Toiveita?

Moro! Täällä on tänään soineet uusien LM-ohjelmien musiikit. Ihan ok:lta vaikuttaa, mitä nyt attackin muutama kappale oli vähän…outoja. Koreot on kuitenki tosi tärkee osa ja ne viimeistelee kaiken, joten niitä ootellessa!

Tänään ei oo oikeen ollut mitään kerrottavaa, joskus iskee kuivia kausia ja välillä lähtee paljonki tekstii. Mun pää ja olotila on muutenki ollut vähä hidas tänään 😀 Jumpat on menneet hyvillä energioilla, mutta kaikki muu on ollut vähän vaisumpaa.
Jalat ja jalkojen lihakset on ilmoitelleet olostaan tänään. Jäätävä lihaskipu reisissä ja pakaroissa! Stepissä oli vaikeuksia tehdä kanta-pakaraan-liikettä kun reiskat on niin tukossa 😀 Hah. Ehkä pitäis treenata salilla useemmin niin ei olis näin tuskallista joka kerta.

Heittäkää postaustoiveita? Halutteko kyselypostauksen tai jotain muuta mitä voisin toteuttaa?
Mulla on työn alla postaus jalkatreenistä ilman kuntosalia ja toivottavasti saisin sen tehtyä vlopun aikana 🙂

minä kauan sitten 🙂

17 Responses to “Toiveita?”

  1. Anonymous sanoo:

    Voisitko tehä postauksen josssa olis susta kuvia paljon ja sun kehityksestä!:)

  2. Anonymous sanoo:

    Jotai ruokareseptejä tai jotai mielipidepostausta! Tai sit vertailet/listaat hyvii aamu-/iltapaloja tai välipaloja.

  3. Hanne sanoo:

    Entäs bs-musat? Kuulin ettei iskeny kympillä, mitä mieltä olet?

    • No mun mielestä BS musat oli ihan jees?! Stepissä koreot on kuitenkin niin iso juttu että saa nähdä mitä mieltä on kun tulee koko kitti haltuun.

  4. Minä sanoo:

    Tää kommentti ei liity kyseiseen tekstiin nyt mitenkään. Mutta mitä eroa on perus bodystepillä ja atleettisella versiolla?

  5. Liv sanoo:

    Heippa! Toiveina olis vaikka juttusarjana noita kotitreenejä eri alueille, että jos jalkojen lisäksi vaikka vatsa, kädet jne. Heitä vaikka tehokkaimmat liikkeet top5 tai jotain (ja vaikka samaan, mitkä on ihmisillä yleisimmät virheet niiden liikkeiden tekemisessä)! 🙂 Sitten kanssa semmoinen toive, että jos esittelisit hieman läpi noita erimoisia yleisimpiä jumppia, että jos kaipaa kiinteytystä ja ihan yleiskunnon parannusta, mitkä jumpat kannattaa valita (sen lisäksi, että ite tykkää tietty)? Kävin eilen meidän lähisalilla pyörähtämässä ja kyselemässä, sain vastaukseksi mennä katsomaan heidän nettisivuilta mitä on tarjolla. Niinpä niin, kiva asiakaspalvelu 😀 Minä en ole koskaan kauheammin liikkunut (hyötyliikunta ;D) ja nyt lapsen saannin jälkeen vasta innostunut. Se vaan, kun en tiedä oikein mistään mitään ja aina kun luulen keksineeni ja ymmärtäneeni jonkun jutun, tulee joku teilaamaan sen, kun en ole tajunnut ajatella jotain toista asiaa. 😀

  6. milla sanoo:

    Mitkä ne ’oudoimmat’ attackbiisit oli? 🙂

  7. Kiitos näistä! Nyt sain taas inspiraatiota postauksiin! 🙂

  8. Anumaaria sanoo:

    Ei toive vaan palaute: plussaa LL:lle FB-sivun ahkerasta päivittämisestä, ja esim. tuntimuutoston ilmoittamisesta. :)WSC ei ole lähellekään yhtä hyvin kunnostautunut tässä asiassa.

  9. Anna, sanoo:

    Tuli pari juttua mieleen.. :)- treenin ajoittaminen (mitä mieltä oot aamutreeni/iltatreeni?)- ketä ihailet ja miksi

  10. Anonymous sanoo:

    Olis kiva lukee mitä kaikkia super foodeja käytät? Muuta kuin raakasuklaata 🙂

  11. Anonymous sanoo:

    Kirjoita joskus sun spinningeistä! Laita biisejä, mitä tekniikoita käytät, millainen on sun spinningtunnin rakenne, onko teillä konseptia yms! 🙂

    • Laura sanoo:

      Spinningohjaajana samalla linjalla anon kanssa :)! Millasia tekniikoita käytät tunneilla? Esim mitä mieltä olet painonsiirroista ja jumpseista yms? 🙂

    • Anumaaria sanoo:

      Yhtenä aktiivisena spinuilijana (mikähän sana toikin…:D) voin sanoa että jumpsit on s-tanasta. En tiedä ketään, joka niistä erityisemmin pitäisi.

  12. Iiris sanoo:

    Eihän niitä kannatakaan teettää, koska ei niistä ole mitään hyötyäkään… puhumattakaan turvallisuudesta 🙂

Kommentoi