Seuraavat kaksi viikkoa matkin naantalin aurinkoa..

Huomenta! Heräsin hetki sitten, juon aamukahvia ja ajattelin tulla höpöttelemään tänne jotain!
Eilen oltiin siis Sannan Ylioppilasjuhlissa (onnea vielä sannalle jos sattuu tämän näkemään) ja oli ihan huiput pirskeet; hyvää ruokaa, juomaa sekä seuraa. Viihdyttiin juhlissa 24.00 saakka  ja sitten päätettiin lähteä ulkoilemaan. Ei muutakun pari tilataxia ja keskustaan! Kävästiin muutamassa eri baarissa ja 3 jälkeen alkoi pitkä päivä painaa joten oli kotiinlähdö aika!

Heräsin pirteenä ilman mitään oloja, siivosin jälleen kämpän ja ajattelin lähtee kävelylle jos saan seuraa tai jos saan toisen puoliskoni (jolla ei oo yhtä freshi olo kun mulla) tuolta sängystä ylös 😀
Mulla on tullu joku neuroosi tästä siivoomisesta, alkaa heti noijia jos näkyy jotain murusia jossain tai tavarat ei oo paikoillaan.
Siivotessa oli ostosTV päällä ja oon nähnyt pari kertaa mainoksen Salad chefistä ja haluaisin sellasen!! 😀 Oon aina manaillut noita mainoksia, mutta toi olis oikeesti hyvä jos se toimii niinkun mainos lupaa, mä nimittäin vihaan pilkkomista ja teen kuitenkin salaatteja tosi usein. Onko kenelläkään kokemusta tästä? Ootteko nähny mainoksen tosta ear zoomista? Joku kuulolaite jolla voi kuunella vaikka salaa naapureita?! 😀 Ei hitto, toi on niin liikaaaa!!


7 Responses to “Seuraavat kaksi viikkoa matkin naantalin aurinkoa..”

  1. Anonymous sanoo:

    tuo salad chef toimii ihan niinkun mainoksessa ja sitä on voinu tilata myös hobby hallista. :)minä ainakin pidän siitä.

  2. stella sanoo:

    Voi mäki haluaisin ton salad chefin, mutta jotenki ostostv:ltä tilaaminen mietityttää 😀 se olis kyllä niiiiin kätevä!

  3. sanna sanoo:

    Kiitos vielä, ja kiva että pääsitte tulemaan! 🙂

Kommentoi