Whoooouuu!!

Terve! Takana elämäni huikein ohjaus ja voin kertoa että oon muutaman tunnin vetänyt tässä vuosien aikana 😉
Ohjattiin siis J:n viimeinen attack yhdessä ja tätä tuntia oli tullut todistamaan YLI 70 ihmistä?! Mulla meinas silmät tippua päästä kun kävelin saliin ja näin kuinka täynnä se oli.
Jenni oli valinnut lempparibiisejä vuosien varrelta ja aloitti ohjaamalla 5 ensimmäistä kipaletta, minä sitten jatkoin 6-9 ..Ysi kappaleen jälkeen kun kaikki luuli että ”se oli siinä” meillä oli pikku ylläri; eli vedettiin 9 biisi vielä uudelleen 😀 Tämä tunti oli ERIKOIS-tunti josta oli ilmoitettu etukäteen, eli yleensähän pitää noudattaa LM:n kaavoja eikä saa sooloilla omiansa. Ensimmäinen 9 kappale oli ZOMBIE ohjelmasta 67 ja toinen ysi oli GRENADE ohjelmasta nro 74.

Sali oli siis ihan täyteen buukattu ja ihmiset oli niin mukana että huudettiin ja fiilisteltiin koko setti läpi, en oo oikeesti koskaan hikoillut noin paljoa. Lämpötila oli varmaan +30 ja tiedätte kuinka rankkaa attack on jo ennestään!

Oltiin fixattu pieniä palkintoja tunnin varrelle ja jaettiin niitä aina eri kappaleiden aikana..Esim. kuka punnertaa parhaimmalla tekniikalla, tekee siisteimmät jalannostot yms yms..Valintahan oli tosi vaikee ja oli pakko valita joku, vaikka palkinnon olisi voinut antaa ihan kaikille!

Oon vieläkin ihan shokissa, kiitos kaikille jotka tuli, oli mahtavaa 🙂 <3 <3 <3
..Nyt on varmaan hehkutettu ihan tarpeeks?! 🙂
Henkilökunta <3

WOW!

 Ja sitten vähä kuteita päälle ettei tuu suru puseroon ;D

GoGoGoGoGo!!

T6

8 Responses to “Whoooouuu!!”

  1. Eve sanoo:

    Eihän tuota voi tarpeeksi hehkuttaa!! Vieläkin ihan fiiliksissä. Oli ihan mahtavuutta! 🙂

  2. Mariia sanoo:

    Samaa mieltä! Paras tunti ikinä, vieläki hymy huulilla! :))

  3. Anonymous sanoo:

    Hahah, mullakin kävi kroppa ihan ylikierroksilla koko loppuillan, ei meinannu unikaan tulla 😀 Fiilistelin läpi yön 😀

  4. Michaela sanoo:

    Hej du bruden där, tusen tusentack för gårdagens bodyattack timme! Det var bästa timmen jag någonsin varit på. I mean, what a feeling! Jag trodde taket skulle lyfta. Ni är suveräna du och jenni. Thanks a lot!! <3

  5. Anumaaria sanoo:

    Näyttää ihan mahtavalta! Pakko myös kuvien perusteella todeta että te kaksi ootte kyllä iiiihan huippukunnossa. Upeeta. :)Harmittaa kun ei itse päässyt tietyistä syistä paikalle. Toivottavasti täällä Hgissä pääsen kuitenkin Jennin tunneille. 🙂

    • Aino sanoo:

      Kiitos Anu!! 🙂 Harmi kun et päässyt mukaan, mutta eiköhän me tällaisia vielä joskus järjestetä uudelleenkin! 😉

Kommentoi