Attack kuolema?

Hei vaan kaikille! Oon kuullut useasti ”kuuluisasta” BodyAttack-kuolemasta :D mutta nyt luulen että tiedän mitä se tarkoittaa! En tiedä mistä johtui, mutta eilinen ilta oli todella raskas ja tuntui siltä että pian sammuu valot ja lähtee jalat alta :D  Attackin 7. biisiin saakka meni ihan hyvin, mutta seiska veti ihan hapoille ja siitä loppuun olikin aika tappoa. Yleensä yksi tunti ei oo niin paha, se menee suht. helposti mutta eilen tuo yksi vei kaikki voimat ja ajatus siitä että edessä oli vielä Spinning+ Core teki aika tiukkaa. Onneksi mulla oli vartin tauko ja siinä ehti palautua hieman :D

Fundeerasin että joko:

1. Oon tulossa kipeeksi?
2. Hieroja ja ”pidempi” lepo aiheuttivat nuo olot
3. Oli vaan huonompi päivä

Sali oli taas kuin sauna tunnin jälkeen. 55 hikistä naamaa pönkii ja pöhisee  samassa tilassa tunnin niin ei mikään ihme. Sanoinkin että BODYPUMPpaajien jotka tulivat meidän jälkeen ei tarvitse kuin tulla sisälle niin lämmittely on tehty ;)
Spinning oli niin raskas kun olin kuvitellutkin mutta selvisin hengissä koko illasta, haha :)

Nyt ajattelin mixata hieman BODYPUMPia! En normaalisti harrasta pumpin mixausta mutta pari kappaletta on pakko heittää vaihtoon! Tunnin kuluttua siis Spinning-BODYPUMP75 ja tiistai käyntiin:) Toivottavasti tänään rullaa hieman helpommin.

Puss <3


No Responses to “Attack kuolema?”

  1. Avatar Sofia sanoo:

    Eli ainakin rintabiisi menee vaihtoon…? ;)

  2. Avatar Anonymous sanoo:

    Oletko kokeillut uutta ohjelmaa? Se on RANKKA! Meidän salilla oli eilen se, täytyy vaan sanoa että huhuh. Ja musiikki oli ihanan nostalginen, kunnon popitukset!

  3. Avatar Hanne sanoo:

    Onpas huojentavaa kuulla, että Aino sullakin tuo BODYATTACK-kuolema on tullut nyt ainakin kerran! Olet sinäkin sentään ”vain” ihminen ;) Mun mielestä kamalinta se on aina silloin, jos on ollut ATTACK-taukoa syystä taikka toisesta (loma tai sairasloma), esim. 2 viikkoa. Hyyyyy, jäätävää.

Kommentoi