 RPV sekä kl. 17:30 BODYSTEP (mixausta luvassa)  

No Responses to “Vapun jälkeistä keventelyä..”

 1. Avatar Henriikka sanoo:

  Oon niin kauan yrittäny löytää hyvää tomaattikeiton ohjetta, ja toi sun ohje kuulostaa kyllä hyvältä, pakko päästä kokeilemaan! :)

 2. Avatar Sara sanoo:

  Moikka! Tein jokin aikaa sitten tuolla sun ohjeella keittoa, oli mielettömän hyvää!! :) Kysyisin sen verran, että kun ohjeessa oli että blenderiin ja sekaisin, niin sekottaako sun blenderi sen normisti? Mulla lensi kansi irti (vaikka painoin myös kädellä) ja tulikuumat muhennokset käsille, ei onneks palanu pahasti. :D Äkkiä kattilaan ja sauvasekoittimella, kääks. :D

 3. Avatar Siiri sanoo:

  Itsekin söin tänään kasviskeittoa, söin paljon hedelmiä ja join vettä! Nam :) ehkä huomenna olo on parempi

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Heippa Aino. Olin eilen ekaa kertaa sun tunnilla BodyStepissa. Hitsit olit aivan yli hyvä ohjaamaan. Vaikka olin ekaa kertaa niin pysyin tosi helposti mukana. Muut ohjaajat voisivat ottaa susta enemmän mallia! HYVÄ HYVÄ!

 5. Avatar Elina Pylkkä sanoo:

  Missä astiassa säilöt keittoa? Mietin meneekö muovikipoissa huonoksi nopeeta? :/ :)

Kommentoi