Helpotusta Flunssaan?

Hei! Kirjoittelin maanantaina kurkkukivusta ja flunssan oireista ja hoidinkin itseäni TEEllä johon sekoitin inkivääriuutetta! Tiistai aamuna kurkkukipu oli tiessään ja nyt mietinkin onko mahdollista että inkivääri olisi tepsinyt noin tehokkaasti. Oon jatkanut inkiväärikuuria eilen ja tänään ihan varmuuden vuoksi. Se antaa teehen myös mukavan ”poltteisen” maun :)

Tänään mulla on ollut hieman motivaatio-ongelmia. Ei oo oikeen huvittanut mikään.. Nousin ilmeisesti väärällä jalalla ja epäonni jatkui kun aloin valmistaa aamiaista ja puurohiutaleet oli loppu :( Voi byhyy! Tää on melkein pahempi kuin se, että aamulla huomaa maidon olevan loppu ja joutuu vetää kahvit mustana :) Väkisin kuitenkin vedetty päivä läpi ja toivotaan huomiselle parempia fiiliksiä.

Mä mietin että jaksanko kommentoida edellistä postausta mutta antaa mennä nyt…
Tuntuu että jos kirjoittaa jostain vähänkin herkemmästä/erilaisesta tuotteesta/aiheesta niin heti monet ajattelevat todella mustavalkoisesti…En ole tarkottanu että meinaan juoda kyseistä siirappia purkillisen päivässä. Mahdollisesti silloin tällöin lisätä esim. niihin prodelettuihin JOS kyseinen tuote edes on hyvää…Seuraava kysymys onkin sitten että mikset sitten voi laittaa ehtaa tavaraa jos sitä vain silloin tällöin syö? Ihan vaan just siksi kun en halua ja se mulle suotakoon samalla tavalla kuin muille se normaalin siirapin tms käyttö.

Kukin taplaa tyylillään eikö vaan? Vaikka kirjoitan blogia niin se ei varmaan tarkoita että mun pitäisi leikkiä jotain vara-jeesusta ja tehdä kaikki kuten ihanne olisi… Olen vain ihminen kuten te kaikki muutkin. Aamen =)


No Responses to “Helpotusta Flunssaan?”

 1. Suvi sanoo:

  Voi tuota mäkin nyt tarvisin! Pitää kyllä harkita, että tilais noita jotain itelleenkin. Ymmärsinhän kuitenkin oikein, että vaikka toi Freevivid toimiikin Vaasassa niin se on vaan nettikauppa eikä noita tuotteita pysty paikan päältä ostaa?

 2. Ines sanoo:

  Ei tietenkään, mutta eikös blogeihin tulla aina kommentoimaan omat mielipiteet tms, ja monesti on kiva että joku asia herättää keskustelua, ainakin omasta mielestäni :) En minä, niinkuin varmasti kukaan mukaan ole tullut jättämään kommenttia edelliseen siirappiin mollatakseen sua tai sun käytänteitä! :) Huippu blogi sulla ja hyvää jatkoa! :))

  • Ilman muuta saa kommentoida ja se on tarkoituskin herättää keskustelua. Aikaisempaan postaukseen vaan oli tullu jonkin verran asiattomia kommentteja mm. että sairastan syömishäiriötä jne..Mun mielestä ne on jo aika kovia syytöksiä ilman että tuntee koko henkilöä. (poistin kaikki asiattomat) Kiitos ja tervetuloa kommentoimaan jatkossakin :)

  • Anonymous sanoo:

   Hiphei! Mä oon kyllä kans sitä mieltä et jos pitää makeutusaineen ja sokerinväliltä valita niin ehdottomasti se makeutusaine. Mitä vähemmän kaloreita sitä parempi. Aiemmassa postauksessa oli muistaakseni enempi ja vähempi puhetta. Myönnän siis olevani ”huono ihminen” ;)-sokerihiiri-

 3. Anonymous sanoo:

  Pysy vaan just tollasena ja mukava kun tuot kaikkia uusia tuotteita ja kokeiluja täällä esille! :) Toisesta korvasta vaan sisään ja toisesta ulos, tuntemattomia on vaan niin helppo anonyyminä arvostella. Omasta terveydestä huolehtiminen onkin sama asia kuin syömishäiriö ööö….Mutta tuli vaan mieleen, että mitä tuote sitten sisältää jos 0 kcal? -Satu

 4. Laura sanoo:

  Voi Aino, musta ja monesta muusta on hienoa, kun jaksat jumpata täysillä ja kirjoittaa täysillä, vaikka välillä tuleekin ikävää palautetta. Siitä näkee,että teet näitä asioita sydämestäs ja se on kauhean kunnioitettavaa :) sun blogin lukijamäärät on varmasti kauheasti viimeisen vuoden aikana kasvanut,sen huomaa kun on seurannut säönnöllisesti :) itsekin aikoinaan sattumalta sun blogin löysin ja vuoden ajan lueskelen päivittäin, en voi sanoa että tuntisin sut,mutta arvostan sua ja sun taitoa elää elämää juuri niin kuin hyvältä tuntuu. Eli ei muuta kuin tsemppiä ja jatka samanlailla vain! :) voisit kirjoitella joskus mielipidettä lisäravinteista:hera80,whey,recovery,glutamiini,greatiini jne. :)

 5. Anumaaria sanoo:

  Huh huh. Sen siitä saa kun on pokkaa ilmaista oman mielipiteensä asioista. Aika moni näistäkin arvostelijoista (selvennys: ei just näistä, jotka tonne oli kommentoinu. Pitää näköjään munkin alkaa valitsemaan sanani tarkkaan. ;)) valitsee sinne kauppakärryynsä niitä makeutettuja tuotteita sokeristen sijaan. Nimim. nähty on…p.s. ootteko jo päättäny lauantain marssijärjestyksen? _Hieman_ jännittää se steppiosuus. Oon viimeks käyny stepissä kun Jenni ohjas sitä Hertsikassa. O-ouuuuu.. :D

Kommentoi