Dry

Moikka! En ole varmaan ainoa jolla on ongelmana kuiva korppu iho talvisin?! Ongelmaa ei jeesaa yhtään se että käy suihkussa sen 2 kertaa päivässä. Rasvaa ja voidetta kyllä kuluu purkkikaupalla 😀 Mun lemppariksi on osoittautunut DOVEn silky voide joka kosteuttaa sopivasti ja imeytyy nopeesti. Joskus laitan ihan vaan kookosöljyä ympäri bodia yön ajaksi ja sehän on myös loistava kosteuttaja! Onko teillä jotain suosikkeja?

Huomenna olisi sitten jälleen aikainen herätys ja Move It tunti toista kertaa! Fixailin juuri pari juttua viime viikosta, lähinnä musiikin kanssa ja nyt koko ohjelma tuntuu istuvan aika hyvin korvien välissä:)
Eipä tässä ole oikeen mitään järkevää sanottavaa joten siirryn sohvalle Jutan ja Superdieettien pariin. Kivaa Keskiviikkoa kaikille!


7 Responses to “Dry”

  1. Mimosa Fizz sanoo:

    Löysin juuri uuden käsivoidesuosikin (sitä kun kuluu kiitettävästi erityisesti talvella): Cuccio Naturale’n Milk & Honey butter blend. Tarttui mukaan kynsihuollon yhteydessä – aivan taivaallinen tuoksu ja tekee kädet mukavan pehmeiksi. Purkki on tosin aika pieni, ehkei sitä raaski aivan joka kerta käyttää kun tekee mieli kaivaa käsivoide esille.

  2. Minäkin tykkään Doven eri kosteuttajista, tuo mainitsemasi Silky on hyvä kuten myös Doven joku uusi talvikosteusvoide. Mun iho on todella kuiva talvisin, usein koivet verillä asti, mutta kun ne apteekin voiteet on niin kalliita! Ja jatkuvasti saa olla kosteuttamassa…

  3. Anonymous sanoo:

    Mulla kropan kuivumiseen on eniten vaikuttanut kun vaihdoin suihkugeelit palasaippuaan. Käsittämätöntä ettei enää kiristä ja hilseile 🙂 Kannattaa kokeilla!

  4. Kata sanoo:

    Joo et kyllä ole ainut tuon ongelman kanssa 😀 Suomen talvessa minua ärsyttää kaikkein eniten juuri se, että iho kuivuu. Aina ei jaksaisi rasvata, mutta on pakko kun koko kroppa kutisee niin paljon. Itsellä on käytössä apteekista yleisrasvaa tällä hetkellä, lahjaksi kun sain. Se on kuitenkin melko tyyristä tavaraa, joskin oikeasti laadukasta. Tuota Dovea voisi melkein testata seuraavaksi. Olen ainakin pitänyt Doven itseruskettavista 🙂

  5. Siiri sanoo:

    Bodyshopin vanilija bodybutter tai chocomania öljy!!

  6. Anonymous sanoo:

    Bodyshopin butterit toimii aina talvella, mutta kyllä sitä saa käyttää kunnolla 🙂 Välillä tuntuu ettei mikään riitä; aina kutiaa jostain 🙂 Myös sisäisesti pitää ”kosteuttaa”. Itse otan Jättihelokki kapseleita 2xpäivässä. Löytyy ihan normi kaupoista.

  7. Anonymous sanoo:

    A-creme http://a-creme.com/ LIFE’ista on paras! Minulla on niin kuiva iho, että kun olen kävellyt suihkusta toiseen kerrokseen täällä kotona niin mun naama on niin kuin kipsi!

Kommentoi